hahahahahahaha canım arkadaşın canım tartısı onu al evde beraber uyuyungünaydın kızlardün akşam arkadaşımın tartısında tartıldım hiç sevmem akşam tartılmayı çok ısrar etti ve 65.200 çıktım eve o heyecanla gelip kendi tartımla tartıldım 68.1 bundan sonra arkadaşımın tartısından kilo bildirimi yapıcam aç karnına 64 çıkarım herhalde
yeaaahhhhhhhhhhhKızlarrrrrrr......
Bugün köprüden önce son çıkış..
Bugün perşembe..
Bütün hafta hiç eksi olmayan bile varsa em azından bugün ekstra dikkat edelim 100 gr bile olsa eksi çıkmaya uğraşalım..
Akşam yemeğimizi en geç 18de yiyelim.
Bol bol su içelim..
Hem sabah hem akşam spor yapalım metabolizmamız hiç durmasın bugün
Ben şahsen çok enerjiğim.. hemen bir Leslie yapıcam inş..
Yarın hiç birimiz artı çıkmayalım. Ödem var diyorsak bugün detoks suyu içelim. .
Ben hepimize güveniyorum. . 12.takım geri dönsün artık. .inş hiç birimiz yüzde 1in altında kalmayız..
Son olarak herkes akşam menüsünü paylaşmadan sırayla diğer günleri de alıntılasın üstüste yazalım..
Ak koyun kara koyun belli olacak yarın
Sana güveniyoruz miu canım. .hahahahahahaha canım arkadaşın canım tartısı onu al evde beraber uyuyun
yeaaahhhhhhhhhhh
hazırııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz
kamooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün çok hafif geçecek. Gerçi demin 1/4 simit yedim ama kahvaltımdı o bişey olmaz. Öğlen de balık yiciiim ızgara akşam süt işte bu kadar hafiffff
Sana güveniyoruz miu canım. .hahahahahahaha canım arkadaşın canım tartısı onu al evde beraber uyuyun
yeaaahhhhhhhhhhh
bugün çok hafif geçecek. Gerçi demin 1/4 simit yedim ama kahvaltımdı o bişey olmaz. Öğlen de balık yiciiim ızgara akşam süt işte bu kadar hafiffff
ben de sanaSana güveniyoruz miu canım. .
4. Gun yarın, ekşi çıkarım bence.Benim Doğumdan sonra sekiz ay olacak nerdeyse.hala adet olmadım.
Normal Doğum sancılara iyi diyorlardı ama hiç inanmıyorum adet sancılarımın geçeceğine
Orticimm yarın adetten dolayı fazla çıkarmısın ki
Bugün spor yaparsan çıkarsın yapmazsan iyi olmaz. Ha gayret flo hareket iyidir kız kalk silkelen bi türk kahvesi yap iç yarım saat sonra da leslie patlat 1 tane4. Gun yarın, ekşi çıkarım bence.
Parol arttırıyor, diğerleri kesiyor, o yüzden almamaya çalışıyorum.Cnm bi ağrı kesici al.. en azında leslie yap. . Günü hafif geçir. . Yarın perşembe.. emeklerimiz boşa gitmez inş..
Benimkini hiç bişi kesemiyo :))Parol arttırıyor, diğerleri kesiyor, o yüzden almamaya çalışıyorum.
ay gerçekten sarılasım geldi tartıya bide arkadaşım inanmıyor eksik tarttığına acı gerçeklerle yüzleşmek istemiyorhahahahahahaha canım arkadaşın canım tartısı onu al evde beraber uyuyun
yeaaahhhhhhhhhhh
neden inansın ki ne gerek var ben olsam ben de inanmam. O tartı doğrudur incim sen doğruluğuna inan. ay zapzayıf olmuş benim arkadaşımay gerçekten sarılasım geldi tartıya bide arkadaşım inanmıyor eksik tarttığına acı gerçeklerle yüzleşmek istemiyor
Ayy cnm benim bacaklar hala ağrıyor inanır mısın?? Annem gitti bursaya.. kız kardeşiminde yarın sınavı var hazırlanması lazım.. çocukları bırakıp gidemiyorum spora
yarın bildirimi gidip onun tartısından yapıcam bireyselde de derece yapıcamneden inansın ki ne gerek var ben olsam ben de inanmam. O tartı doğrudur incim sen doğruluğuna inan. ay zapzayıf olmuş benim arkadaşım
hahahahahaha sonuçta tartıldın mı tartıldın yalan yokyarın bildirimi gidip onun tartısından yapıcam bireyselde de derece yapıcam
o zaman 3 mile yapAyy cnm benim bacaklar hala ağrıyor inanır mısın?? Annem gitti bursaya.. kız kardeşiminde yarın sınavı var hazırlanması lazım.. çocukları bırakıp gidemiyorum spora( evde leslie yapıcam..
Çok haklısın canım.ben kendi adıma söyleyeyim aksiliklerden ve tatilden dolayı giremedim.ama yine de buraya ait hissederek kaçamak yapmamaya çalışıyorum.burda aktif olmayarak diyette motivasyona daha çok ihtiyacı olan birinin hakkını gasp ediyormuşum gibi de hissediyorum aslında.o yüzden inşallah mezun olurum da benim gibi kilolarından kurtulmak için buraya bir kişi daha dahil olur. Kesinlikle yerden göğe kadar haklısın canımm menülerin yorumlanması çok önemli.daha dikkatli olmaya çalışacağım kendi adımaKızlar işk sayfadaki kuralları okuyor musunuz bilmiyorum ama orada sadece menü yaz ve çık yazmıyor. Bana çok bencilce geliyor açıkçası. Takım olmak bu değil bence. Birbirimizin menüleriyle ilgilenmeliyiz diye düşünüyorum ben. İyisini kötüsünü tavsiyeni yazarsın ki takım arkadaşına faydan olsun. Ben herkesin birbirinin menüsü ile ilgilenmesini takım olmak adına bekliyorum açıkçası. Menü yazıp çıkayım kafası bana hiç doğru gelmiyor. Eeeee takım neden var o zaman. Neden yani? Zaten buraya menü yazmanın spor yazmanın mantığı nedir? Takım arkadaşlarım görsün ki beni yönlendirsin diye..
Bilmiyorum.
Ben sinirleniyorum böyle şeylere biraz.
Herkes sadece kendinden sorumluysa zaten evimizde tek başımıza diyet yapardık.
Fikrim budur!
Canım benim kökü komple gtmişti.apse fln yapınca da hayatım kararıyor.o yüzden kurtulayım dedim.bende protez yaptırcam bakalım uygun bir zamanda.ama kocaman bir boşluk var ya ağzımın içinde.ne önemliymiş küçüçük diş.çok tuhaf hissediyorumÇok Geçmiş olsun canım. Ben çektirmek istemedim protez yaptırıyorum. Keşke sen de çektirmeseydin.. Önceden bi tane uğraşmak istemedim çektirdim çok zor oldu o... Oraya da protez yaptıracağım şimdi. Bu diş bitsin de inşallah.
Çok doğru canım. Bnde baya sıkı tutcam bugün.pek bişey yiyemiyorum zaten..en kötüsü de kuruyemiş yiyemiyorum.bir karataycı olarakYap cnm yap.. ilk iş güzel bi kahvaltı ile güne başlayalım.. kimse bende dahil bi kaşık şunun tadına baktım.. bi tane şundan ısırdım demesin artık bugün.. en azından perşembe günleri dişimizi sıkalım kızlar. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?