asya sakinleşşşş eski zamanlardaki kurallarını bize gösteriyodukız kilo bildirimi 12 olayd iyiydi öğlene doğru daha eksi çıkıyoz
Dünü anlat o zaman ne yedin kime güldün kime sarildin kimi öptünHatırlayamam ki dünü hatırlarım daönceki gün ne yedim ay kötü yedim o kesin de!
asya sakinleşşşş eski zamanlardaki kurallarını bize gösteriyodu
Aklın fikrin çikolatada çikolata canavarı ya hahahahayazik gunah, o yedigunun kalorisiyle cikolata yerdim ben olsam
Sana özelden mi yazsam yediğimi içtiğimi acabaDünü anlat o zaman ne yedin kime güldün kime sarildin kimi öptün
Kalk kız soğan doğra
Aşk yok ama evlilik devam etsin
Benim eski ortimle orti ol incim iyidir tamam kabul ediyom yaben de yiyim yiyim de dobiş olayım şişko obez olayım selülitli olayım ben gıdım çıksın da benim herkesler aaaa şuna bakın yağ tulumu desin
Kiz yok ne kavgasikiz stajer sen yeni g3ldin ben s3ni hic opmedim hosgeldin olsun bu sana
Bunlar eski canım. Şimdiki değil. O zaman 12 de benim kızın fiziği vardı. 12 den önce paylaşıp çıkıyordum.kız kilo bildirimi 12 olayd iyiydi öğlene doğru daha eksi çıkıyoz
Hele bir yeAkşama utanç menüsünü vereceeeeeeem
Çünkü boşadı beni
Öünkü bunalımdayım
Bunalımda olan napar ?
Yeeeer
Yiyim yiyim de tek tek buraya yazayım
Cuma ve cumartesi hiç giremedim evet. Cuma vardım da akşam giremedim evde bayılmışım uykuuu. Dün de gep dışarılarda.@MiuLego şakalar bir tarafa iki gündür menülerimi görmüyorsun sporumu görmüyorsun sen menü vermiyorsun o yüzden üzüldüm başka n3d3ni yok
He kıskandım mi evet kıskandım
Yoksa sen birtanesin (normalde buraya öpücük koymam lazım ama bugün öpücük yok sana)
AnamHele bir yesevdiklerini buraya etiket yapar menünu gosteririm mesela aus gibi
Gelemez!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?