Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hahahahahahaha canım arkadaşın canım tartısı onu al evde beraber uyuyun
yeaaahhhhhhhhhhh
hazırııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz
kamooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün çok hafif geçecek. Gerçi demin 1/4 simit yedim ama kahvaltımdı o bişey olmaz. Öğlen de balık yiciiim ızgara akşam süt işte bu kadar hafiffff

Sana güveniyoruz miu canım. .

Sana güveniyoruz miu canım. .

ay gerçekten sarılasım geldi tartıya bide arkadaşım inanmıyor eksik tarttığına acı gerçeklerle yüzleşmek istemiyor

hippotalamus eliptik yapıyoz mu bugün

benim bugünkü hedefim 40 dk

Sana da hedef belirledim 14 dk
Ayy cnm benim bacaklar hala ağrıyor inanır mısın?? Annem gitti bursaya.. kız kardeşiminde yarın sınavı var hazırlanması lazım.. çocukları bırakıp gidemiyorum spora ( evde leslie yapıcam..

Çok haklısın canım.ben kendi adıma söyleyeyim aksiliklerden ve tatilden dolayı giremedim.ama yine de buraya ait hissederek kaçamak yapmamaya çalışıyorum.burda aktif olmayarak diyette motivasyona daha çok ihtiyacı olan birinin hakkını gasp ediyormuşum gibi de hissediyorum aslında.o yüzden inşallah mezun olurum da benim gibi kilolarından kurtulmak için buraya bir kişi daha dahil olur. Kesinlikle yerden göğe kadar haklısın canımm menülerin yorumlanması çok önemli.daha dikkatli olmaya çalışacağım kendi adıma

Canım benim kökü komple gtmişti.apse fln yapınca da hayatım kararıyor.o yüzden kurtulayım dedim.bende protez yaptırcam bakalım uygun bir zamanda.ama kocaman bir boşluk var ya ağzımın içinde.ne önemliymiş küçüçük diş.çok tuhaf hissediyorum

Çok doğru canım. Bnde baya sıkı tutcam bugün.pek bişey yiyemiyorum zaten..en kötüsü de kuruyemiş yiyemiyorum.bir karataycı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…