Basen var canim bende üstte bir sey yokbu leslie bacak çalıştırıyor değil mi?senin kilo üst taraf mı basen mi?basende bişey yoksa başka bişey yap plates mesela
Leslie Anka nın attığı güzel sıkıcı değil canım ya sesini kıs programın aç müziği süper yaparsınBasen var canim bende üstte bir sey yok
Sürekli yaptığın bir tarif se bana da ver tarifiniAnnemlere gececem akşam, muhallebi dolgulu kek yapıyorum 1 dilimcik yiyebilir miyim
Aaa süpermiş istifa edip dönebiliyor olmakMeslektaşız canım ben Eylül de 2 yıl iznim bitiyor ama istifa edeceğim sonra tekrar girme hakkım var nasılsa ancak aynı okul olmuyor hayırlısı bakıcı zor ya ailenden yakınında kimse Yök mu canım
Yaptım canım bi ara onu yaptım üşengeçlikten ama kilo veremedim ben. İlk defa sıkıcı diyen oldu valla yıllardır kaç kişiye gönderdim çok şaşırdım şu an. Yağ yakımı 20 dakikadan Sonra başlıyor ya. Ben ona bağladım.Selam kızlar ve ortilerin en tatlisi @eylul7158eylul spor yaptimAnka kaptan senin 45 lik leslie yi yaptim ama bence cok sıkıcı sen 15 dk leslie 3 mil fasti yaptin mi yapmadiysan bi deneyip fikrini söylesene bence 15 lik daha cok terletiyor ve yoruyor 2 defa onu yapsak daha iyi olmaz mi
Yeme ya da 3 çatal al bırakKizlaasrrrrr bana bir çare
Ye dicem ama bana da kızacaklar şimdiKizlaasrrrrr bana bir çare
Evet evet kadın zaten anlatıyor 20 dakika sonrasında yağ yandığınıYaptım canım bi ara onu yaptım üşengeçlikten ama kilo veremedim ben. İlk defa sıkıcı diyen oldu valla yıllardır kaç kişiye gönderdim çok şaşırdım şu an. Yağ yakımı 20 dakikadan Sonra başlıyor ya. Ben ona bağladım.
Anka nın söylediği 45 dk olan hangisiydiLeslie Anka nın attığı güzel sıkıcı değil canım ya sesini kıs programın aç müziği süper yaparsın
https://drive.google.com/file/d/0B3oaUqSX_68_V3dNaUhQNnhhcUE/viewAnka nın söylediği 45 dk olan hangisiydi
Defalarca söylendi ama unuttum ben
Ilk defa yaptım tepkilere göre veririrm olur muSürekli yaptığın bir tarif se bana da ver tarifini
Bir dilimi üç çatalda yerim ki benYeme ya da 3 çatal al bırak
Ben usengecim kaptan 45 dk veriyorsam ter icinde kalmalıyım bunda yorulmadim ustune 150 jj yaptimYaptım canım bi ara onu yaptım üşengeçlikten ama kilo veremedim ben. İlk defa sıkıcı diyen oldu valla yıllardır kaç kişiye gönderdim çok şaşırdım şu an. Yağ yakımı 20 dakikadan Sonra başlıyor ya. Ben ona bağladım.
Maşallah kondusyon iyi o zaman.Ben usengecim kaptan 45 dk veriyorsam ter icinde kalmalıyım bunda yorulmadim ustune 150 jj yaptim
10 dakika o canımKızlar gülbeşekerin mesajını kimse alıntı yapmasın. Off,30 dk sonra duzenle butonu kalkacak
Ilk defa yaptım tepkilere göre veririrm olur mu
Bir dilimi üç çatalda yerim ki ben
10 dakika o canım
Yok kaptan da leslie yi kolay yapiyorum ayakta oturup kalk hareketler yerde yapilan dag tirm. falan zor geliyor aksamda ya zumba yada kosu bandina cikarim bugun cok şiş hissediyorumMaşallah kondusyon iyi o zaman.
Ben her gün onu yapıp bi de akşam yatmadan 1 mile yaparak 19 kilo verdim 2011 de. Başka spor bilmiyordum o zamanlar.Yok kaptan da leslie yi kolay yapiyorum ayakta oturup kalk hareketler yerde yapilan dag tirm. falan zor geliyor aksamda ya zumba yada kosu bandina cikarim bugun cok şiş hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?