Sıska ebruuuuuÖyle tabi hem çok bilmissin hem de baklavası çıkmış bir sıskasın
Ya evet, seninle ankaya yazarken çekiniyorum . Yeni gelenlere daha rahatım. Bir de benim bazen küçük ama az ama 1 yıldır yemedigim cıslar da bol olunca diyorum o her zaman dikkat ediyor, toparlar cumaya diye düşünüp yazamıyorum. Hele ankadan çok korkuyorum.Çömezleeeeeer karpuz sizi bekliyor gaardınızı alın da gelin
ay bilemedim kiz. baslangic 93, guncel 83 yaziyo ya. ordan baktiydim. Pardon, ustamsin20 canım :))
Bu arada kızabilirsin küsmem ben :))
Bizimflorence_N var ona yorum Yap bi gün.. ama küçüktü ama minicikti ama parmağımı yaladım başlar savunma
Yaa miu :))
Öp de uyu zalımın kızı öptüm seni o kadarEvet ben uyuyayım
Cnm 12.takıma başlangıç kilosu o.. ama sen istediğin yorumu yap menülere..ay bilemedim kiz. baslangic 93, guncel 83 yaziyo ya. ordan baktiydim. Pardon, ustamsin
Yaz bana. Kız bana bağır. Ay böyle sert sıkı kuralcı insana bayılırım. Vallaha yaz yaYa evet, seninle ankaya yazarken çekiniyorum . Yeni gelenlere daha rahatım. Bir de benim bazen küçük ama az ama 1 yıldır yemedigim cıslar da bol olunca diyorum o her zaman dikkat ediyor, toparlar cumaya diye düşünüp yazamıyorum. Hele ankadan çok korkuyorum.
Hiç mi wc ye gitmedin kız :))@MiuLego m g3ldim
Oğlum yeni uyudu ablamlar bende biliyorsun 5 çocuk kahvaltı yemek ev 70 metrekare iş bitmiyor maalesefyarın annemlere geçecekler ama menü anlamında benim için iyi olmadı
Yaz bana. Kız bana bağır. Ay böyle sert sıkı kuralcı insana bayılırım. Vallaha yaz yanolursunnnnnnn
Gel gel hoşgeldin@MiuLego m g3ldim
Oğlum yeni uyudu ablamlar bende biliyorsun 5 çocuk kahvaltı yemek ev 70 metrekare iş bitmiyor maalesefyarın annemlere geçecekler ama menü anlamında benim için iyi olmadı
Bizimki alaturka sakarim ben ya düşerseHiç mi wc ye gitmedin kız :))
O ablana selamımı söyledin mi??Gel gel hoşgeldinbak yarın perşembe yarınki menü tertemiz olucuıukkkkk abla kışkırtmalarına gelmiyoruz bende de vae bitane yemiyom diye küsüyo falan
Yemek yemiyor abur cubur yiyor ya gıcık midir nedirGel gel hoşgeldinbak yarın perşembe yarınki menü tertemiz olucuıukkkkk abla kışkırtmalarına gelmiyoruz bende de vae bitane yemiyom diye küsüyo falan
Öpmüşün zaten yazdığındaÖp de uyu zalımın kızı öptüm seni o kadar
Uyku bende bu saatte mazo luk yaptı galiba biraz daha uyumazsam ne hale gelcem acabamazo miu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?