Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

inciakis candır gerisi heyecan

Korhilalp kuzum mezuniyetini tebrik ettim mi ben kutladık mı? Hatırlayamıyorum. Etmemiş gibi düşüneyim ve edeyim.

Tebrikler canımcımmmmm
Ayların emeği var karşılığını çok güzel bir kiloya ulaşark aldın şimdi koruma zamanı. İnşallah başarırsın ben pek beceremiyorum

Bize de anlat neler yapıyosun nasıl dengeliyosun. İnşallah bidaha o kilolu zamanlarımıza dönmeyiz

@MiuLego şakalar bir tarafa iki gündür menülerimi görmüyorsun sporumu görmüyorsun sen menü vermiyorsun o yüzden üzüldüm başka n3d3ni yok
He kıskandım mi evet kıskandım
Yoksa sen birtanesin (normalde buraya öpücük koymam lazım ama bugün öpücük yok sana )

Akşama utanç menüsünü vereceeeeeeem
Çünkü boşadı beni
Öünkü bunalımdayım
Bunalımda olan napar ?
Yeeeer
Yiyim yiyim de tek tek buraya yazayım
Hele bir ye sevdiklerini buraya etiket yapar menünu gosteririm mesela aus gibi

Cuma ve cumartesi hiç giremedim evet. Cuma vardım da akşam giremedim evde bayılmışım uykuuu. Dün de gep dışarılarda. üzülme kız kıyamam. Sen ankarada değilsin ah ah

Ben seni öperim zortim bol bol. Bıkmadan usanmadan öpeyim de affedersin belkiinci de gelsin bizle olsun o zaman. Hatta resmi olarak ikiniz olun da ben de hep aranıza kaynayım isimsiz orti olayım.

Hııoff

Eve laptop mı alsam kendime. Telefon alıntı da yapmıyor salak telefon bozuldu. Laptopla evden de rahat yetişirim herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…