- 21 Ekim 2009
- 411
- 707
- 303
Kız ne 6 günü. 2 gün yap yetter öyle tek yönlü beslenmeyle geçmez zaten 3 de çokbende 3 gün muz detoxu yapıcam kızlar 6 gün bana çook yapamam biliorum ama 3 gün idealhadi bakalım muzuda sütüde çok sewerim tiksinene kadar yolu war
Benim kilo bildirimi kaybolmuşbende 3 gün muz detoxu yapıcam kızlar 6 gün bana çook yapamam biliorum ama 3 gün idealhadi bakalım muzuda sütüde çok sewerim tiksinene kadar yolu war
Eski listeden alıntılamışBenim kilo bildirimi kaybolmuş
Ay herk3se sallarmış da bana bal,kaymak dermiş yesin oni tevafukuGıybet
Zaten hippo da izne ayrılıyormuş. Homini gırtlak yicek ya izin aldı
Karpuz da spor yapıp duruyo zaten onu geçeyim de görsün. Bi de yemiş yemiş artı çıkacak regl şişkinliği diye bahaneler. Kız biz yer miyiz 3 kilo 3 yıllık regl şişkinliği mi
Flo da koç mu olmuş ne anlamadım boğa mı olmuş ni olmuş
İnci de bizim zortiliğe gelmeye çalışıyomuş gelsin bari napalım bişey de diyemiyoz
Pirenses de flodan korkusuna çark itti zaten kih kih kih
Anka da moralim bozuk ayağına gömmüş yemekleri
Eylül de başlangıç yapcakmış yeni pazartesi günü. O benim lafımdı bi kere hadisin ordan
Umut beni istememiş miş miş miş ya sen hayırdır umudum istersem alırım gerekirse kaçırırım benim olursun ama düşüneyim istiyom mu acaba
Korhi de mezun oldu hala sağlıklı besleniyor benle sily e mesaj mı vermeye uğraşıyo alttan alttan anlamadım ki bakın siz cozuttunuz ama korhi öyle mi korhi bal korhi pamul der gibi.. yaa hiç de
Sily yesin dursun hep bana kötü örnek yoksa ben temiz besleniyodum ki
Asya da gaza gelmişmiş miş miş miş de inanmadım tabi ki. Ben geldim gaza beeen asya mı gelmiş yöööö ben geldim o bana özenmiş
Gülbe de ortisini bırakmıcam lafları falan. Ya ortin gömmüş yemekleri bi saçını başını yol demi bi kız atarlan yok. Bırakmam da istemiyom da vıd vıd vıd
Bursa da bişeyler mi ekiyomuş neymiş. Bilmiyoz sanki pazardan alıp alıp ektim yetiştirdim dediğini. Ay neyse inanmış gibi yapalım da
Stajer alışsın az daha ses etmiyim diyom da kalori sayıyomuş. Hııı çok biliyo zati
Zortim tevafuk da.. o bal kaymak o bitane
Ay neyse aramızda kalsın dasonuöçta hepsi uyuyo nerden duycaklar
Gunaydin canim
Bak bak baaak kendine ortak arıyo artıları içinAnka ile inci yapsın b3nde yaparım
İvit sana toz kondurmamAy herk3se sallarmış da bana bal,kaymak dermiş yesin oni tevafuku
Gunaydin canim
Hadi bakalım kuzum sana güveniyorum gidecek artilar
dünki yediğim naneler bana bugün artı olarak dondu nasıl bir bunyedir anlamıyorum sabah tartiya çıkmamla inmem bir oldu
Heee nolmus yaneeeBak bak baaak kendine ortak arıyo artıları için
Sabahta sizin m3saji sonra gördüm şeker orucu olanı yarın mi başlasam bende bugün yarim simit yedim deİvit sana toz kondurmam
Ben de öyleyim birşey yiyim değişik hemen artı
Önemli olan vermek canım artı çıkmadan yavaş yavaş da olsa vermek yaparsın niye yapamayasın bende de hipotroidi var ama yapıyorum kendine güven hoşgeldinMerhaba,
@anka_misali nin daveti üzerine bir göz atayim dedim.
Ben 90'lar topiginden misafiriniz..
Bir yil önce 107 kg ile basladim. Su an 97 kiloyum boyum 1,70 m
Uzun yillar kortizon kullandim ve 40 kilo aldim.
Bir yildir almiyorum ve ancak böyle yavas yavas verebiliyorum.
Takim kurallari agir diye biraz çekiniyorum.
Deneyebilir miyim ki sizce?
Güle güle git canım bol bol eğlen kafa dağıt :)Günaydın ballar kaymaklar canlar....
Bugün yola çıkıyorum ve bi hafta yokum özleyin beni tamam mı? ? Şimdiden hüzün kapladı beni
2 hafta listeden izinliyim ama 1 hafta sonra mesaj yazmaya devam :))
Şimdiden hayırlı yolculuklar canım teyzemlere selamlarGünaydın ballar kaymaklar canlar....
Bugün yola çıkıyorum ve bi hafta yokum özleyin beni tamam mı? ? Şimdiden hüzün kapladı beni
Kilo bildirimini çok merak ediyorumİYİ akşamlar güzeller
benim menüm
sabah
2yumarta ile omlet
2 dilim hindi füme
1kkayısı 1 ceviz
kahve
öğlen
yarım tavuk göğsu pişmiş
4 kaşık yoğurt
2 turşu
kola zero
akşam
ev yapımı alinazik
salata
kola zero
bugün 950 kaloriye ancak çıktım
Süper menüGün boyu dışarlarda idim kızlar öğlen geldim eve hemen sporumu yaptım
Sabah 11:30 mavi göle kahvaltıya gittik anca oldu
2 haşlanmış yumurta ile domates salatalık
Peynir zeytin i umutmuşum kızımın peşinde koşturmaktan
Çekirdek 2 avuç dolusu
Aç karna şeftali orta boy
Ara Türk kahvesi
Akşam 18:30
Kızlar tansiyonum düştü ilk defa kalkamadım yerimden
1 tabak kabak yemeği
Biraz salata
Küçük kase yoğurt
1 üçgen dilim kavun annem zorla yedirdi
1 büyük boy sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor
Leslie 3 fast mil + happy 1 mil +2 km yürüyüş
Umutcum senin ki de süperMenüm
Sabah ve öğle 12:00
Kk peynir
Közde kapra biber bir adet ve közde domates
Salatalık
1 rafadan yumurta
1 çatal sucuk
3 zeytin
2 çay kaşığı bal ve tereyağı
1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 gevrek
2 fincan çay
Ara 15:00 kahve + soda
Akşam 19:30
Patlıcan kebabı
1 bardak ayran
Su:3 litre
Gıybet
Zaten hippo da izne ayrılıyormuş. Homini gırtlak yicek ya izin aldı
Karpuz da spor yapıp duruyo zaten onu geçeyim de görsün. Bi de yemiş yemiş artı çıkacak regl şişkinliği diye bahaneler. Kız biz yer miyiz 3 kilo 3 yıllık regl şişkinliği mi
Flo da koç mu olmuş ne anlamadım boğa mı olmuş ni olmuş
İnci de bizim zortiliğe gelmeye çalışıyomuş gelsin bari napalım bişey de diyemiyoz
Pirenses de flodan korkusuna çark itti zaten kih kih kih
Anka da moralim bozuk ayağına gömmüş yemekleri
Eylül de başlangıç yapcakmış yeni pazartesi günü. O benim lafımdı bi kere hadisin ordan
Umut beni istememiş miş miş miş ya sen hayırdır umudum istersem alırım gerekirse kaçırırım benim olursun ama düşüneyim istiyom mu acaba
Korhi de mezun oldu hala sağlıklı besleniyor benle sily e mesaj mı vermeye uğraşıyo alttan alttan anlamadım ki bakın siz cozuttunuz ama korhi öyle mi korhi bal korhi pamul der gibi.. yaa hiç de
Sily yesin dursun hep bana kötü örnek yoksa ben temiz besleniyodum ki
Asya da gaza gelmişmiş miş miş miş de inanmadım tabi ki. Ben geldim gaza beeen asya mı gelmiş yöööö ben geldim o bana özenmiş
Gülbe de ortisini bırakmıcam lafları falan. Ya ortin gömmüş yemekleri bi saçını başını yol demi bi kız atarlan yok. Bırakmam da istemiyom da vıd vıd vıd
Bursa da bişeyler mi ekiyomuş neymiş. Bilmiyoz sanki pazardan alıp alıp ektim yetiştirdim dediğini. Ay neyse inanmış gibi yapalım da
Stajer alışsın az daha ses etmiyim diyom da kalori sayıyomuş. Hııı çok biliyo zati
Zortim tevafuk da.. o bal kaymak o bitane
Ay neyse aramızda kalsın dasonuöçta hepsi uyuyo nerden duycaklar
Bende yapmıştım bilmeden hemdebir ayKızlar ben bu gün uzun zamandır deneyip ilerleyemediğim şeker orucuna başlıyorum tekrar. Ama bu sefer nolursa olsun 21 tamamlayacağım. Bana eşlik etmek isteyen var mı?
KURALLAR
-TAZE VE KURU MEYVELER SERBEST. Tam buğday ekmeği serbest.
-HER TÜRLÜ PAKETLİ GIDA:CİPS, BUSKİVİ, ÇİKOLATA YASAK
-HER TÜRLÜ GAZLI İÇECEK YASAK:MEYVE SUYU, KOLA,GAZOZ (MADEN SUYU ICILEBILIR)
-HER TÜRLÜ SERBETLİ VE SÜTLÜ TATLI YASAK
-KEK ,KURABIYE,PASTA,REÇEL,BAL YASAK
Güle güle git de gel canımGünaydın ballar kaymaklar canlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?