Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gunduz yapip gun boyu meto cossun dedim:)
Yanında 1 kase kuruyemiş ve 1 hurma yiyorum bu arada bu yaptığım spor 25 dakika sürüyor ve harika
Kahveyi spordan 30 dk önce öneriyorlar biliyor musun? Ben sevmediğim için içmiyorum. Spordan 1 dlsaat kadar sonra da protein.

Kahveyi spordan 30 dk önce öneriyorlar biliyor musun? Ben sevmediğim için içmiyorum. Spordan 1 dlsaat kadar sonra da protein.
Evet biliyorum canım çocuk uyurken biran önce yapmak istedim o yüzden öyle oldu

kızlar çokkk yoruldummmevi kırkladım resmenama bir sorun niye?bu hafta spor programı yapıcam kendimeev yine çileden çıkana kadar programlı spor yapıcam sonrası yine bir dip köşe temizlik ve bir program daha

Valla süpersin ben de temizlik yaptım
Ama bitmek bilmiyorrrr
Çok yorulduğumda göğüslerim sönük sönük oluyor süt olmuyor
O yüzden parça parça yapıyorum
Evi kocama süpürtcem yarın
Ben de arkadan silerim
Dolaplarım da düzen adına hiçbirşey kalmamış
Banyo dolabından tut mutfak dolabı gardrop hepsi bitmeli bu gün
Kahvaltım süper oldu
Kaçamak olarakSadece çeyrek dilim ekmek ve üç patates kızartması yedim minnacıktı
Bol yeşillik yedim
Su içemedim pek sen içiyorsun ne güzel

ya şu leslie falan hiç bana göre değil çok sıkılıyorum ben o tarz şeylerden

kızlar çokkk yoruldummmevi kırkladım resmenama bir sorun niye?bu hafta spor programı yapıcam kendimeev yine çileden çıkana kadar programlı spor yapıcam sonrası yine bir dip köşe temizlik ve bir program daha
Ellerine saglik gule güle kirlet spor programin nasil

Ellerine saglik gule güle kirlet spor programin nasil
öğlen oğlan yatınca en az 30 dk zumba akşam serinlikte de oğlanı alıp yürüyüşe gidicem.haftaya 70 e inicem diye hedef koydum kendime.en azından ucundanda olsa 70 i görsem iyi olur hani.zumbayı 3 gün yap hemen incelme oluyor yani aynadan hemen fark ediyorum ben.eşim bile fark ediyor

Mesleğin ne canım senin
Mat. öğretmeniyim canım
Sen özelde mı çalışıyorsun? 3 ay izin ücretli oluyor normalde de.
Yok devletteyim Doğum izni bitince ücretsiz izne ayrıldım ama Eylül'de tekrar başlicam
Bebeğim 9 hatta on aylık oluyor
Durumumuz iyi olsaydı
İki yaşına kadar ben bakardım
Gunduz yapip gun boyu meto cossun dedim:)
Yanında 1 kase kuruyemiş ve 1 hurma yiyorum bu arada bu yaptığım spor 25 dakika sürüyor ve harika
Süpersin tevafuk maşallah sana
Hak ettin afiyet olsun

3 mil fasti ben de yapayım bir ara
Dip köşe temizlemek ne güzel oluyor ama ev pırıl pırıl oluyor
Kolay gelsin sana da

Canım zumbayı ; şu youtube takiler mi ? Nerden izleyip yapıyorsun?

Meslektaşız canım ben Eylül de 2 yıl iznim bitiyor ama istifa edeceğim sonra tekrar girme hakkım var nasılsa ancak aynı okul olmuyor hayırlısı bakıcı zor ya ailenden yakınında kimse Yök mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…