Bravoooo miuuuhahahahahahaha canım arkadaşın canım tartısı onu al evde beraber uyuyun
yeaaahhhhhhhhhhh
hazırııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz
kamooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün çok hafif geçecek. Gerçi demin 1/4 simit yedim ama kahvaltımdı o bişey olmaz. Öğlen de balık yiciiim ızgara akşam süt işte bu kadar hafiffff
Şimdi okudum geçmişi kahvaltı hazırladım oturacağız hep birlikte canımAk kelebek nerdesin??
yarın bildirimi gidip onun tartısından yapıcam bireyselde de derece yapıcam
Küsmek gitmek bi daha duymiyim canım. .miu kaptan yardımcı. .a arada böyle tatlı sert mesaj atması lazım ki silkelenelimŞimdi okudum geçmişi kahvaltı hazırladım oturacağız hep birlikte canım
Mezun olacaksın inşallah belki de bu hafta :) ama bırakıp gitme yine de burada kal emiÇok haklısın canım.ben kendi adıma söyleyeyim aksiliklerden ve tatilden dolayı giremedim.ama yine de buraya ait hissederek kaçamak yapmamaya çalışıyorum.burda aktif olmayarak diyette motivasyona daha çok ihtiyacı olan birinin hakkını gasp ediyormuşum gibi de hissediyorum aslında.o yüzden inşallah mezun olurum da benim gibi kilolarından kurtulmak için buraya bir kişi daha dahil olur. Kesinlikle yerden göğe kadar haklısın canımm menülerin yorumlanması çok önemli.daha dikkatli olmaya çalışacağım kendi adıma
Bravoooo miuuu
Bu hafta mezun oluyorsun sanırım. 1 kg vermiş misindir?Çok haklısın canım.ben kendi adıma söyleyeyim aksiliklerden ve tatilden dolayı giremedim.ama yine de buraya ait hissederek kaçamak yapmamaya çalışıyorum.burda aktif olmayarak diyette motivasyona daha çok ihtiyacı olan birinin hakkını gasp ediyormuşum gibi de hissediyorum aslında.o yüzden inşallah mezun olurum da benim gibi kilolarından kurtulmak için buraya bir kişi daha dahil olur. Kesinlikle yerden göğe kadar haklısın canımm menülerin yorumlanması çok önemli.daha dikkatli olmaya çalışacağım kendi adıma
5816bursa ortim.. ben kahvaltımı yaptım.. ekmek yemedim... biberli yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin. . Başka cıssların tadına bile bakmadım.. biraz işim var sonra kahve içicem inş.. sen naptın??
Afiyet olsun canım bende ortalığı toplayıp dısarı cıkıcam dogum gunu için alınacaklar var ordan esimin yanına gideriz birlikte doneriz akşam yemek yiyip5816bursa ortim.. ben kahvaltımı yaptım.. ekmek yemedim... biberli yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin. . Başka cıssların tadına bile bakmadım.. biraz işim var sonra kahve içicem inş.. sen naptın??
Ne doğum günü cnm??Afiyet olsun canım bende ortalığı toplayıp dısarı cıkıcam dogum gunu için alınacaklar var ordan esimin yanına gideriz birlikte doneriz akşam yemek yiyip
Cnm yerimiz var mı bilmiyorum. . Kaptan gelince söyler. . Ama niyetin varsa ilk sayfadaki kuralları oku. . Boy kilo hedef kilo yaz.. kaptan gelince bakar :))arkadaşar mrhaba beni de aranıza alırmısınız
aslında çokkilom yok ama verilmesi gerekn son kilolar olduğundan zor gidiyor kilom 64 civarı 55 kiloya inmek isitiyorum
kalorihesabı falan yapayım diyorum 2 gün soruyor
dukana başladım ben de bugun
bu yolda arkadaş arıyorum ben de
teşekkür ederim ozaman ben yazayım boy 162 hedef kilo 54 şuan ki kilom tam bilmiyorum 64e yakın yarın bugun tartı alacağımCnm yerimiz var mı bilmiyorum. . Kaptan gelince söyler. . Ama niyetin varsa ilk sayfadaki kuralları oku. . Boy kilo hedef kilo yaz.. kaptan gelince bakar :))
Kızıma dogum günü yapıcam İnş cnm 31 inde 3 olucakNe doğum günü cnm??
Maşallah kuzuyaa.Kızıma dogum günü yapıcam İnş cnm 31 inde 3 olucak
arkadaşar mrhaba beni de aranıza alırmısınız
aslında çokkilom yok ama verilmesi gerekn son kilolar olduğundan zor gidiyor kilom 64 civarı 55 kiloya inmek isitiyorum
kalorihesabı falan yapayım diyorum 2 gün soruyor
dukana başladım ben de bugun
bu yolda arkadaş arıyorum ben de
teşekkür ederim ozaman ben yazayım boy 162 hedef kilo 54 şuan ki kilom tam bilmiyorum 64e yakın yarın bugun tartı alacağım
Benim kuzu 1 yaşında. . Eve gidince doğum günü yapıcam inş..Kızıma dogum günü yapıcam İnş cnm 31 inde 3 olucak
İnş cnm evde renkli kolonyalardan ve lavanta kesesi yapıp hediye edicem gelenlere ev ahalisi zaten 30 kişi oldugumuz için aile arasında olucak insallahBenim kuzu 1 yaşında. . Eve gidince doğum günü yapıcam inş..
Güzel olur inşallah. .İnş cnm evde renkli kolonyalardan ve lavanta kesesi yapıp hediye edicem gelenlere ev ahalisi zaten 30 kişi oldugumuz için aile arasında olucak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?