Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kizlar ben biraz utaniyorum menulere yorum yapmaya. Yani ne bileyim, kacamak yapan zaten hatasini biliyo. sanki boyle ustune gidip kircakmisim gibi hissediyorum. Onun icin yorumlarim genelde iyi menulere oluyo.
olsun canım yaa hepimiz birbirimizi motive ediyoruz.neden kırılıcaz ki.bence gulbe de kırılmadı geç saat olduğu için çıktı sanki.ayy iyiki burdayız hepbirlikte ne kadar güzel kilolar veriyoruz.gerçi ben daha veremedim şuarada başından bu yana baya verdim yine

kizlar ben biraz utaniyorum menulere yorum yapmaya. Yani ne bileyim, kacamak yapan zaten hatasini biliyo. sanki boyle ustune gidip kircakmisim gibi hissediyorum. Onun icin yorumlarim genelde iyi menulere oluyo.
Karpuz ay neden öyle olsun kırılcak olsak burda işimiz ne. Benim burda menülere çıkaedığım sopaları toplasan uzaya yol olurkimse de kırıldım demedi daha sonuçta hepimiz karşımızdakine kilo versin sağlıklı olsun diye yorum yapıyoruz

Cnm benimde menüye @5816bursa ve @MiuLego dışında kimse yorum yapmadı.. ben elimden geldikçe herkesin menüsünü yorumluyorum..
Begendiklerime bu şey yazmıyorum ben, ama olmamışsa ve benden önce kimse bişey demediyse yazıyorum mesela. Mesela hippo da okuduğu tüm mesajları beğenir, okuduğunu göstermek adına.

Kız neye utanıyorsun.. Amacımız belli..

Sen iniş çıkışlarını bitir vericeksin sorun orda yapınca çok güzel diyet yapıyosun salınca da tam salıyosun ortayı bulcaz. Galiba bı sefer bulduk gibi daha bunalım yok demi?

Begendiklerime bu şey yazmıyorum ben, ama olmamışsa ve benden önce kimse bişey demediyse yazıyorum mesela. Mesela hippo da okuduğu tüm mesajları beğenir, okuduğunu göstermek adına.
Evet cnm. . Önceden bende öyle yapıyordum ama farkettim ki birinin menüsüne güzel demek o kişiyi acaip motive ediyor. . Ondan artık hepsini alıntılamaya çalışıyorum ve evet hepinizi beğeniyorum :))

Ama bak sen bir suru kilo vermissin. Yani bu isin nasil yapilcagini biliyosun. Mesela bugun hipponun menusune yorum yazayim dedim magnumla ilgili. Sonra bi baktim kiz 10 kilo vermis yahu. Dedim otut oturdugun yerde. Bi kac kilo ver, sonradan gelen comezlere firca atarsin

Ya hahahahah ay çok tatlısın

İşte ben böyle seviyom azcık sert

Vallaha da bilmiyorum ah bilsem keşke ç

20 canım :))

Bu arada kızabilirsin küsmem ben :))

Bizim florence_N var ona yorum Yap bi gün.. ama küçüktü ama minicikti ama parmağımı yaladım başlar savunma

Çömezleeeeeer karpuz sizi bekliyor gaardınızı alın da gelin

Kırıldığım filan Yök ama genel itibari ile girip güncel konularda yazmaya çalışıyorum ben ama alındım menü noktasında kaçamaklar oluyor herkeste zaten sporuna bakıyırum takviyesini filan neyse çok Yorgun'um kafam da çok dağınık toparlayamıyorum

Yarın olsun da konuşuruzuyu hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…