Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ne kadar alınganız hemen dönüp gidiyoruz olmaz ki böyle kimse fikrini söylemesin mi bi konu açıp uzlaşmaya takımı daha iyiye götürmeye çalışmayalım mı ya?

Sanırım boşa kürek çekmeye çabalıyorum. Öptüm bye diyip çekip gitmek kolaysa böyle. Aman ya!

Tabii ki öyle, bazen güzel oluyor hoş sohbet oluyor bazen in cin top oynuyor :)

Çok alındım ben ya @MiuLego ben annemdeyim zaman ayırıp okumaya çalışıyorum ama takımın motivesini düşürüyorsam çıkabilirim
Canım bir kişiyle alakalı değil mevzu. Genel olarak konuşuyoruz. Bir sıkıntı olsaydı direkt sana söylerdi. Hepimiz her zaman musait olamıyoruz, bu durumlarda idare ediyoruz birbirimizi.

benim de en sevdigim alettir. yuruyus bandi ve bisiklete gore cok daha hizli kalori yakiyosun. cok sikiliyorum ozellikle kosubandinda.

İyide @Gulbe seker neden üstüne alındın ben anlamadım.. bi günlük bişeyden bahsetmedi @MiuLego .. genel olarak silkelenmemiz için arada böyle şeyler yazıyor. . Yani herkes kendine ders çıkarsın diye..

Son düzenleme:
İyide @Gulbe seker neden üstüne alındın ben anlamadım.. bi günlük bişeyden bahsetmedi @MiuLego .. genel olarak silkelenmemiz için arada böyle şeyler yazıyor. . Yani herkes kendine ders çıkarsın diye..
Hayır bir de ben kişisel fikrimi söylüyorum 12. Takım benden mi ibaret belki kalan çok farklı düşünüyor yani. 1 kişi sana ters gelen birşey söyledi diye çekip gitmek olmamalıydı takımda daha onca insan var sonuçta.

iyi geceler kizlar. sabah yeni bir sinav beni bekliyor. Dikili'ye dayimlara gidicez. Yengem tikistircak agzima borekleri, bakalim nereye kacicam

evet bugün benim menüme yorum yapılmadı pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…