Geçmiş olsun canım şimdi nasilsin
Bizim yayla iptal yani annemler gidiyor ama biz gitmiyoruz, çünkü eşim sağolsun ne zaman annemlerle bir şey olsa bir iş çıkarıyorakşam çok moralim bozuldu ama bir şey demedim sadece sustum oturdum
Sağol canımCanımmm çok geçmiş olsun
Kızlar eskiden dışarda hamburger menü yada dürüm yerken şimdi ızgara tavuk yada köfte yiyorum. . Cnm çekmiyor değil ama son 7 diye kendimi motive ediyorum
Canım dün de sorduk cevap vermedin sanki. Ya da ben mi göremedim bilmiyorumGünaydın kızlaaar
Genelde öyle oluyor zaten dün akşam onun bunu söylemesini bekledim ama nafile söylemediTeşekkur ederim canım iyiyim çok şükür. Yorgunluktan oldu galiba..
Sen gitseydin eşin kalsaydı
asyaaa asyaaaaa menü mü yorumladın kız sen gel bakimm yamacıma
katılıyorum bile desen hoşum gitti
kahvaltımı hazırlayayım sonra oğlan uyanmazsa bende yapıcam inşallahGünaydınlar canlar.
Hadi spora
Cnm yemicem diyince herkes kızıyor. . Bende bana uygun bişeyler bulup yiyorum. . Bide artık yemesem bile yemicem demiyorumkızlar dün menümü paylaşamadım akşam dışardaydıkpaylaşmayımda zaten topa tutarsınız ama yeminle diyorum eşime yemicem deyince öyle bir bağardı ki yan tarafta oturan aile döndü baktı sonra da tabiri caizse rezil etti beni ağzına geleni verdi.hiç bu kadar ciddi konuşmamıştı bu konularda.yeter kilo verdiğin bu kadar.bunu koru böyle iyisin dedi.d ben normalde carlarım üstüne o cinnikleri kalkınca pıstım durdum
vallahi gülüm eğer biraz daha yok desem çok daha kötü tepki verirdi.siz bilmezsiniz diğer takımda çokk eskiyim ben tedavi sürecinde de zayıfladığım için ordaki eski arkadaşlarım bu konuda zamanında çok çektiğimi iyi bilirler.tatlı istediğne ben yemicem deyince sinirlenip saydırıp gecenin 1 inde kapıyı vurup gittiğini biliyorum.hani yemicem deyince bir iki ısrar edip bırakmıyor.arada tutuyor onun böyle bir.Cnm yemicem diyince herkes kızıyor. . Bende bana uygun bişeyler bulup yiyorum. . Bide artık yemesem bile yemicem demiyorumsen yinede yaz menünü merak ettik
Canım verdiğimiz kilolar yeni olduğu için oturmadığı için, o yüzden hemen iki günde de o artıdan kurtulabiliyoruzGunaydin kizlareylul7158eylul bir gun abartinca tarti hic affetmiyor cok moralim bozuldu 1 gunde 2 hafta oncesine donulur mu ya
DemeyenlereGünaydın diyen herkese günaydın kızlar :)
Onlarada günaydınCanım verdiğimiz kilolar yeni olduğu için oturmadığı için, o yüzden hemen iki günde de o artıdan kurtulabiliyoruzmoral bozmak yok incim bugün ne yapacaksın ne yiyeceksin haydi planlayalım
Demeyenlere
Canim kahvalti yumurta peynir zeytin salatalik domates yesillik daha yemedim 12 yi bulur yememCanım verdiğimiz kilolar yeni olduğu için oturmadığı için, o yüzden hemen iki günde de o artıdan kurtulabiliyoruzmoral bozmak yok incim bugün ne yapacaksın ne yiyeceksin haydi planlayalım
Demeyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?