Bak bak bak yeni ortisi bal kaymakmis ben de ortiliklerine gelmeye çalışıyormuşum gecmise bakalim tatlim siz davet ettiniz beniGıybet
Zaten hippo da izne ayrılıyormuş. Homini gırtlak yicek ya izin aldı
Karpuz da spor yapıp duruyo zaten onu geçeyim de görsün. Bi de yemiş yemiş artı çıkacak regl şişkinliği diye bahaneler. Kız biz yer miyiz 3 kilo 3 yıllık regl şişkinliği mi
Flo da koç mu olmuş ne anlamadım boğa mı olmuş ni olmuş
İnci de bizim zortiliğe gelmeye çalışıyomuş gelsin bari napalım bişey de diyemiyoz
Pirenses de flodan korkusuna çark itti zaten kih kih kih
Anka da moralim bozuk ayağına gömmüş yemekleri
Eylül de başlangıç yapcakmış yeni pazartesi günü. O benim lafımdı bi kere hadisin ordan
Umut beni istememiş miş miş miş ya sen hayırdır umudum istersem alırım gerekirse kaçırırım benim olursun ama düşüneyim istiyom mu acaba
Korhi de mezun oldu hala sağlıklı besleniyor benle sily e mesaj mı vermeye uğraşıyo alttan alttan anlamadım ki bakın siz cozuttunuz ama korhi öyle mi korhi bal korhi pamul der gibi.. yaa hiç de
Sily yesin dursun hep bana kötü örnek yoksa ben temiz besleniyodum ki
Asya da gaza gelmişmiş miş miş miş de inanmadım tabi ki. Ben geldim gaza beeen asya mı gelmiş yöööö ben geldim o bana özenmiş
Gülbe de ortisini bırakmıcam lafları falan. Ya ortin gömmüş yemekleri bi saçını başını yol demi bi kız atarlan yok. Bırakmam da istemiyom da vıd vıd vıd
Bursa da bişeyler mi ekiyomuş neymiş. Bilmiyoz sanki pazardan alıp alıp ektim yetiştirdim dediğini. Ay neyse inanmış gibi yapalım da
Stajer alışsın az daha ses etmiyim diyom da kalori sayıyomuş. Hııı çok biliyo zati
Zortim tevafuk da.. o bal kaymak o bitane
Ay neyse aramızda kalsın dasonuöçta hepsi uyuyo nerden duycaklar
Günaydın bugün temiz beslenmeye karar verdiğime göre bunları yemicem zaten ben varımKızlar ben bu gün uzun zamandır deneyip ilerleyemediğim şeker orucuna başlıyorum tekrar. Ama bu sefer nolursa olsun 21 tamamlayacağım. Bana eşlik etmek isteyen var mı?
KURALLAR
-TAZE VE KURU MEYVELER SERBEST. Tam buğday ekmeği serbest.
-HER TÜRLÜ PAKETLİ GIDA:CİPS, BUSKİVİ, ÇİKOLATA YASAK
-HER TÜRLÜ GAZLI İÇECEK YASAK:MEYVE SUYU, KOLA,GAZOZ (MADEN SUYU ICILEBILIR)
-HER TÜRLÜ SERBETLİ VE SÜTLÜ TATLI YASAK
-KEK ,KURABIYE,PASTA,REÇEL,BAL YASAK
Günaydın bugün temiz beslenmeye karar verdiğime göre bunları yemicem zaten ben varım
Kız gördüm bilgisayara geçince yazayım diyodum. Sabahın 6 sında derdin neydi acabaGüne sporla başladım gördün mü miu
Cuma tartısı Yusuf YusufKız gördüm bilgisayara geçince yazayım diyodum. Sabahın 6 sında derdin neydi acaba
Süpersin sabah sporu yandı 2 kat kaloriler
bende sabah azmettim işe gelirken muz aldım yolumu değiştirip başladım belki midem az biraz küçülür
canım aslında 6 öğün. sabah öğle ara akşam ara. sabah öğle akşam 1 muz ve süt. öğle akşam arasında 1 süt yeşilçy var. Akşamdan sonraki arada da 1 süt (zencefil zerdeçal ve tarçınlı) ve 1 muz var. Ben araları yapmayı düşünmüyorum. Başka da bişey yok. Bir de muzlar yeşil olsun mümkün olduğunca diyordu. olgunlaşmamış olmalıymış.günaayddıın kızlar muz süt detoxu yapan arkadaşlar sadece 3 öğün muz we süt mü yiycez başka dikkat edilecek bişey war mı?
offf hem de nasıl hahhaCuma tartısı Yusuf Yusuf
çılgınsın @MiuLego
hadi bakalım nasıl olcak sıonuç ben de merak ediyorumbende sabah azmettim işe gelirken muz aldım yolumu değiştirip başladım belki midem az biraz küçülür
kıskandım resmenGünaydın hatunlar eksilerdeyimmmm
ne demek istedin acaba 70.8 diye gözümüze soktuğun ne ola kiPtesi tartisina nooldu kizlar? Korkunun ecele faydasi yok
Ben tartildim 100 gram almisim. Oysaki dun sabah 70.2ydim. 6li kilolari gorurum diyodum.
70.8
70.8
70.8
70.8
.
.
.
Anka ile inci yapsın b3nde yaparım***12. Takım 24 Temmuz Pazartesi Tartı Kontrol***
anka_misali (63,4/
eylul7158eylul (58.8/
tevafuk55 (61,7/
hippotalamus (82.4/
5816bursa (67.6/
florence_N (76.4/
inciakis (66.8/
umut-16 (66,9/
Kelekkarpuz (70.7/
Gulbe seker (83.9/
Liste Dışı Yarışanlar
Jalapeno (60.1/
Marselinda (81.2/
Prensesmat(68.6/
Asya_01 (72.5/
Mezun olanlar
miulego (53.9/55.3/+1.4)
Sily (59.3/
Korhilalp (54/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?