- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Bence protein ye yiyebilirsen akşam daCanim kahvalti yumurta peynir zeytin salatalik domates yesillik daha yemedim 12 yi bulur yemem
Aksamda yesil mercimek yogurt nasil iyi mi sporda yaparim
Yumurtaya koy omlet yap..Bu arada kızlar derin dondurucum da bissuru lor(çökelek) varmışartık kahvaltılarda degerlendirecem inşallah
Süper plan canımCanim kahvalti yumurta peynir zeytin salatalik domates yesillik daha yemedim 12 yi bulur yemem
Aksamda yesil mercimek yogurt nasil iyi mi sporda yaparim
Bu sabah salatasını yaptım baya lezzetliYumurtaya koy omlet yap..
Canim Bugünlük boyle olsun yarin aksam izgara tavuk yerimBence protein ye yiyebilirsen akşam da
Cnm cok gecmiş olsun ayakları sıcak tut kadın olmak ne zor yaKızlar şu an kıvranıyorum yaa.. adetin ilk günü çok zor
Günaydın bal kaymaklar nutellalar fındık fıstık ezmeleriiii
Günaydın fırın sütlaçlarımmmmm
Çok haklısın karpuzcum bizi mahveden cuma menüleri oluyor aonra toparlayamıyoruz ben kendim de dahil..selam kizlar.
ben de cok yorulmusum dun misafir gezdirirken. Yeni bir hafta basliyorum benim icin, kacamaksiz, saglikli, bol sporlu insallah.
Ptesi tatile gidiyorum izmire, ozellikle oda-kahvalti otelde kalicaz. Hersey dahile gidince 1 haftada 3 kilo alip geliyorum
Bu sefer cok kararliyim. yanimda ceviz / beyaz leblebi tasiycam surekli. Ama tatli olarak ne tasisam bilemedim. Belki acil durumlar icin sekersiz tadelle alirim yanima. Malum millet yanimda dondurmalari , waflle lari gomerken benim de elimde bisey olur.
Bu arada, cuma menuleriyle ilgili biseyler soylemek istiyorum. Cuma gunleri abartiyoruz kizlar. Sonra da cumanin artisini sonraki cumaya kadar vermeye calisiyoruz. Cumanin diger gunlerden farki olmamali bence. Cuma yediklerimiz de bizi sismanlatiyo. Bunu da gozonunde bulunduralim bence.
Menumu de yazayim:
Sabah:
2 bardak su
6-7 ceviz
1 haslanmis yumurta
3 kk beyaz peynir
Iyyyy pis üstünde vıcık vıcık yağları çıkmıştır o nutellanın ıykdeme deme oyle. yanmda gomduler nutellalari biraz once
Çok haklısın karpuzcum bizi mahveden cuma menüleri oluyor aonra toparlayamıyoruz ben kendim de dahil..
Karpuzcum yanına acaba protein bar mı alsan? Benim rossmanndan aldığım bildiğin çikolata ve 1 tanedi resmen bir öğün yerine geçiyor içşnde sıfır şeker çok tok tutuyor. Üstüne de faydalı. Tatlı isteğin falan kalmaz bence kesin ondan al
Yarısını yesen bile keser hatta bir ısırık alsan da tatlı isteğini keser kıvamı falan çok yoğun çünkü. Zaten tatildesin yüzüp duruyon aslında hep spor yapıyonay dogru valla. Rossman da nerde vardir bi bakayim internetten. Depolarim yanima. Gerci protein bari spor sonrasi yemediginde deli kilo yapiyo ama olsun ben de yedigim gun daha cok spor yaparim olmazsa.
Iyyyy pis üstünde vıcık vıcık yağları çıkmıştır o nutellanın ıyk
Ama çok güzel demi
Nesi ıykk be.. yerim onu ben yerim :))Iyyyy pis üstünde vıcık vıcık yağları çıkmıştır o nutellanın ıyk
Ama çok güzel demi
Ben hiç kaşıklamadım.. bisküviye ekmeğe sürüp yemeyi seviyorum ♡♡♡yahu kiz 48 kiloelinde nutella kavanozu.
gerci ben de bosuna almadim bu kilolari. Yarim kavanoz nutellayi kasiklayarak bitirmisligim vardi gecmiste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?