Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar pazartesi bursa ya teyzeme gidicez.. annem şimdiden diyo diyetteyim şunu yemem bunu yemem deme!! milleti çıldırtma
Canım haftaya cuma sen izne çıkabiliyorsun sanırım. İstersen bildirimsiz izne ayrıldı yazarız. Çok yemek istiyorsan ye. Kaç kere annene teyzene gideceksin.

Tüm gün neredeyse birsey yememissin ma aksam ağır olmuş. Nohut karbonhidrat dolu zaten, patates çok olmuş yanında. Hele pilav..!!!!! Sade nohut yemeği olsa neyse.
Haklısın canım hiç öyle düşünmedim
Allahtan daha da acıkp abur cubura yönelmedim
Sen nasılsın şimdi
Halsizliğin geçti mi

Dün çökertme kebabı yapacaktım nede olsa Cuma diye hemen vazgeçtim et haşlama yaptım
Sonra iyi ki yapmadım dedim
Çooookmutlu oldum bir sürü kızartma yicektim yoksa

****22 Temmuz Spor Listesi****

1. Tevafuk: 100 jumping jack
150 ip atlama
50 squat 50 sumo spuat
50 düz 50 çapraz mekik
30 karin hareketi
50 sağ ve sol bacak hareketi
50 sağ ve sol bacak çekme
1 er dakika plank ve wall sit

Haklısın canım hiç öyle düşünmedim
Allahtan daha da acıkp abur cubura yönelmedim
Sen nasılsın şimdi
Halsizliğin geçti mi
Dün akşam yorulmuşum, sabah kimse uyandırmamis,sabah nöbete gitmişti eşim o da uyandırmamis, ufaklık da abileriyle bahçeye çıkmış bi uyumuşum saat10!! KV ve çocuklar kuru ekmek peynirle idare etmişler zavallimlar. Hemen kahvaltı hazirlâdim. Çocuklara ders olsun diye 1 haftadır odalarını toplamiyordum, toplattım, silip supureyim demiştim, ha şurayı da burayı da derken tüm ev bitti. Salonu silmek ve yatak odam kaldı, akşam üstü serinlikte devam ederim artık. Bebişi uyutuyorum simdi. Bu sabah kaçamak yapmadım. Çocuklara patatesli yumurta yapmistim onun sade yumurtasından yedim bir kaç çatal, 1 ince dilim ekmek ve lor, domates ve maydanozla yaptığım 1 kase salatayı yedim. Saat 11di. Bol bol su içiyorum ama hiç saymadim. Akşama da mercimek yemeği var.

Erkencisin sporda maşallah. Ben de çok gece birakmak istemiyorum sevmedim akşam sporunu ben. Erken kalksaydim aç karna bir yürüyüş yapacaktım ama uyanamadim. Kahvenin yanında 1 kare çikolata da ye bence maşallah.
Gunduz yapip gun boyu meto cossun dedim:)
Yanında 1 kase kuruyemiş ve 1 hurma yiyorum bu arada bu yaptığım spor 25 dakika sürüyor ve harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…