LeslicilerO zaman her grubu kendi arasında mı yarışa alalım.
Evet grupların da başkanı olur cuma günleri o grupların da dereceleri seçilirO zaman her grubu kendi arasında mı yarışa alalım.
Haklıydın canım mazeret belirtilmedi bile kurallar sıkıymış2011 de 6. takım kaptanlığını yaparkenki kurallarım..İnanır mısınız o kadar çok diskalifiye diyorum ama sanırım sadece ICIR ı diskalifiye ettim. ama çok bekledim ya. Haklıydım dimi.
evet kızlar benim standart kurallarım...
1. hergün en az 5 mesaj yazılacak
2. hergün menüler paylaşılacak...
3. hergün birbirimizin menülerine yorum yapılacak
4. hergün bitki çayları ve yeşil çay içilecek
5. hergün mümkün olduğunca öğün atlamamaya çalışılacak
6. mümkün olduğunca spor yapılacak ve yazılacak
ve puan listemiz olacak...
puan listesinde neye göre puan alıp/kaybediyoruz
herkesin halihazırda 10 puanı var
en az 300 gr yada fazla verene 7 puan
haftanın birincisine 10 puan ayrıca ilk üçe girene 20 puan bonus..
kilo alan 10 puan kaybeder
2 hafta üstüste kilo alanın puanı sıfırlanır
günlük 5 mesajı olmayan 2 puan kaybeder
cuma bildirimde bulunmayan 10 puan kaybeder
ertesi güne kadar geçerli sebep göstermezse diskalifiye olur...
haftada 3 gün kaçamak yapan ceza alır artık o anki psikolojime göre ne ceza verirsem...
puanı sıfırlanan diğer hafta eksiye düşersediskalifiye olur...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
kurallara uymak mecburidir uymayan 100 kilo olsun
bu arada cuma bildirimleri çok önemli... saat 10 a kadar mutlaka bildirimler bitmiş olmalı...
saat 10 a kadar giremem diyenler perşembe akşamı yapsınlar bildirimleri...
bildirim konusunda hiç affım yok geçerli mazereti olmayan diskalifiye olur bunun özellikle altını çiziyorum...
Ay sen dul mu kalırsın hiç. Havada karada kaparlar seni dur bakalım. Kendi kaybeder boşver senin gibisini nerden bulacakDul kaldım a dostlar resmen zortim beni boşadıbu yaşımda başıma bunlar da mı gelcekti
Kurallar güzel bu kurallara o zaman epey vakit ayırıyodun demek ki. Baya vakit alır takip etmesi çünkü.2011 de 6. takım kaptanlığını yaparkenki kurallarım..İnanır mısınız o kadar çok diskalifiye diyorum ama sanırım sadece ICIR ı diskalifiye ettim. ama çok bekledim ya. Haklıydım dimi.
evet kızlar benim standart kurallarım...
1. hergün en az 5 mesaj yazılacak
2. hergün menüler paylaşılacak...
3. hergün birbirimizin menülerine yorum yapılacak
4. hergün bitki çayları ve yeşil çay içilecek
5. hergün mümkün olduğunca öğün atlamamaya çalışılacak
6. mümkün olduğunca spor yapılacak ve yazılacak
ve puan listemiz olacak...
puan listesinde neye göre puan alıp/kaybediyoruz
herkesin halihazırda 10 puanı var
en az 300 gr yada fazla verene 7 puan
haftanın birincisine 10 puan ayrıca ilk üçe girene 20 puan bonus..
kilo alan 10 puan kaybeder
2 hafta üstüste kilo alanın puanı sıfırlanır
günlük 5 mesajı olmayan 2 puan kaybeder
cuma bildirimde bulunmayan 10 puan kaybeder
ertesi güne kadar geçerli sebep göstermezse diskalifiye olur...
haftada 3 gün kaçamak yapan ceza alır artık o anki psikolojime göre ne ceza verirsem...
puanı sıfırlanan diğer hafta eksiye düşersediskalifiye olur...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
kurallara uymak mecburidir uymayan 100 kilo olsun
bu arada cuma bildirimleri çok önemli... saat 10 a kadar mutlaka bildirimler bitmiş olmalı...
saat 10 a kadar giremem diyenler perşembe akşamı yapsınlar bildirimleri...
bildirim konusunda hiç affım yok geçerli mazereti olmayan diskalifiye olur bunun özellikle altını çiziyorum...
Ay sen dul mu kalırsın hiç. Havada karada kaparlar seni dur bakalım. Kendi kaybeder boşver senin gibisini nerden bulacak
Ben hakim(anka) huzurunda haberli boşadim ama karşı taraf aldattı b3ni bildiğin gizli gizli habersizAy sen dul mu kalırsın hiç. Havada karada kaparlar seni dur bakalım. Kendi kaybeder boşver senin gibisini nerden bulacak
O zaman 2 çocuk vardı. Kızım eziyetliydi ama yürüyemiyordu her güne bir sürprizle uyanmıyordum. Evim merkeze çok uzaktı hiç misafirim gelmezdi. En önemlisi gençtimKurallar güzel bu kurallara o zaman epey vakit ayırıyodun demek ki. Baya vakit alır takip etmesi çünkü.
Senin dilin sert ve sivri anka yoksa diskalifiye ıcır da var sadece. Ama fevri sert cevapların var ordan hep bu izlenim kalıyor anka restçi gibi
Ankara değilsin ki sen amaBen hakim(anka) huzurunda haberli boşadim ama karşı taraf aldattı b3ni bildiğin gizli gizli habersiz
Anam sabah sabah atara bak hele.
Evet nasılsa beni kimse diskalifiye edemez
Hıhı evet canım.. buraya bana haber verebilirdin bende gün boyu kendi kendimi motive etmekle ugrasmazdim di miAnkara değilsin ki sen ama
Ankarada olaydın sen de gelirdin tabikisi de sensiz adım atmazdım
Iki günlük menunu ver o zamanAnam sabah sabah atara bak hele.
Haklısın ki
Bas cezayı kız bana vallaha da uygulıcam hepsini. Ver cezayı razıyım istediğin cezayı ver
Ne kadar yedigun çok,mu senin elin aza gitmez de ondan sordumEvet nasılsa beni kimse diskalifiye edemez
Şaka bir yana dun telden yazdım yazdım silindi. PC açtım. Yazacaktım 1. sayfaya bir daldım unuttum.
Sabah : Patatesli yumurta.aslında hiç patates sevmem ama dehşet canım çekti. Sanırım vücudumun karbona ihtiyacı var. Yoksa diyetten önce bile yemediğim şeyi neden isteyeyim.
Akşam: Evdekilere beyti yapmıştım onun ızgara koftesinden yedim.
Gece 3 civarı yedigun içtim.
Su 4 oldu. (1 lt resi detoks suyu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?