sporu artırdık ya ..ondan olsa gerek ..benim ayaklarım zonkluyor yatarkenBen bu ara tavuk gibi yatıyorum ya 12 olmadan yatıyorum
kolay gelsin kaptansen 10 dk da halledersin
kesinlikle ... kolay gelsin o zaman canım
Tam çıldırmalık
Ne uyuması iş vargece iyi kaynatmışlar dimi inci .. şimdi de sızmışlar kesin
biz de kaynatalım
ben artırmadım ya aksine eski düzenime dönemedim sıcaklarda etkili tembellik desporu artırdık ya ..ondan olsa gerek ..benim ayaklarım zonkluyor yatarken
ben öğleden önce işleri hafiflettim şimdi de hiç çalışasım yokTam çıldırmalık
Ne uyuması iş var
ya bi ara çok kişi girdi çıktı ben takip edemedimmarselinda yok galiba ..artık gelmiyecek mi ?
benim de yok hiç çalışasım hadi hemen bitsinnnnnnben öğleden önce işleri hafiflettim şimdi de hiç çalışasım yok
Gelmiyor dimi.. Akşam herkesi etiketleyelim. Devam edecekler etmeyecekler belli olsun.ya bi ara çok kişi girdi çıktı ben takip edemedim
aynen .tabi canım sıcaklar da etkiliben artırmadım ya aksine eski düzenime dönemedim sıcaklarda etkili tembellik de
ortalıkta yok valla ..Gelmiyor dimi.. Akşam herkesi etiketleyelim. Devam edecekler etmeyecekler belli olsun.
hadi...bitiversin hemen 5 oluversinbenim de yok hiç çalışasım hadi hemen bitsinnnnnn
Karpuz çekirdeği yenir mi kikarpuz çekirdeği yesem şimdi ne olur acaba
burda yemişçilerde satılıyor ..arkadaş çıtlatıyorKarpuz çekirdeği yenir mi ki
Cnm dikkat edersen akşam geyik yapanlar sabahın köründe de burdaydık :)) uyku yok bize..ve işte hipppo geldi ..ayak seslerinden tanıdım :))
Hatay'da da yerler.. ben sevmiyorum. .burda yemişçilerde satılıyor ..arkadaş çıtlatıyor
burda derken antep de yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?