Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçmiş olsun canım şimdi nasilsin

Teşekkur ederim canım iyiyim çok şükür. Yorgunluktan oldu galiba..

Bizim yayla iptal yani annemler gidiyor ama biz gitmiyoruz, çünkü eşim sağolsun ne zaman annemlerle bir şey olsa bir iş çıkarıyor akşam çok moralim bozuldu ama bir şey demedim sadece sustum oturdum

Sen gitseydin eşin kalsaydı

Canımmm çok geçmiş olsun
Sağol canım
Kızlar eskiden dışarda hamburger menü yada dürüm yerken şimdi ızgara tavuk yada köfte yiyorum. . Cnm çekmiyor değil ama son 7 diye kendimi motive ediyorum

Ben eskiden de ızgara yerdim hala ızgara yiyorum. o hamburger falan bana çok itici geliyor. Çok karışık

kızlar dün menümü paylaşamadım akşam dışardaydıkpaylaşmayımda zaten topa tutarsınızama yeminle diyorum eşime yemicem deyince öyle bir bağardı ki yan tarafta oturan aile döndü baktı sonra da tabiri caizse rezil etti beni ağzına geleni verdi.hiç bu kadar ciddi konuşmamıştı bu konularda.yeter kilo verdiğin bu kadar.bunu koru böyle iyisin dedi.d ben normalde carlarım üstüne o cinnikleri kalkınca pıstım durdum

Cnm yemicem diyince herkes kızıyor. . Bende bana uygun bişeyler bulup yiyorum. . Bide artık yemesem bile yemicem demiyorum sen yinede yaz menünü merak ettik

5816bursa canım nasılsın? ? Ben senin elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Sadece sporun biraz az.. Çünkü artık bi mil sana çıtır çerez geliyo.. ama sende hiç yoktan 15 dk yapim hiç yapmamaktan iyidir diyosun anlıyorum bu hafta daha iyi olur inş ♡♡♡

Cnm yemicem diyince herkes kızıyor. . Bende bana uygun bişeyler bulup yiyorum. . Bide artık yemesem bile yemicem demiyorum sen yinede yaz menünü merak ettik
vallahi gülüm eğer biraz daha yok desem çok daha kötü tepki verirdi.siz bilmezsiniz diğer takımda çokk eskiyim ben tedavi sürecinde de zayıfladığım için ordaki eski arkadaşlarım bu konuda zamanında çok çektiğimi iyi bilirler.tatlı istediğne ben yemicem deyince sinirlenip saydırıp gecenin 1 inde kapıyı vurup gittiğini biliyorum.hani yemicem deyince bir iki ısrar edip bırakmıyor.arada tutuyor onun böyle bir.

Canım verdiğimiz kilolar yeni olduğu için oturmadığı için, o yüzden hemen iki günde de o artıdan kurtulabiliyoruz moral bozmak yok incim bugün ne yapacaksın ne yiyeceksin haydi planlayalım

Demeyenlere
Onlarada günaydın

Canım verdiğimiz kilolar yeni olduğu için oturmadığı için, o yüzden hemen iki günde de o artıdan kurtulabiliyoruz moral bozmak yok incim bugün ne yapacaksın ne yiyeceksin haydi planlayalım

Demeyenlere
Canim kahvalti yumurta peynir zeytin salatalik domates yesillik daha yemedim 12 yi bulur yemem
Aksamda yesil mercimek yogurt nasil iyi mi sporda yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…