İnş cnm allah razı olsun Rabbim tum kuzuları korusun saglıkla huzurla büyüsunlerGüzel olur inşallah. .
Onu sonra düşünürüzde söyle yarın tartı nasıl? ? Bu hafta çok güzel beslendin :))İnş cnm allah razı olsun Rabbim tum kuzuları korusun saglıkla huzurla büyüsunler
Yasasin comez geldi banaarkadaşar mrhaba beni de aranıza alırmısınız
aslında çokkilom yok ama verilmesi gerekn son kilolar olduğundan zor gidiyor kilom 64 civarı 55 kiloya inmek isitiyorum
kalorihesabı falan yapayım diyorum 2 gün soruyor
dukana başladım ben de bugun
bu yolda arkadaş arıyorum ben de
Benim dün alınganlığım üzerimde idi sanırım :)Küsmek gitmek bi daha duymiyim canım. .miu kaptan yardımcı. .a arada böyle tatlı sert mesaj atması lazım ki silkelenelim
Kaptan seni özledik.. gel artık :))Yerimiz var kızlar ıcır diskalifiye oldu çünkü yarın listeden çıkacak.
Bu arada dişciye gittim geldim. Salak doktor benim kalıbımı kaybetmiş. Sıcakta boşuna yoruldum. Ben yoldayken aramış duymamışım. Off vi bitseydi. Bi daha bu hastaneye adım atmam.
Korhim zümrem canım ciğerim arada atlamisim çok,geçmiş olsun canım Allah şifa versinCanım çiğneyemiyorum ki.dişimi çektirdim ya.o yüzden öyle yedim
Ben kara koyundum dünKızlarrrrrrr......
Bugün köprüden önce son çıkış..
Bugün perşembe..
Bütün hafta hiç eksi olmayan bile varsa em azından bugün ekstra dikkat edelim 100 gr bile olsa eksi çıkmaya uğraşalım..
Akşam yemeğimizi en geç 18de yiyelim.
Bol bol su içelim..
Hem sabah hem akşam spor yapalım metabolizmamız hiç durmasın bugün
Ben şahsen çok enerjiğim.. hemen bir Leslie yapıcam inş..
Yarın hiç birimiz artı çıkmayalım. Ödem var diyorsak bugün detoks suyu içelim. .
Ben hepimize güveniyorum. . 12.takım geri dönsün artık. .inş hiç birimiz yüzde 1in altında kalmayız..
Son olarak herkes akşam menüsünü paylaşmadan sırayla diğer günleri de alıntılasın üstüste yazalım..
Ak koyun kara koyun belli olacak yarın
hahahah hahhhah hahahah karpuz pusuya yatmış bekliyorduYasasin comez geldi bana
ne yapıcan? ben de çok spor yapmalıyım. midem berbat şişti.Bu aksam deli spor yapicam kizlar
Bol bol da su iciyorun
Insallah bu hafta 1. Olucaz
Ha gayret kizlar.
Kızıma dogum günü yapıcam İnş cnm 31 inde 3 olucak
nice yıllara canımİnş cnm evde renkli kolonyalardan ve lavanta kesesi yapıp hediye edicem gelenlere ev ahalisi zaten 30 kişi oldugumuz için aile arasında olucak insallah
kolay gelsin kaptan
kesinlikle ... kolay gelsin o zaman canım
Ben bu ara tavuk gibi yatıyorum ya 12 olmadan yatıyorumgece iyi kaynatmışlar dimi inci .. şimdi de sızmışlar kesin
biz de kaynatalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?