Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İncim başladığından beri olan en kötü haftan bence. O kadar tatil vs yaptın hep daha düzenliydi menülerin. Metabolizmana bir teşekkür borcun var bence canımcım. Haftaya bu kadar sağlıksız şeyler olmasın her günde var nerdeyse. Harika kilo verdin bu yediklerine göre.
Kız iştah gitsin diye sigara mı içilir aaaaa sevip içiyosan tamam da (mesela benim gibi) yok değilse sakın içme

5816bursa canım menülerine bakıyorum abartı bir şey yok gayet hafif özellikle akşamların. Salı günü hariç sporun az bir de leslie seni kesmeyebilir canım hafif kalabilir sen sporcusun. Daha iyi kalori yaktırıcı spor yapman lazım bence. Mesela leslie 1 mil.... Kız neyine yetcek o senin çerez bile gelmez sana o.

Haklısın cnm istasyon a tekrar donmek lazım ama ev musaıt olmuyor bakalım baska bir yol bulurum İnş

canım bence yediklerin az olduğu için vücut korumaya da almış olabilir. Bir de bence sporun az. Spor listelerini giremedim daha sadece menulerin altındakilere göre söylüyorum.

ya böyle alt altta koyuncada gerecekten acı gerçekler ortaya dökülmüş sürekli bozup toparlamaya çalışmışım ama dün ilk kez çok aç yattım onun faydası oldu bide wc

canım bence yediklerin az olduğu için vücut korumaya da almış olabilir. Bir de bence sporun az. Spor listelerini giremedim daha sadece menulerin altındakilere göre söylüyorum.
Evet kaptan az yemekte sıkıntı oluyor ama bıraz yesem hemen artı oluyor spor konusunda haklısınız biliyorum ama işte hem acken gucum olmuyor hemde tembellik dikkat edıcem artık birazda yemeği artırıp deniycem

***12. Takım 527. Etap***

TAKIM İÇİ ORTAKLAR KAPIŞMASI SONUÇLARI

1. Sily-Flo => %2.04 (FLOİLY İğnesi)

2. Karpuz-Jala => %1.26 (ACITATLI Cümbüşü)

3. Anka-Gülbe => %1.06 (MAHŞERİN Gülkankası)

4. Umut-Marselinda => %0.96 (UMARS Gezegeni)

5. hippo-bursa => %0.76 (HİPOBUR Yüzücüleri)

6. Miu-Tevafuk => %0.53 (MİGOTEK Zortiliği)

7. Korhi-Asya => %0.12 (KARATAY Askerleri)

8. Eylül-İnci => -%0.07 (BAZLAMA Ortiliği)

İLK 3 te yer alan ortilere alkışlar tebriklerrrr

ARTIK EKSİ YÜZDELİ ORTİLER GÖRMEK İSTEMİYORUM

Bu hafta tüm ortilerin yüzdesi 1 in üzerinde olacak kesin olacak ne yapıp ne edip olacak

Not: Yeni ortiler -> flo ve piremses mydi? kimdi flo?

Cumartesi
Sabah 12:00 valiz hazırlığı geç oldu
2 haşlanmış yumurta ile salata
3 zeytin peynir
Sütlü kahve

Akşam 18:30
Sütlü kahve ile yarım avuç ceviz
1 porsiyon patlıcan yemeği
1.5 bardak ayran
4 kaşık taze fasülye
Su 2 lt yi geçer
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
20 dağ tırmanışı
50 squat
50 mekik
25 er sağ sol mekik
25 er sağ sol bacak indirip kaldırma
20 jumping jack
75 sn wall sit

Pazar
1 avuç ceviz ile süt
Sabah sayılmaz öğlen 13:00
2 tavuk ızgara
3-4 kaşık bulgur pilavı
Ayran

Akşam 19:00
1 büyük boy espresso
2 köfte
1 sajatalık
Geç olduğu için yemek yemedim artık
Spor 6000 adım
Su 2 lt ancak

Pazartesi
Sabah 10:30
Sucuklu yumurta
Domates Salatalık
Peynir
5 zeytin
Kabak çekirdeği

Akşam 17:30
Tarhana çorbası
5 kaşık taze fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
1 kayısı 1 erik
1 avuç kabak çekirdeği
50 mekik
25 sağ ve sol yan mekik
25 er iç dış bacak çalışması
50 squat
110 sn wall sit
50 sn plank

Salı
Lor peynirli omlet
Domates salatalık
7 zeytin
Peynir
Kabak çekirdeği

Öğlen 16:30
Ablamı iş yerine ziyarete gittik bir sürü şey yaptırmış çiğ köfte yedim 6-7 tane
Sonra Osmanlı şerbeti yaptırmış içtim bir bardak
Acayip şiştim

Akşam 19:00
1 porsiyon kuru fasulye
1 küçük kase yoğurt
1 bardak cafe latte
Su 2.5 lt
20 dk dans

Çarşamba
1 yumurtalı menemen
Salatalık
5 zeytin
Peynir
1 avuç kabak çekirdeği
Yarım şeftali

Akşam 18:00
Taze fasülye 1 porsiyon
2 yk bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt

Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş

Perşembe
Sabah 11:00
Menemen
Salatalık peynir
3 zeytin
4 kayısı
Çekirdek 1 avuç

Akşam 17:15
1 tabak kabak yemeği
1 küçük kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 10 bin adım

Anka @MiuLego kızlar yorum istiyorum neden az gitti benden

marselinda Jalapeno kızlar daha çok girmeyi düşünüyor musunuz? KAtılımınız çok az planlamaları size göre de yapıyoruz. Ortileriniz var burda tek başlarına kalıyorlar. Takım adına da girdiniz çok az. Olmaz ki!

Ne diyorsunuz ona göre yol alalım?

canım menüler iyi sporda var 600 çok az gerçekten yazmayı unuttuğun şeyler var mı ayakta yer misin atıştırır mısın

Gülbecim öncelikle az gitmedi senden bu konuda anlşalım. 600 gramı beğendiremiyoruz
Ben menülerini aslına bakarsan çok beğendim ama anladığım kadarıyla karbonhidrat sana hiç yaramıyor. Bulgur pilavı, sucuk, kuru fasulye yaramamış olabilir mi ? Bunlar fazlasıyla şişkinlik yapar. Bir de su miktarını 3 ün altına düşürme balım, 2 lt su çok az diyetteki bir insan için hele ki yazın. Bu hafta mesela hiç bulgur pilavı kısır baklagil tarzı şeyler yememeye çalış bir deneyelim ne dersin?

Ok canım. Bence de sabah sporuna başlamalıyım . Ya çarşamba 66,5 dum ne oldu anlamadım. Patates salatası mı dicem yoksa bünyemin oyunu mu çözemedim

-300 canımcığım

Ok canım. Bence de sabah sporuna başlamalıyım . Ya çarşamba 66,5 dum ne oldu anlamadım. Patates salatası mı dicem yoksa bünyemin oyunu mu çözemedim
Bak benim dediğim sporları aksatmadan yap hiç kaçamak yapma 65 gelirsin cuma günü. Bence 1 hafta dişini sıkıp denemeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…