- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
İntervallerin yüksek mi canım?Yürüyüş bandından inince denge sorunu siz de yaşıyor musunuz?
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Yeni başladığım için değil. 3-4-5-5-6-6-6-9-6-6-5-4-3-2-1 yaptım bugünlük. Nedense son iki parmağım acıdı. Hafif dışa basıyorum ondan sanırım.İntervallerin yüksek mi canım?
Ben de yaklaşık aynı intervallerde çalışıyorum 9 hariçYeni başladığım için değil. 3-4-5-5-6-6-6-9-6-6-5-4-3-2-1 yaptım bugünlük. Nedense son iki parmağım acıdı. Hafif dışa basıyorum ondan sanırım.
Biraz kosmayi deneyim dedim bileğimde hassasiyet olunca kısa tuttum. Çocuklar da uyuyordu biraz gürültülü oldu :)Ben de yaklaşık aynı intervallerde çalışıyorum 9 hariç
Baş dönmesi olmuyor. İlk bir ikinci de oldu ama sonraları olmadı. İyice durunca koşu bandından in bence .
Akapunktur ne için? Zayıflama için mi hipotroidi için mi?Flo ya sen sağlıkçısın bana akıl ver tatlım ya?!bu metabolizma için ne yapayım ben?
Hipotiroidi için tiroid ilacı da başlandı yaklaşık 1 ay oluyo
Bir de akupunktur duydum . Sence mantıklı mı?
:)) dikkat et !! Ani hareketlerden başın dönmüş o halde. 6 -5 -4 .. gitsen oldukça makulBiraz kosmayi deneyim dedim bileğimde hassasiyet olunca kısa tuttum. Çocuklar da uyuyordu biraz gürültülü oldu :)
Metabolizmayı artırıyormuş. Dr da sıra beklerken konuştuk da " kilo veremiyorum "dedim konu açıldı .Akapunktur ne için? Zayıflama için mi hipotroidi için mi?
Daha önce kosmadigimda da oluyordu. Yuruyemiyordum indiğimde. Bu akşam 1de bile yürüdüm. Durunca bekledim biraz öyle indim. Ama yine de vardı. Bisikletten inince de oluyor normal yuruyemiyorum bir süre. Vertigom var ama hiç araştırtmadim. Belki de denge sorunum var. Leslie bazı hareketleri yaparken de basım dönüyor çünkü.:)) dikkat et !! Ani hareketlerden başın dönmüş o halde. 6 -5 -4 .. gitsen oldukça makul
Çocukların ne yapacağı belli olmaz
İlacını aksatma. Özel bir diyetisyene git bence önce. Mutlaka özel önerileri olacaktır. Yasaklı yiyecekler verdi mi? Abime balık yemeyi yasaklamıştı doktoru.Metabolizmayı artırıyormuş. Dr da sıra beklerken konuştuk da " kilo veremiyorum "dedim konu açıldı .
Bu arada 1 ay değil 1 hafta oldu ya ilacı kullanmaya başlayalı
Hım .. denge sorunun varsa o başka tabi . O nüks etmiş olabilir dicem ama genelde koşu bandı kullanan çoğu insanda da olabiliyormuş. Spor külubünde hoca söylemişti. Dediğim gibi ani hareketten kaçın ve başın sabit karşıya bak hep .Daha önce kosmadigimda da oluyordu. Yuruyemiyordum indiğimde. Bu akşam 1de bile yürüdüm. Durunca bekledim biraz öyle indim. Ama yine de vardı. Bisikletten inince de oluyor normal yuruyemiyorum bir süre. Vertigom var ama hiç araştırtmadim. Belki de denge sorunum var. Leslie bazı hareketleri yaparken de basım dönüyor çünkü.
Hımm. .. okİlacını aksatma. Özel bir diyetisyene git bence önce. Mutlaka özel önerileri olacaktır. Yasaklı yiyecekler verdi mi? Abime balık yemeyi yasaklamıştı doktoru.
O yüzden özel dedim ya. Devlette oyle. Araştırıp iyi bir diyetisyene gidebilirsin. Kullandığın ilaç zaten troid hormonunu dengeleyecek ve metabolizman da artacak. Daha yeni başlamışsın. Hipotroidiye bağlı diğer şikayetlerin geçti mi? Değerlerin çok mu düşük?Hımm. .. ok
Diyetisyenleri pek sevmiyorum ben ya ?? Anlamıyorlar bişeyden
Bi listeyi her gelene veriyorlar
Kişiye özel olmalı bence diyet
Özele gittim cancağızım . 2 yoo yoo 3 tane ayrı özel . Birisine 2 ay devam ettim diğer ikisi de aynı lisyeyi verince hiç de gitmedim . Bir de her seansta para alıyorlardı .O yüzden özel dedim ya. Devlette oyle. Araştırıp iyi bir diyetisyene gidebilirsin. Kullandığın ilaç zaten troid hormonunu dengeleyecek ve metabolizman da artacak. Daha yeni başlamışsın. Hipotroidiye bağlı diğer şikayetlerin geçti mi? Değerlerin çok mu düşük?
Hipotroidi olduğunu biliyor muydun o vakit?Özele gittim cancağızım . 2 yoo yoo 3 tane ayrı özel . Birisine 2 ay devam ettim diğer ikisi de aynı lisyeyi verince hiç de gitmedim . Bir de her seansta para alıyorlardı .
Haklısın ilaç daha yeni başladım devam edeyim sonra bakayım duruma . İnşallah işe yarar ..O yüzden özel dedim ya. Devlette oyle. Araştırıp iyi bir diyetisyene gidebilirsin. Kullandığın ilaç zaten troid hormonunu dengeleyecek ve metabolizman da artacak. Daha yeni başlamışsın. Hipotroidiye bağlı diğer şikayetlerin geçti mi? Değerlerin çok mu düşük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?