Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ağzımın suyu aktıııııı
Nasıl güzel bir tarif
Ben bunu yapsam bütün borcamı yerimm
65 e düşünce ödül olsun bana
Regl zamanları için tam bence, o zaman bekle canım 65 ı karşılama olur

Günaydın

Wc için uyandım az daha uyucam tabiki Miu haftasonu bu saatte uyanmazzzz

Ya bu telden girdiğimde kk ya bişey oldu çoklu alıntı yapmıyor nasıl düzeltcem ben bunu bilen var mı?

Geçmiş bir dağ

Zortimle bugün aşırının aşırısı haşı neşir olmalıyım kendimi nasıl affettirsem kicanıma okuyacak kesin

Bu arada kızlar muz+süt detoksu yapan var mı önceden hiç ya da duyan okuyan? Ne diyorsunuz nasıl bişey mantıklı mı sizce?

Yapmayı düşünüyom

Anka canım sporları tek tek girmek çok zorluyorsa seni biz bu sporlara kesinlikle puan sistemi getirelim tabloya girmesi de kolay olur. Sadece her kişi için rakam girersin. Puan toplama işini ben yapabilirim. Seni de en son etiketlerim sen tabloya girersin. Bu ilk sayfayı ben falan düzenleyemiyor muyum?

Sporlar için puan tablosu yapalıö bugün takımcak düşünüp. Hatta spor grubu bile yapabiliriz 2 farklı. O 2 grup birbiriyle yarışır puanları fazla olab grup yener cuma günü.. sonraki haftaya diğer gruba hergüne bir ceza sporu verir(abartı değil) böylece grup içi herkes birbirini sporiçin daha da teşvik eder

Evet canım ya. Zor olacağı belliydi zaten de yaparım demiştim olmadı. Çok vaktimi alıyor. Olabilir gruplara ayrılabiliriz ama grupları nasıl belirleyeceğiz. Kura çeksek senle karpuz aynı gruba gelirseniz olmaz. Diğer grubun iflahı kesilir ruhuna el fatiha.

Ama ikinizi ayrı gruplara koyup bi miu grubu bi karpuz grubu diye mi çekelim
Puanlama da benim 2011 de yaptığım vardı bi bakayım nasıl yapmışım

ahh biz kadınlar canımız sıkıldığında hemen yemeğe,
dert arkadaşımız olmuş,
ben de çok yaparım bunu bugun telafi edersin canım sıkma canını

Olur olur tabi. Kafana göre de ayırabilirsin ya da takımdakilere sorarız isteyen istediği bir gruba dahil olur. Güzel olur.

Önceki listelere göre leslie yapanlar ı eşit dağıtılabilir, bolg3s3l çalışanlar eşit jillian yapanlar eşit dagitilirsa bence güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…