- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Oooo süper maşallah sanaBende emziriyorum cnm. . 1 yaşında şu anda benimki. . 6 ay hiç dikkat etmedim ikinci altı aydır diyetteyim. . 20 kilo verdim şükür. .
Yoo anladım cnm. . Ama sabit kaldığın gün üzülüyorsun ya ondan dedim...
Orti yavaş ver sağlam ver birden verilen kilo birdende geri alınıyorinsan cabucak kilo vermek istiyo. birer ikiser kilo veren insanlari gordukce 100 gr 200 gr az geliyo gozume.
Hahahaha beş keremiiii ne yaptın öyleeeeO kadar çok mı? Ben günde 5 kez tartiliyorum hemen hemen. Açken, tokken, wc öncesi, sonrası, su içmeden önce içtikten sonra :)
Allah kolaylık versin canım bende çocuk olana kadar deliksiz uykunun tadını çıkartayım diyorum sizleri gördükçeGünaydın kızlar... sabah 7de uyandık oğlanla ama füm geceden çok uykusuzum diye ev ahalisine verdim oğlanı.. arada getirdiler emzirdim tekrar yolladım :)) napim çok uykusuzdum.. erken yatsa tamam erken yatsın.. bir de iki de uyuyop gecede kaç kez kalkıp 7de uyanman nedir ya
aynı şeyden bende müzdaribimGünaydın kızlar... sabah 7de uyandık oğlanla ama füm geceden çok uykusuzum diye ev ahalisine verdim oğlanı.. arada getirdiler emzirdim tekrar yolladım :)) napim çok uykusuzdum.. erken yatsa tamam erken yatsın.. bir de iki de uyuyop gecede kaç kez kalkıp 7de uyanman nedir ya
Harikasın cnm iyi yapmışsın ben de saglık ocağına gıdıcem akşam yazarım yine5816bursa ortim.. benim bebişi uyuttum.. sonra oturma odası ile mutfağa ekmek dökmüştü oğlum.. süpürdüm oraları.. hazır terlemişken 1 mil leslie yaptım.. şimdi kahvemi içiyorum.. Dünkü pilates bacaklarımı sızlatıyo şu anda.. hiç halim yok aslında ama sporsuz geçmek istemedim..
Ayy ne süper olurdu.. annemlerin sitesinde haftada 6 gün spor eğitmeni spor yaptırıyor. . Dün pilatesti mesela.. yarısına yetiştim.. bigün zumba bigün aerobik. . Saatler uysa hepsine katılırdım.. dün pilates sonra yürüyüş yüzme eliptik.. bugün pertim .. bacaklarım sızlıyo.. ama değdi.. eksideyim şükür..kızlar nasılsınız?benim bankada işim vardı hallettim geldim suyum çıktı resmen.ama çıkmadan 20 dk zumba yaptım da çıktım ayaküstüvalla tartıda ne olur sonuç bilmiyorum bu zumbayla ama işe yarıyor baya baya inceltiyor yakın olsaydık toplanır zumba yapardık
Dinlenmek için dişçiye mi gitmen lazım garibim.. git hastanenin mescidinde uyu azcık.. hazır kV evdeykenKızlar napıyorsunuz. Ben dişcide işimi bitirdim kan sonuçlarını almaya gideceğim. Az daha dişcide uyuyacaktım yani. Hiç bu kadar uzun oturmadım galiba
Sen hep orda kal yaa ne güzel. İncecik olursunAyy ne süper olurdu.. annemlerin sitesinde haftada 6 gün spor eğitmeni spor yaptırıyor. . Dün pilatesti mesela.. yarısına yetiştim.. bigün zumba bigün aerobik. . Saatler uysa hepsine katılırdım.. dün pilates sonra yürüyüş yüzme eliptik.. bugün pertim .. bacaklarım sızlıyo.. ama değdi.. eksideyim şükür..
Aynen ya haftada bir yapayım ben bunuDinlenmek için dişçiye mi gitmen lazım garibim.. git hastanenin mescidinde uyu azcık.. hazır kV evdeyken
82 leri gördün o zaman ne güzelAyy ne süper olurdu.. annemlerin sitesinde haftada 6 gün spor eğitmeni spor yaptırıyor. . Dün pilatesti mesela.. yarısına yetiştim.. bigün zumba bigün aerobik. . Saatler uysa hepsine katılırdım.. dün pilates sonra yürüyüş yüzme eliptik.. bugün pertim .. bacaklarım sızlıyo.. ama değdi.. eksideyim şükür..
Ben bir kere yapayım dedim eşim dalga geçti bir daha yapmadım bende zumbakızlar nasılsınız?benim bankada işim vardı hallettim geldim suyum çıktı resmen.ama çıkmadan 20 dk zumba yaptım da çıktım ayaküstüvalla tartıda ne olur sonuç bilmiyorum bu zumbayla ama işe yarıyor baya baya inceltiyor yakın olsaydık toplanır zumba yapardık
Gördüm cnm 9 sene sonra şükür..82 leri gördün o zaman ne güzel
Keyfin yerinde maşallah canım :)Aynen ya haftada bir yapayım ben bunusabah çıktım evden yaa gideyim bi duş alayım.
Çok şükür ya darısı başıma benim de ben görüp kilo aldım 2 ay önce kendime eziyet ediyorum resmen al ver al verGördüm cnm 9 sene sonra şükür..
Bütün gece uykusuzluktan sonra güneşte dolanınca kafa yaptı galibaKeyfin yerinde maşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?