Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

21 Temmuz Spor Listesi****

1. Tevafuk: 40 dakika step
40 spuat 40 mekik
30 çapraz mekik
40 ar tane bacak çekme hareketleri
7 8 dakika plates topu ile hareketler

2. Flo leslie 3 mile, 30 dk interval yürüyüş, 50 squat.

3.hippo
Yarım saat yürüyüş
60 ip atlama

4. Gulbe şeker
Leslie 3 fast mil
Happy 1 mil

5. Karpuz: 20 dk yuzme / 140 sn plank / 50 heel touch / 50 leg raise / 84 sinav / 155 squat /155 mekik / 110 dag tirmanisi / 250 jumping jacks /

21 Temmuz Spor Listesi****

1. Tevafuk: 40 dakika step
40 spuat 40 mekik
30 çapraz mekik
40 ar tane bacak çekme hareketleri
7 8 dakika plates topu ile hareketler

2. Flo leslie 3 mile, 30 dk interval yürüyüş, 50 squat.

3.hippo
Yarım saat yürüyüş
60 ip atlama

4. Gulbe şeker
Leslie 3 fast mil
Happy 1 mil

5. Karpuz: 20 dk yuzme / 140 sn plank / 50 heel touch / 50 leg raise / 84 sinav / 155 squat /155 mekik / 110 dag tirmanisi / 250 jumping jacks /
6. Umut-->. Yarım saat tempolu yürüyüş

Yeni başladığım için değil. 3-4-5-5-6-6-6-9-6-6-5-4-3-2-1 yaptım bugünlük. Nedense son iki parmağım acıdı. Hafif dışa basıyorum ondan sanırım.
Ben de yaklaşık aynı intervallerde çalışıyorum 9 hariç
Baş dönmesi olmuyor. İlk bir ikinci de oldu ama sonraları olmadı. İyice durunca koşu bandından in bence .

Flo ya sen sağlıkçısın bana akıl ver tatlım ya?!bu metabolizma için ne yapayım ben?
Hipotiroidi için tiroid ilacı da başlandı yaklaşık 1 hafta
Bir de akupunktur duydum . Sence mantıklı mı?

Son düzenleme:
Ben de yaklaşık aynı intervallerde çalışıyorum 9 hariç
Baş dönmesi olmuyor. İlk bir ikinci de oldu ama sonraları olmadı. İyice durunca koşu bandından in bence .
Biraz kosmayi deneyim dedim bileğimde hassasiyet olunca kısa tuttum. Çocuklar da uyuyordu biraz gürültülü oldu :)

:)) dikkat et !! Ani hareketlerden başın dönmüş o halde. 6 -5 -4 .. gitsen oldukça makul
Çocukların ne yapacağı belli olmaz
Daha önce kosmadigimda da oluyordu. Yuruyemiyordum indiğimde. Bu akşam 1de bile yürüdüm. Durunca bekledim biraz öyle indim. Ama yine de vardı. Bisikletten inince de oluyor normal yuruyemiyorum bir süre. Vertigom var ama hiç araştırtmadim. Belki de denge sorunum var. Leslie bazı hareketleri yaparken de basım dönüyor çünkü.

Metabolizmayı artırıyormuş. Dr da sıra beklerken konuştuk da " kilo veremiyorum "dedim konu açıldı .
Bu arada 1 ay değil 1 hafta oldu ya ilacı kullanmaya başlayalı
İlacını aksatma. Özel bir diyetisyene git bence önce. Mutlaka özel önerileri olacaktır. Yasaklı yiyecekler verdi mi? Abime balık yemeyi yasaklamıştı doktoru.

Hım .. denge sorunun varsa o başka tabi . O nüks etmiş olabilir dicem ama genelde koşu bandı kullanan çoğu insanda da olabiliyormuş. Spor külubünde hoca söylemişti. Dediğim gibi ani hareketten kaçın ve başın sabit karşıya bak hep .

İlacını aksatma. Özel bir diyetisyene git bence önce. Mutlaka özel önerileri olacaktır. Yasaklı yiyecekler verdi mi? Abime balık yemeyi yasaklamıştı doktoru.
Hımm. .. ok
Diyetisyenleri pek sevmiyorum ben ya ?? Anlamıyorlar bişeyden
Bi listeyi her gelene veriyorlar
Kişiye özel olmalı bence diyet

Hımm. .. ok
Diyetisyenleri pek sevmiyorum ben ya ?? Anlamıyorlar bişeyden
Bi listeyi her gelene veriyorlar
Kişiye özel olmalı bence diyet
O yüzden özel dedim ya. Devlette oyle. Araştırıp iyi bir diyetisyene gidebilirsin. Kullandığın ilaç zaten troid hormonunu dengeleyecek ve metabolizman da artacak. Daha yeni başlamışsın. Hipotroidiye bağlı diğer şikayetlerin geçti mi? Değerlerin çok mu düşük?

Özele gittim cancağızım . 2 yoo yoo 3 tane ayrı özel . Birisine 2 ay devam ettim diğer ikisi de aynı lisyeyi verince hiç de gitmedim . Bir de her seansta para alıyorlardı .

Haklısın ilaç daha yeni başladım devam edeyim sonra bakayım duruma . İnşallah işe yarar ..
teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…