Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sen hep orda kal yaa ne güzel. İncecik olursun
Ahh cnm ben normalde annemlere gelince en az 3 kilo alırdım.. annem yemekler yapar.. kardeşlerim pastaa alır ..şimdi korkudan fazla yiyemiyorum.. herkesi uyardım bişey istemiyorum diye.. bıktılar benden.. artık şükür ısrar etmiyorlar :)) eşim bile iyi zayıfladın ama şimdi annengilde alırsın dedi.. bari spor yapim de yemeye kıyamıyim diyorum. .

Çok şükür ya darısı başıma benim de ben görüp kilo aldım 2 ay önce kendime eziyet ediyorum resmen al ver al ver
Bende aynen. . Sıkıyorum dişimi 85lere geliyorum sonra bırakıyorum hop 95.. aslında 102den 93e gelince bırakıyordum tam.. iştr şükür burayı buldum.. yoksa zordu işim..

Annem bana üzülüyor canım ya ben kendimi bildim bileli diyet yapıyorum bekarken 65-75 arası gezerdim sürekli diyet şimdi o rakamları bile görmüyorum ama yine yemiyorum

Bende aynen. . Sıkıyorum dişimi 85lere geliyorum sonra bırakıyorum hop 95.. aslında 102den 93e gelince bırakıyordum tam.. iştr şükür burayı buldum.. yoksa zordu işim..
Artık daha azimli devam edersin inş hele birde 79 u gör daha azimli olursun

Ben şu an 165 e 64 oldum. 63 lu bişey de olabilir. Ama bana hala çok şişmanmışım gibi geliyor.
Aslında 70 olsam daha iyi ama yoruldum be kapran... 75 olup sabitliyim.. şu an yavaş yavaş 44 bedene de girmeye başladım.. son 7 kilo daha verip korumak istiyorum.. zaten şimdi bile herkes 75 var mısın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…