üye adı | 521. etap | 522. etap | 523. etap | 524. etap | 525. etap | 526. etap | 527. etap | toplam verilen | yuzde |
anka_misali | 68,7 | 67,7 | 66,5 | 66,6 | 65,5 | 64,3 | 63,4 | 5,3 | %7,71 |
eylul7158eylul | 58,8 | 59,3 | 58,8 | 59,7 | 58,2 | 58,2 | 58,8 | 0 | 0 |
tevafuk55 | 63,3 | 62,8 | 63,4 | 62,6 | 62,5 | 61,9 | 61,7 | 1,6 | %2,53 |
korhilalp | 57,1 | 56,9 | 56,5 | 56,4 | 56 | 54,5 | 54 | 3,1 | %5,43 |
hippotalamus | 88,3 | 86,6 | 85,3 | 84,8 | 83,6 | 83,3 | 82,4 | 5,9 | %6,68 |
5816bursa | 70,5 | 70,1 | 69,3 | 68,9 | 68,4 | 67,9 | 67,6 | 2,9 | %4,11 |
florence_N | 78,6 | 78,5 | 77,5 | 78,2 | 77,8 | 77,4 | 76,4 | 2,2 | %2,80 |
inciakis | 71,3 | 69,5 | 68,2 | 68,4 | 67,6 | 67,4 | 66,8 | 4,5 | %6,31 |
umut-16 | 69,5 | 68,5 | 68 | 67,9 | 67,4 | 67,2 | 66,9 | 2,6 | %3,74 |
Yanlış oldu sanırım :)Misafirin vardı ya unuttun sandım bi an korktum
evet canım yanlış olmuş ya da bişey diyecekmişimdir unutmuşumdurYanlış oldu sanırım :)
Anka ben ya 78 yada 75le mezun olim diyorum olur mu??evet canım yanlış olmuş ya da bişey diyecekmişimdir unutmuşumdur
Ne meraklısın sen buradan gitmeye ya. 60a kadar yasak sana gitmek.Anka ben ya 78 yada 75le mezun olim diyorum olur mu??
kız zaten hippo hedefini 80 den 75 lere düşürmek istiyoNe meraklısın sen buradan gitmeye ya. 60a kadar yasak sana gitmek.
evet canım yanlış olmuş ya da bişey diyecekmişimdir unutmuşumdur
Haftalık menüleri paylaşmaya başlayalım mı?o zaman ben soyleyeyım bıseyler
Kendi adıma elimden geleni yapıyorum yediklerim ortada aylardır kek bisküvi vs yemek dursun eve dahi sokmadım ben kullandığım hormon ilaçlarına baglıyorum ramazandan sonra basladım tam duzenlı ve cogu zaman acım dolaba gidip gidip geliyorum su içip donüyorum artık genellikle oldugum kiloya yakın oldugum için de zor gidiyor oturmuş yağlar var ve ha deyince gitmiyor maalesefeylul e kadar gebelik olmazsa işe başlıyorum o zaman duzenlı ve daha cok sporla nasıl olucak bakalım ama olanı bu elimden gelen baska bir sey yok varsa öneriniz dinlerim
Favori olarak kaydettim ama sadece cumartesi cıktı nasıl yapıcam kıHaftalık menüleri paylaşmaya başlayalım mı?
Kendine bir dediği yere açıklama yazmamış mıydın? Profil sayfana gir tüm mesajlarını gör de, orada bul tekrar ekle.Favori olarak kaydettim ama sadece cumartesi cıktı nasıl yapıcam kı
Dun kı buBende menumu yazayımhippotalamus
Kahvaltı ekmeksiz 10 da
Peynır zeytin salatalık domates cay
Ikı yumurtadan kaşarlı omletten ıkı catal
Ara 3 te bir seftalı
Akşam salata Bı tane mucver
2 lt su yatana kadar 3 olur
Carsambahippotalamus magnum mu yedın canım dikkat etseydin keske cumadan sonra yeseydin yada neyse artık olmuş napalm insanız nefis durmuyor maalesef ınş tartıya yansımaz :)
Bende menumu yazayım
Kahvaltı 1 yumurta domates salatalık roka
Peynır zeytin cay
Arada bıraz çekirdek
Akşam
Dunden kalan mercimek salatası
Ikı lt su
Bir fincan yesıl cay
Spor leslie 1
Salı günühippotalamus cnm menun guzel saralle de bir kasık zararı olmaz afiyet olsun ortim sporda yap mutlaka
Bende menumu yazayım
Kahvaltı 10 da
1 yumurta
Üç biber zeytinyağında cevırdım
Peynır zeytin salatalık
Bir ceviz kadar ekmek kızımdan kaldı atılmasın dıye yedım
Ara yok
Akşam 8 de anca yeriz
Mercimek salatası
Yoğurt
2.5 litre su
Spor lesli 2
Leslie 3 :)
Pazartesihippotalamus menumu yazayım
Kahvaltı 10 da
Üç catal mıhlama
Peynır zeytin salatalık domates cay
Ara yok
Akşam
Simdi yıycez
1 kase yayla corbası
Biraz fasulye
3 litre su
Spor henüz yapmadım leslie yapıcam yemekten sonra
Pazarhippotalamus menumu yazayım
Kahvaltı yok
Ara 3 te bir bardak limonata Bı puaca
Akşam
Biraz ızgara et
Yesıl fasulye
3 litre su
Spor leslie 1 baska yok yaparsam yazarım
ilk geldiğinde söylemişti sanki ocanım başlangıç kilo kaydetmemiz lazım. tartılsaydın keşke sabah.
%1 için işte ektra 300 gram daha versen yetiyordu. 600 gram verdin ya. toplamda 900 grm verince %1 i geçiyordu zaten.Yüzde 1 değil mi ya haftalık
kız hemen al tartısız kalınca nefesim daralıyor benimtartım bozuldu attım onubugun yeni tartı alsam sabahtartılsam söylesem olmaz mı
deme öyle ya olacak bu iş o ya da bu şekildeartık 0,30 un altında değiliz diye sevineceğim yapacak bişey yok.
hahahahaha flo nun laflarını taklit edişine bayılıyorum hhahahahasen de bu hafta iyiydin. bak ucundan azcık, parmak yaladım, koşesini kopardım demeyince gidecek demek ki. tabloya bakarsan eğer daha çok verebilecekken çok az verdiğin. bundan sonra çok daha dikkatli olacaksın. anlaştık mı
Ellerine sağlık kuzum. Kilo veren herkesi tebrik ederim. Birazdan ortiler kapışması ve %1 için verilmesi gereken kiloları yazacağım.527. etap takım sıralaması
1. Siy
2. Jalapeno
3. kelekkarpuz
4. marselinda
5. anka_misali
6. florence_N
7.prensesmat
8. hippotalamus
9. korhilalp
10.inciakis
11. miulego
12. gulbe seker
13. umut-16
14. 5816bursa
15. tevafuk55
16. asya_06
17. eylul7158eylul
konuş kız ohhhh aynenNe meraklısın sen buradan gitmeye ya. 60a kadar yasak sana gitmek.
incim susssss çaktırmakız zaten hippo hedefini 80 den 75 lere düşürmek istiyo
İlaçlar epey etkiliyordur bursacım ona rağmen eksi gelmen müthiş. Asla pes etmeden devam. Ypabileceğimiz tek şey spor arttırmak olabilir menülerin iyi çünkü.o zaman ben soyleyeyım bıseyler
Kendi adıma elimden geleni yapıyorum yediklerim ortada aylardır kek bisküvi vs yemek dursun eve dahi sokmadım ben kullandığım hormon ilaçlarına baglıyorum ramazandan sonra basladım tam duzenlı ve cogu zaman acım dolaba gidip gidip geliyorum su içip donüyorum artık genellikle oldugum kiloya yakın oldugum için de zor gidiyor oturmuş yağlar var ve ha deyince gitmiyor maalesefeylul e kadar gebelik olmazsa işe başlıyorum o zaman duzenlı ve daha cok sporla nasıl olucak bakalım ama olanı bu elimden gelen baska bir sey yok varsa öneriniz dinlerim
Ya bilmiyorum mesela hormon ilacı dışında her ay bir hafta antibiyotik kullanıyoruz eşimle nasıl acıkıyorum anlatamam resmen midem bulanıyor Aclıktan ama su içiyorum bu aralar gunde 3 tane sigara içmeye basladım iştahım gitsin diye ama olanı bu yaniilk geldiğinde söylemişti sanki o
%1 için işte ektra 300 gram daha versen yetiyordu. 600 gram verdin ya. toplamda 900 grm verince %1 i geçiyordu zaten.
kız hemen al tartısız kalınca nefesim daralıyor benim
deme öyle ya olacak bu iş o ya da bu şekilde
hahahahaha flo nun laflarını taklit edişine bayılıyorum hhahahaha
Ellerine sağlık kuzum. Kilo veren herkesi tebrik ederim. Birazdan ortiler kapışması ve %1 için verilmesi gereken kiloları yazacağım.
konuş kız ohhhh aynen
incim susssss çaktırma
İlaçlar epey etkiliyordur bursacım ona rağmen eksi gelmen müthiş. Asla pes etmeden devam. Ypabileceğimiz tek şey spor arttırmak olabilir menülerin iyi çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?