Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet bulgur çok yemişim ya ben annemden dolayı öyle oldu haftalık 3-4 kaşık ben 3 gün yemişim bakalım bu hafta hiç yemeyelim nasıl olacak

Bence çok fazla bulgur var nerdeyse her gün yemişsin. Latte expresso bunlar kalorisi yüksek değil mi. Bilmiyorum ama ben öyle diye biliyorum. Bu hafta akşam kuruyemiş de yeme onun yerine protein koy. Sporu erken saatte yap bütün gün metabolizman çalışsın. Kahvaltıyı 9 u geçirmemeye çalış. Ben aksilik olmadığı surece geçirmem.

Haklısın cnm istasyon a tekrar donmek lazım ama ev musaıt olmuyor bakalım baska bir yol bulurum İnş
jillian yap benle breaber
Benim kız kadar değildir canım
senin kız benim adamım ben ona bayılıyorum
Aslında gecen leslie 2 ve 3 arka arkaya güzel olmuştu Bı denerim yine bugun
2-3 art arda güzel olur aynen
Bak benim dediğim sporları aksatmadan yap hiç kaçamak yapma 65 gelirsin cuma günü. Bence 1 hafta dişini sıkıp denemeye değer.
kesinlikle değer
Evet bulgur çok yemişim ya ben annemden dolayı öyle oldu haftalık 3-4 kaşık ben 3 gün yemişim bakalım bu hafta hiç yemeyelim nasıl olacak
harika olcak bence

KIZLAR HERKESİN %1 HEDEFLERİ AŞAĞIDAKİ TABLODA

Bu tabloya baktığımızda aslında hiç ama hiç zor olmadığını görüyoruz. Herkes kendisine ve ortisine baksın not alsın ona göre yol alalım. Bu tablo çok şey anlatıyor. Düşünsenize en fazla verecek kişi bile 0.8 vermeli. Bu kadar kolay aslında.

Bu arada bu hafta %1 hedeflerini tutturan
1- Anka
2- hippotalamus
3- florence_N
4- kelekkarpuz
5- marselinda
6- prensesmat
7- @Sily

kocaman tebrikler kızlar. Darısı haftaya hepimizin başına inşallah!

Eline sağlık canım bu hafta misafirim yok ve annemler çağırdı gitmedim önümüzdeki cuma gid3c3m inşallah o zamana kadar sıfır kaçamak ve an az 4 gün spor yapacam h3defim bu hafta için 60 ları görmek

@MiuLego zortim gordun mu
Haftaya değişecek her şey

Miusum eline sağlık her cümlene katılıyorum canım elimden geleni yapacam

ben de tebrik ediyorum ve kızlar kendi adıma özür diliyorum

Bende öyle düşünüyorum

Miusum eline sağlık her cümlene katılıyorum canım elimden geleni yapacam
yaparsın zortim eminiiim güveniyorum sana ben de bu hafta kendime daha acımasız olup kaçamaksız olmaya çalışıcam
ben de tebrik ediyorum ve kızlar kendi adıma özür diliyorum
Haftaya da biz kendimizi affettircez
florence_N toplam verilen kiloda seni gözüme kestirdim haftaya kadar çok kilo verip seni yenecegim eşitlemek için 600 gr a ihtiyacım var bekle beni baby
hahahahha flo zortim seni yeneceeeeeek seni sahaya gömecek hadi zortim göster kendiniiii
Yemeğimi erkenden yiyeyim akşama step var yeşil çay da demleyeyim beni kimseler tutmasın artık
@MiuLego kuzum b3ni de degerlendir
Balım değerlendircek bişey yok batırdığın bir gün var işte sen biliyorsunonun dışında güzeldi. ama sporun azve benim zortime hiç yakışmıyor az spor

bu tablo yanlış olmuş Miucuğum. Bir kişi de çıkıp dememiş ki yanlış bu %1 in altında kalanlar var bu haliyle olursa. Demek ki kimse incelememiş

HEMEN DÜZELTİLMİŞİNİ YAPIP PAYLAŞIYORUM KIZLAR

Sana güvendiğimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…