- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ahh cnm ben normalde annemlere gelince en az 3 kilo alırdım.. annem yemekler yapar.. kardeşlerim pastaa alır ..şimdi korkudan fazla yiyemiyorum.. herkesi uyardım bişey istemiyorum diye.. bıktılar benden.. artık şükür ısrar etmiyorlar :)) eşim bile iyi zayıfladın ama şimdi annengilde alırsın dedi.. bari spor yapim de yemeye kıyamıyim diyorum. .Sen hep orda kal yaa ne güzel. İncecik olursun
Süpersin canım ya :) ben acep 7o leri görecek miyim herkes yiyip içiyor ben de amal amal bakıyorum ağzımın suyu aktı dondurma yiyor herkesBütün gece uykusuzluktan sonra güneşte dolanınca kafa yaptı galiba
Bende aynen. . Sıkıyorum dişimi 85lere geliyorum sonra bırakıyorum hop 95.. aslında 102den 93e gelince bırakıyordum tam.. iştr şükür burayı buldum.. yoksa zordu işim..Çok şükür ya darısı başıma benim de ben görüp kilo aldım 2 ay önce kendime eziyet ediyorum resmen al ver al ver
Bende 70ler..Süpersin canım ya :) ben acep 7o leri görecek miyim herkes yiyip içiyor ben de amal amal bakıyorum ağzımın suyu aktı dondurma yiyor herkes
Annem bana üzülüyor canım ya ben kendimi bildim bileli diyet yapıyorum bekarken 65-75 arası gezerdim sürekli diyet şimdi o rakamları bile görmüyorum ama yine yemiyorumAhh cnm ben normalde annemlere gelince en az 3 kilo alırdım.. annem yemekler yapar.. kardeşlerim pastaa alır ..şimdi korkudan fazla yiyemiyorum.. herkesi uyardım bişey istemiyorum diye.. bıktılar benden.. artık şükür ısrar etmiyorlar :)) eşim bile iyi zayıfladın ama şimdi annengilde alırsın dedi.. bari spor yapim de yemeye kıyamıyim diyorum. .
Artık daha azimli devam edersin inş hele birde 79 u gör daha azimli olursunBende aynen. . Sıkıyorum dişimi 85lere geliyorum sonra bırakıyorum hop 95.. aslında 102den 93e gelince bırakıyordum tam.. iştr şükür burayı buldum.. yoksa zordu işim..
Hedefim 75 inş.. 175e 75.. dur bakalım bi 75 olim sonrası Allah kerim..Artık daha azimli devam edersin inş hele birde 79 u gör daha azimli olursun
Ben şu an 165 e 64 oldum. 63 lu bişey de olabilir. Ama bana hala çok şişmanmışım gibi geliyor.Hedefim 75 inş.. 175e 75.. dur bakalım bi 75 olim sonrası Allah kerim..
Aslında 70 olsam daha iyi ama yoruldum be kapran... 75 olup sabitliyim.. şu an yavaş yavaş 44 bedene de girmeye başladım.. son 7 kilo daha verip korumak istiyorum.. zaten şimdi bile herkes 75 var mısın diyoBen şu an 165 e 64 oldum. 63 lu bişey de olabilir. Ama bana hala çok şişmanmışım gibi geliyor.
Yaparsın sen dicem ama çok ağır..dambıllarım geldiii
Eşşek ölüsü gibiler neyime güvenip 3 er kiloluk aldım acaba ben onlarla ölsem spor yapamam
Hiçte bi kere. . Dün menü Bile paylaşmadın.. bugün yazdın iki msj tamam. ..burdayım ya kız
Yaparsin yaparsin. Yavas yavas aliscaksindambıllarım geldiii
Eşşek ölüsü gibiler neyime güvenip 3 er kiloluk aldım acaba ben onlarla ölsem spor yapamam
sabah yazdım ya menüyü sporuHiçte bi kere. . Dün menü Bile paylaşmadın.. bugün yazdın iki msj tamam. ..
çok ağır karpuz alışılmaz onlara un çuvalı gibi mübarekYaparsin yaparsin. Yavas yavas aliscaksin
İnan o kiloya gelince daha da zayıf olmak istersin :)Hedefim 75 inş.. 175e 75.. dur bakalım bi 75 olim sonrası Allah kerim..
Sende iyi gidiyorsun maşallahBen şu an 165 e 64 oldum. 63 lu bişey de olabilir. Ama bana hala çok şişmanmışım gibi geliyor.
pişi de nasıl güzel bir şey ya offffffSitenin cay bahcesinde bugun pisi yapmislar. Butun siye asagida Gozumun onunde pisi yedi. Yutkundum yutkundum. Kactim valla denize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?