miss gibi kokuyor ya ev ohh insan rahat ediyor.bitti de bende hış oldum amaMat. öğretmeniyim canım
Yok devletteyim Doğum izni bitince ücretsiz izne ayrıldım ama Eylül'de tekrar başlicam
Bebeğim 9 hatta on aylık oluyor
Durumumuz iyi olsaydı
İki yaşına kadar ben bakardım
Süpersin tevafuk maşallah sana
Hak ettin afiyet olsun
3 mil fasti ben de yapayım bir ara
Dip köşe temizlemek ne güzel oluyor ama ev pırıl pırıl oluyor
Kolay gelsin sana da
evet canım ömür abay var onun danslarını yapıyorumCanım zumbayı ; şu youtube takiler mi ? Nerden izleyip yapıyorsun?
göbek mi?Bacak problemi olanlara Leslie süper ve göbek için
nolacak ki gülüm şimdi10 dk doldu.
Evet canimProlara mı 30 dk
ye kiz zaten ideal kilonun altindasin gozun kalmasin sen isini bilir telafi edersin
Muneye soyliyim dimi.Editöre söyle o kaldırı kaptanAnka .. bilmiyordu neticede..
bi Teyzem almanyadan geldi.3 sene sonra. . Biri erzurumdan 1.5 yıldır görmüyorum. Hepimiz yıllar sonra toplanıcaz bursada.. haklısın kaptan.. diyet yapsam bile tele giremem küserler.. bu hafta izne çıkim ben.. eve gidince geri dönim. Arada yazarım amaCanım haftaya cuma sen izne çıkabiliyorsun sanırım. İstersen bildirimsiz izne ayrıldı yazarız. Çok yemek istiyorsan ye. Kaç kere annene teyzene gideceksin.
teşekkür ederim cnm..geçmiş olsun canım çorap giy ayağına
Evet özelden yaz.. aus editör değil mi o da olur..Muneye soyliyim dimi.
Ana ne olacak şimdiKız Allah kor etmesin yasak link paylaşmak. Ben boşuna mı özelden gönderiyorum. Sil çabuk bi de benim Google hesabım o.
Sağlık olsun. Muneye yazdım bakalım. Hazır olda bekleyin her an mune gelebilirAna ne olacak şimdi
Ben hazırım halaylarla karşılıyorumHazır olda bekleyin dedim herkes kaçışmışhuıu nereye gittiniz
Ohh temiz temiz oturmiss gibi kokuyor ya ev ohh insan rahat ediyor.bitti de bende hış oldum ama
Nasıl pro yaptırıyorsun ki kaptan??Gulbe 10,dk içinde gelip linki kaldıracsksan pro yaptırayım seni
Esprisine öyle dedi o ara ben yoktum ya canımOhh temiz temiz otur
Eline sağlık canımmm
Nasıl pro yaptırıyorsun ki kaptan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?