canım 1,5 luk 2 tane alacaktın senin etin ne budun nedambıllarım geldiii
Eşşek ölüsü gibiler neyime güvenip 3 er kiloluk aldım acaba ben onlarla ölsem spor yapamam
kaç kaç canım onlar yesin şişko olsunSitenin cay bahcesinde bugun pisi yapmislar. Butun siye asagida Gozumun onunde pisi yedi. Yutkundum yutkundum. Kactim valla denize.
Ay inci anlamadım 2 elimle zor kaldırıyorum yacanım 1,5 luk 2 tane alacaktın senin etin ne budun ne
pişi de nasıl güzel bir şey ya offffff
Ay inci anlamadım 2 elimle zor kaldırıyorum ya
Akşam jillian yaparken kullancam bakalım nasıl olcak
ay sorma zaten hepsi emekli, kiclar gobekler degirmen tasi gibi. herkesin elinde 2ser pisikaç kaç canım onlar yesin şişko olsun
Cnm doğru ama kaç aydır diyetteyim. . En az kurban a kdr devam edicem. 75 olup mezun olim bi süre korumaya geçim. . Baktım hala zayıflamak istiyorum 6 ay sonra tekrar listeye girerim kilo vermek istersem 12.takımdan. .İnan o kiloya gelince daha da zayıf olmak istersin :)
Cnm yoğurt yerine salata yesen.. etin vitaminini öldürme..Kızlar dişim çok ağrıyor.hala kanıyor az az..
Menüm şöyle
Karatay kahv.ama 3 yum yedim cıvık şekilde domates ve peynir.başka yiyemedim
Öğle 14.00
1 parça haşlama et
1 kase yoğurt
Akşam 18.30 da yiyeceğim
Yine öğlenki menü
2 bardak yeşil çay içtim
Su 2 lt
Spor 50 dk yürüyüş
ay sorma zaten hepsi emekli, kiclar gobekler degirmen tasi gibi. herkesin elinde 2ser pisi
güldüm başıma gelmez inşallah
Cnm kusura bakma ama olmamış.. 3 dolma çok.. bide yanına ekmek yemişsin.. yulaflı bisküvi ne kdr masum görünse de paketli gıda.. saatler kaç acaba??menumu de yazayim. Bu hafta cumaya kadar hic kacamak yapmiycam merak ediyorum kac gram vericem. Cuma'dan itibaren verdigim kiloya gore biseyler dusuncem artik.
sabah:
1 yumurta
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
6 ceviz
ara:
4 yulafli biskuvi
aksam:
3 kucuk biber dolmasi
yogurt
1 dilim kepek ekmegi
su:
3 litreye tamamliycam
Cnm kusura bakma ama olmamış.. 3 dolma çok.. bide yanına ekmek yemişsin.. yulaflı bisküvi ne kdr masum görünse de paketli gıda.. saatler kaç acaba??
Bu sıcakta pişi mi yenir yağlı yağlı.Sitenin cay bahcesinde bugun pisi yapmislar. Butun siye asagida Gozumun onunde pisi yedi. Yutkundum yutkundum. Kactim valla denize.
Yenir kaptan :))Bu sıcakta pişi mi yenir yağlı yağlı.
Bana normal geliyor böyle menuler ya. Dolma zaten tam benlik. Ben de yapacaktım biberleri oydum.kaldı.menumu de yazayim. Bu hafta cumaya kadar hic kacamak yapmiycam merak ediyorum kac gram vericem. Cuma'dan itibaren verdigim kiloya gore biseyler dusuncem artik.
sabah:
1 yumurta
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
6 ceviz
ara:
4 yulafli biskuvi
aksam:
3 kucuk biber dolmasi
yogurt
1 dilim kepek ekmegi
su:
3 litreye tamamliycam
Oralar çok sıcak değil o zaman. Ben sadece karpuz peynir ekmek yemek istiyorumYenir kaptan :))
Haberleri görmedin mi?? Istanbulda sel var..Oralar çok sıcak değil o zaman. Ben sadece karpuz peynir ekmek yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?