Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hippotalamus yanlış hesaplamışım o zaman. onumuzdeki cuma ayrılabilirsin
anka ben 2 hafta listeden ayrılıyorum ama 1 hafta buraya giremicem.. haftaya anneme dönünce spora ve diyete devam ederim. Menü paylaşımı da yapabilirim. Eğer uyarsa bana ortak ayarla 1 hafta bensiz idare etsin haftaya listede olmasam bile burda olurum inş

Menü
Sabah 11:00 domates kk peynir zeytin 5 tane ve çay

Öğle 15:00
İskender + diyet cola
Ara 17 :00 chialı puding
Kahve -+bir kaysı kurusu

Akşam 19:00
Çorba ve salata
Çay
Su: 2,5 litre
ben menünğ beğendim umut :))

Izne mi ayriliyon hippocum

Acıktım sut içtim
Evet cnm. . Diyet yapmaya çalışıcam ama teyzemlerde tele giremem. İlla ki kaçamakta olurç 1 hafta yokum. Ama listeye 2 hafta giremiyormuşum..
He iyi bari canim s3vindim :)
:))

Menü
Sabah 8.00
Karatay kahv 2 has yum.

Öğle 13.45
1 kase yoğurt çorb.
7 köfte
1 kase salata

Akşam 20.00
1 kase ayran aşı
1 dilim karpuz

Su 2lt
Spor 2 saat yürüyüş
2 soda bol bol çay içtim
canım güzel menü ama karatayda karpuz var mı??

cnm berbat deyince gerçekten farklı şeyler hayal ettim. Kötü değil menün

birazdan vericem. Bugün pazar ya accık kaçamak oldu

afiyet olsun flo..

İnanamıcaksınız ama ablamı da diyete ikna ettim eve bidaha abur cubur almayacak ve yarın diyete başlayacak

Allahım şükürşimdi benim için diyet daha kolay olacak.
Söyle buraya gelsin.. miununablası diye kullanıcı adı alsın :)) senin adına çok sevindim miucan ♡♡♡
kalori hesabı yapma cnm. . Sağlıklı beslenmeye çalış.. bi kola bile çokken 2 çok çok çok. ..

menü ve spor güzel cnm. .

afiyet olsun cnm.. güzel menü :))

S stajer06 kalori hesabının olumsuz tarafı şu canım, sen günlük kalorini mesela 1000 kalori yaptın ve bunun içerisine 1 çikolata ve magnum da var. evet kaloriyi asmamış oluyorsun ama çikolata ve magnumun yağ oranı yüksek olduğu için kilo versen bile yağdan veremezsin. bu da senin löp löp durmana neden olur. O yuzd3n kalori hesabını sağlıklı yiyeceklerle yapmalısın

Anka @MiuLego 5816bursa

Kahvaltı 12de..
1 simit
2 pankek (biri peynirli biri sarelleli)
Kk peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara
Tarçınlı muz

Ara
Türk Kahvesi
1 luppo

Akşam
1 tabak patlıcanlı türlü
1 kaşık pilav
Yoğurt

Spor olarak bütün evi dip köşe temizledik hiç halim kalmadı

Bugün kaçamak günü gibi olmuş sanki dimi

Ortim daha izne ayrılmadan moda girmişsin sanki

Bugün kaçamak günü gibi olmuş sanki dimi
Aslında izne çıkıyorum ya biraz ondan oldu.. kaç gündür gözümün önünde yenen şeylerden yedim kardeşlerim hepsi evdeydi bugün pazar ya onlara uydum.. ama bi daha yok. . Yarında yola çıkıcaz ya.. temizlikti 3 tencere yemekti falan. . Yorulunca biraz gözüm döndü acıktım.. olanlardan yedim

Ya sorma ya. . Bu hafta bildirim yapmıcam ya bi rahatlama geldi ama akşam yemeğinde toparladım kendimi.. Bugün pazar ya onunda etkisi var
Tamam canım artık olan olmuş :) tatilde dikkat et ama abartmadan istedıgını ye ekmek yeme gec saatte yeme eminim çok artı olmadan atlatırsın sen ortim benim :)

Tamam canım artık olan olmuş :) tatilde dikkat et ama abartmadan istedıgını ye ekmek yeme gec saatte yeme eminim çok artı olmadan atlatırsın sen ortim benim :)
Saol cnm inş.. haftaya pazar ulu cami ye gitmek istiyoruz cnm.. anneannemin mezarı na da yakın.. sana yakın mı??

Neyse canım dikkat etmeye çalış yine emeğine yazık olmasın bugün bende tuttu kendimi pişi yediler bir sürü sıcacık ah ah

Neyse canım dikkat etmeye çalış yine emeğine yazık olmasın bugün bende tuttu kendimi pişi yediler bir sürü sıcacık ah ah
Onu da geçen hafta yedim :)) Allah tan bol spor yaptım da dengeledim. Bide adet oldum ya.. tatlı krizim oluyo. . Ufak ufak dengelemek istedim ; (

Flo kaç kalori yakıyorsun böyle yapınca yarın çeker misin bi ekranı. Benim de alasım geliyor böyle anlatınca.

Ben 5 sene kocaman bahçeli bir evde oturdum da bir maydanoz bile ekmedim biliyor musun hiç sevmem toprakla uğraşmayı.
Sureklı olunca doğrudur eltım ler in yazlık gibi evlerine yakın haftada bıkac gun gidiyorlar sureklı insan bıkar belki haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…