Regl zamanları için tam bence, o zaman bekle canım 65 ı karşılama olurAğzımın suyu aktıııııı
Nasıl güzel bir tarif
Ben bunu yapsam bütün borcamı yerimm
65 e düşünce ödül olsun bana
Kambersiz düğün olur mu kizAaa sily kimki :)) sende mi gittin kız??
Zortim ballı lokumum kaymaküstü balım bademli magnumum nutellam balparmağımRegl zamanları için tam bence, o zaman bekle canım 65 ı karşılama olur
Aynen yadüzen kalmıyorGünaydın canım bebiş olunca benim de düzenim kalmadı
Evet canım ya. Zor olacağı belliydi zaten de yaparım demiştim olmadı. Çok vaktimi alıyor. Olabilir gruplara ayrılabiliriz ama grupları nasıl belirleyeceğiz. Kura çeksek senle karpuz aynı gruba gelirseniz olmaz. Diğer grubun iflahı kesilir ruhuna el fatiha.Anka canım sporları tek tek girmek çok zorluyorsa seni biz bu sporlara kesinlikle puan sistemi getirelim tabloya girmesi de kolay olur. Sadece her kişi için rakam girersin. Puan toplama işini ben yapabilirim. Seni de en son etiketlerim sen tabloya girersin. Bu ilk sayfayı ben falan düzenleyemiyor muyum?
Sporlar için puan tablosu yapalıö bugün takımcak düşünüp. Hatta spor grubu bile yapabiliriz 2 farklı. O 2 grup birbiriyle yarışır puanları fazla olab grup yener cuma günü.. sonraki haftaya diğer gruba hergüne bir ceza sporu verir(abartı değil) böylece grup içi herkes birbirini sporiçin daha da teşvik eder
Gelelim hesap vermeye
Sabah
Salçalı yumurta
Yoğurtlu Karalahana mezesi
Kk peynir
7 zeytin
3 patates (çok inceydi)
1/4 dilim tam buğ ek
Bol yeşillik
Öğlen
Yarım şeftali
Akşam
güzel güzel iki kaşık pilav ve 4 köfte yemeyi düşünüyordum olmadı
Eşim bu köfte balık kokuyor dedi
Gerçektende tuhaf kokuyordu
Kattığım yumurtadan mı
Yoksa kıymayı soğuk suda bekletip çözdürdüm bozuldumu anlamadım
İlk defa eşim bir yemeğimi yemedi
Hatta tiksindi köfteden
Bende sinirle bir sürü pilav yedim
18.00
Beş kaşık pilav
İki köfte
Kaldığımız lojmanın restoranı var
Ve ben orda da sinirden yedim
Eşime sinir oldum kendime ceza verdim gibi oldu
19.00
İki avuç içi kadar pide
Yarım künefe
Su 2.5 litre
Yarım saat yürüyüş
@florence_N orti ne kadar kızsan da haklısın
Akşam beni bitirdi
Yanlış etiket olmuş canım ya kusura bakma korhiyi özlemiştim
Sen özledin mi
Zortilerin bir tanesi ya
Olur olur tabi. Kafana göre de ayırabilirsin ya da takımdakilere sorarız isteyen istediği bir gruba dahil olur. Güzel olur.Evet canım ya. Zor olacağı belliydi zaten de yaparım demiştim olmadı. Çok vaktimi alıyor. Olabilir gruplara ayrılabiliriz ama grupları nasıl belirleyeceğiz. Kura çeksek senle karpuz aynı gruba gelirseniz olmaz. Diğer grubun iflahı kesilir ruhuna el fatiha.
Ama ikinizi ayrı gruplara koyup bi miu grubu bi karpuz grubu diye mi çekelim
Puanlama da benim 2011 de yaptığım vardı bi bakayım nasıl yapmışım
Yanlış etiket olmuş canım ya kusura bakma korhiyi özlemiştim
Ciddi misin
BilmiyorummCiddi misin
Önceki listelere göre leslie yapanlar ı eşit dağıtılabilir, bolg3s3l çalışanlar eşit jillian yapanlar eşit dagitilirsa bence güzel olurEvet canım ya. Zor olacağı belliydi zaten de yaparım demiştim olmadı. Çok vaktimi alıyor. Olabilir gruplara ayrılabiliriz ama grupları nasıl belirleyeceğiz. Kura çeksek senle karpuz aynı gruba gelirseniz olmaz. Diğer grubun iflahı kesilir ruhuna el fatiha.
Ama ikinizi ayrı gruplara koyup bi miu grubu bi karpuz grubu diye mi çekelim
Puanlama da benim 2011 de yaptığım vardı bi bakayım nasıl yapmışım
Evet bak bu da çok mantıklıÖnceki listelere göre leslie yapanlar ı eşit dağıtılabilir, bolg3s3l çalışanlar eşit jillian yapanlar eşit dagitilirsa bence güzel olur
O zaman her grubu kendi arasında mı yarışa alalım.Önceki listelere göre leslie yapanlar ı eşit dağıtılabilir, bolg3s3l çalışanlar eşit jillian yapanlar eşit dagitilirsa bence güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?