Bu mu yani?Tamam kızlar anlaşılmıştır hoşçakalın
Tabii ki öyle, bazen güzel oluyor hoş sohbet oluyor bazen in cin top oynuyor :)Ya 5 mesaj zorunluluğu o değil aslında aktif olmak anlamında yazılmış bir kural. Bunu anka açıkladı. Ben 5 mesaj yazayım hergün ama sadece kendi kendime yazayım ortak bi paylaşımım olmasın. Yine eksik bence..
insallah guzel bi rakam gorurum tartida. hersey cuma icin
Canım bir kişiyle alakalı değil mevzu. Genel olarak konuşuyoruz. Bir sıkıntı olsaydı direkt sana söylerdi. Hepimiz her zaman musait olamıyoruz, bu durumlarda idare ediyoruz birbirimizi.Çok alındım ben ya @MiuLego ben annemdeyim zaman ayırıp okumaya çalışıyorum ama takımın motivesini düşürüyorsam çıkabilirim
Kız ben onun adını ölüm aleti koydum. En en en nefret ettiğim spor aleti. Kan ter içinde kalıyorum ama en çok da çalıştıran o. Ben ilk yaptığımda 7 dk dayanabildim nefesim kesildi. Sonra sonra arttırdım en çok 40 dk yapabildim şimdiye kadar. Ama çoook geniş olsa evim ilk alacağım alet de odur nasıl çalıştırıyo her yeri
Ben bi de o alete sinir oldum ya onla inatlaşıyorum hahaha yor beni yor beni inmicem işte yor istediğin kadar diye diyeyaparız kız biz eliptik de neymiş
Ben de çok sıkılıyorum. Salona aldım, TV izliyorum, ufak oğlan tırmanıyor falan zaman geciveriyor.benim de en sevdigim alettir. yuruyus bandi ve bisiklete gore cok daha hizli kalori yakiyosun. cok sikiliyorum ozellikle kosubandinda.
Ayyy aynen aynen koşu bandı işkence gibi. Dizi açıyorum izliyorum yok yine de sıkılıyorumbenim de en sevdigim alettir. yuruyus bandi ve bisiklete gore cok daha hizli kalori yakiyosun. cok sikiliyorum ozellikle kosubandinda.
Hayır bir de ben kişisel fikrimi söylüyorum 12. Takım benden mi ibaret belki kalan çok farklı düşünüyor yani. 1 kişi sana ters gelen birşey söyledi diye çekip gitmek olmamalıydı takımda daha onca insan var sonuçta.İyide @Gulbe seker neden üstüne alındın ben anlamadım.. bi günlük bişeyden bahsetmedi @MiuLego .. genel olarak silkelenmemiz için arada böyle şeyler yazıyor. . Yani herkes kendine ders çıkarsın diye..
Ölü taklidi yapiyi geceler kizlar. sabah yeni bir sinav beni bekliyor. Dikili'ye dayimlara gidicez. Yengem tikistircak agzima borekleri, bakalim nereye kacicam
evet bugün benim menüme yorum yapılmadı pekKızlar işk sayfadaki kuralları okuyor musunuz bilmiyorum ama orada sadece menü yaz ve çık yazmıyor. Bana çok bencilce geliyor açıkçası. Takım olmak bu değil bence. Birbirimizin menüleriyle ilgilenmeliyiz diye düşünüyorum ben. İyisini kötüsünü tavsiyeni yazarsın ki takım arkadaşına faydan olsun. Ben herkesin birbirinin menüsü ile ilgilenmesini takım olmak adına bekliyorum açıkçası. Menü yazıp çıkayım kafası bana hiç doğru gelmiyor. Eeeee takım neden var o zaman. Neden yani? Zaten buraya menü yazmanın spor yazmanın mantığı nedir? Takım arkadaşlarım görsün ki beni yönlendirsin diye..
Bilmiyorum.
Ben sinirleniyorum böyle şeylere biraz.
Herkes sadece kendinden sorumluysa zaten evimizde tek başımıza diyet yapardık.
Fikrim budur!
Sen yaptın mı kızevet bugün benim menüme yorum yapılmadı pek
Ölü taklidi yap
Midem rahatsız çok falan de en iyi yöntem o o zaman ısrar etmez ye diye
aa tabi ki balımSen yaptın mı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?