Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bravoooo miuuu

5816bursa ortim.. ben kahvaltımı yaptım.. ekmek yemedim... biberli yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin. . Başka cıssların tadına bile bakmadım.. biraz işim var sonra kahve içicem inş.. sen naptın??

Mezun olacaksın inşallah belki de bu hafta :) ama bırakıp gitme yine de burada kal emi

Hepimiz bu duruma dikkat edersek takım durağanlığını da kıracağız dereceler gelecek inşallah
inşallah o liste dışına çıkmam

Bu hafta mezun oluyorsun sanırım. 1 kg vermiş misindir?

Afiyet olsun canım bende ortalığı toplayıp dısarı cıkıcam dogum gunu için alınacaklar var ordan esimin yanına gideriz birlikte doneriz akşam yemek yiyip

arkadaşar mrhaba beni de aranıza alırmısınız
aslında çokkilom yok ama verilmesi gerekn son kilolar olduğundan zor gidiyor kilom 64 civarı 55 kiloya inmek isitiyorum
kalorihesabı falan yapayım diyorum 2 gün soruyor
dukana başladım ben de bugun
bu yolda arkadaş arıyorum ben de

Cnm yerimiz var mı bilmiyorum. . Kaptan gelince söyler. . Ama niyetin varsa ilk sayfadaki kuralları oku. . Boy kilo hedef kilo yaz.. kaptan gelince bakar :))

Cnm yerimiz var mı bilmiyorum. . Kaptan gelince söyler. . Ama niyetin varsa ilk sayfadaki kuralları oku. . Boy kilo hedef kilo yaz.. kaptan gelince bakar :))
teşekkür ederim ozaman ben yazayım boy 162 hedef kilo 54 şuan ki kilom tam bilmiyorum 64e yakın yarın bugun tartı alacağım

teşekkür ederim ozaman ben yazayım boy 162 hedef kilo 54 şuan ki kilom tam bilmiyorum 64e yakın yarın bugun tartı alacağım
Anka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…