Link alalımGunduz yapip gun boyu meto cossun dedim:)
Yanında 1 kase kuruyemiş ve 1 hurma yiyorumbu arada bu yaptığım spor 25 dakika sürüyor ve harika
Hehehe link yok kendim yapıyorumLink alalım
Ayy benim de annemlerin evi öyle hastane işi olan çarşıda işi olan hep onlardaKızlar misafir geldi yine.. Evi dağ başına taşıyasım var. Yol geçen hanı gibi çarşıya çıkan bize geliyor..
Kahveyi spordan 30 dk önce öneriyorlar biliyor musun? Ben sevmediğim için içmiyorum. Spordan 1 dlsaat kadar sonra da protein.Gunduz yapip gun boyu meto cossun dedim:)
Yanında 1 kase kuruyemiş ve 1 hurma yiyorumbu arada bu yaptığım spor 25 dakika sürüyor ve harika
Evet biliyorum canım çocuk uyurken biran önce yapmak istedim o yüzden öyle olduKahveyi spordan 30 dk önce öneriyorlar biliyor musun? Ben sevmediğim için içmiyorum. Spordan 1 dlsaat kadar sonra da protein.
Afiyet olsun hemşomŞu an kahveyi hak ettim
Valla süpersin ben de temizlik yaptımDün akşam yorulmuşum, sabah kimse uyandırmamis,sabah nöbete gitmişti eşim o da uyandırmamis, ufaklık da abileriyle bahçeye çıkmış bi uyumuşum saat10!! KV ve çocuklar kuru ekmek peynirle idare etmişler zavallimlar. Hemen kahvaltı hazirlâdim. Çocuklara ders olsun diye 1 haftadır odalarını toplamiyordum, toplattım, silip supureyim demiştim, ha şurayı da burayı da derken tüm ev bitti. Salonu silmek ve yatak odam kaldı, akşam üstü serinlikte devam ederim artık. Bebişi uyutuyorum simdi. Bu sabah kaçamak yapmadım. Çocuklara patatesli yumurta yapmistim onun sade yumurtasından yedim bir kaç çatal, 1 ince dilim ekmek ve lor, domates ve maydanozla yaptığım 1 kase salatayı yedim. Saat 11di. Bol bol su içiyorum ama hiç saymadim. Akşama da mercimek yemeği var.
ya şu leslie falan hiç bana göre değil çok sıkılıyorum ben o tarz şeylerdenSelam kızlar ve ortilerin en tatlisieylul7158eylul spor yaptim Anka kaptan senin 45 lik leslie yi yaptim ama bence cok sıkıcı sen 15 dk leslie 3 mil fasti yaptin mi yapmadiysan bi deneyip fikrini söylesene bence 15 lik daha cok terletiyor ve yoruyor 2 defa onu yapsak daha iyi olmaz mi
Ellerine saglik gule güle kirlet spor programin nasilkızlar çokkk yoruldummmevi kırkladım resmen ama bir sorun niye? bu hafta spor programı yapıcam kendime ev yine çileden çıkana kadar programlı spor yapıcam sonrası yine bir dip köşe temizlik ve bir program daha
Ben 15 dk seviyorumya şu leslie falan hiç bana göre değil çok sıkılıyorum ben o tarz şeylerden
öğlen oğlan yatınca en az 30 dk zumba akşam serinlikte de oğlanı alıp yürüyüşe gidicem.haftaya 70 e inicem diye hedef koydum kendime.en azından ucundanda olsa 70 i görsem iyi olur hani.zumbayı 3 gün yap hemen incelme oluyor yani aynadan hemen fark ediyorum ben.eşim bile fark ediyorEllerine saglik gule güle kirlet spor programin nasil
bu leslie bacak çalıştırıyor değil mi?senin kilo üst taraf mı basen mi?basende bişey yoksa başka bişey yap plates meselaBen 15 dk seviyorum
Mat. öğretmeniyim canımMesleğin ne canım senin
Yok devletteyim Doğum izni bitince ücretsiz izne ayrıldım ama Eylül'de tekrar başlicamSen özelde mı çalışıyorsun? 3 ay izin ücretli oluyor normalde de.
Süpersin tevafuk maşallah sanaGunduz yapip gun boyu meto cossun dedim:)
3 mil fasti ben de yapayım bir araSelam kızlar ve ortilerin en tatlisieylul7158eylul spor yaptim Anka kaptan senin 45 lik leslie yi yaptim ama bence cok sıkıcı sen 15 dk leslie 3 mil fasti yaptin mi yapmadiysan bi deneyip fikrini söylesene bence 15 lik daha cok terletiyor ve yoruyor 2 defa onu yapsak daha iyi olmaz mi
Dip köşe temizlemek ne güzel oluyor ama ev pırıl pırıl oluyorkızlar çokkk yoruldummmevi kırkladım resmen ama bir sorun niye? bu hafta spor programı yapıcam kendime ev yine çileden çıkana kadar programlı spor yapıcam sonrası yine bir dip köşe temizlik ve bir program daha
Canım zumbayı ; şu youtube takiler mi ? Nerden izleyip yapıyorsun?öğlen oğlan yatınca en az 30 dk zumba akşam serinlikte de oğlanı alıp yürüyüşe gidicem.haftaya 70 e inicem diye hedef koydum kendime.en azından ucundanda olsa 70 i görsem iyi olur hani.zumbayı 3 gün yap hemen incelme oluyor yani aynadan hemen fark ediyorum ben.eşim bile fark ediyor
Bacak problemi olanlara Leslie süper ve göbek içinbu leslie bacak çalıştırıyor değil mi?senin kilo üst taraf mı basen mi?basende bişey yoksa başka bişey yap plates mesela
Meslektaşız canım ben Eylül de 2 yıl iznim bitiyor ama istifa edeceğim sonra tekrar girme hakkım var nasılsa ancak aynı okul olmuyor hayırlısı bakıcı zor ya ailenden yakınında kimse Yök mu canımMat. öğretmeniyim canım
Yok devletteyim Doğum izni bitince ücretsiz izne ayrıldım ama Eylül'de tekrar başlicam
Bebeğim 9 hatta on aylık oluyor
Durumumuz iyi olsaydı
İki yaşına kadar ben bakardım
Süpersin tevafuk maşallah sana
Hak ettin afiyet olsun
3 mil fasti ben de yapayım bir ara
Dip köşe temizlemek ne güzel oluyor ama ev pırıl pırıl oluyor
Kolay gelsin sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?