Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kiz kac gundur kanatli hayvan birakmadin ortalikta

Enerji fazlası var bende kimse de yok

Eee miu naber kız?
-iyiyim ben obez oldum
Sebep?
-
Tırnaklarını da ye doymadın
-saçlarımı koparıp onları da yicem.
Ye çünkü de bok var
-onu da mı yesem
Miuuuu
-tamam o zaman uyuyayım
Uykunu da ye
-ben artık temiz beslencem git başımdan

Gıybet

Zaten hippo da izne ayrılıyormuş. Homini gırtlak yicek ya izin aldı

Karpuz da spor yapıp duruyo zaten onu geçeyim de görsün. Bi de yemiş yemiş artı çıkacak regl şişkinliği diye bahaneler. Kız biz yer miyiz 3 kilo 3 yıllık regl şişkinliği mi

Flo da koç mu olmuş ne anlamadım boğa mı olmuş ni olmuş

İnci de bizim zortiliğe gelmeye çalışıyomuş gelsin bari napalım bişey de diyemiyoz

Pirenses de flodan korkusuna çark itti zaten kih kih kih

Anka da moralim bozuk ayağına gömmüş yemekleri

Eylül de başlangıç yapcakmış yeni pazartesi günü. O benim lafımdı bi kere hadisin ordan

Umut beni istememiş miş miş miş ya sen hayırdır umudum istersem alırım gerekirse kaçırırım benim olursun ama düşüneyim istiyom mu acaba

Korhi de mezun oldu hala sağlıklı besleniyor benle sily e mesaj mı vermeye uğraşıyo alttan alttan anlamadım ki bakın siz cozuttunuz ama korhi öyle mi korhi bal korhi pamul der gibi.. yaa hiç de

Sily yesin dursun hep bana kötü örnek yoksa ben temiz besleniyodum ki

Asya da gaza gelmişmiş miş miş miş de inanmadım tabi ki. Ben geldim gaza beeen asya mı gelmiş yöööö ben geldim o bana özenmiş

Gülbe de ortisini bırakmıcam lafları falan. Ya ortin gömmüş yemekleri bi saçını başını yol demi bi kız atarlan yok. Bırakmam da istemiyom da vıd vıd vıd

Bursa da bişeyler mi ekiyomuş neymiş. Bilmiyoz sanki pazardan alıp alıp ektim yetiştirdim dediğini. Ay neyse inanmış gibi yapalım da

Stajer alışsın az daha ses etmiyim diyom da kalori sayıyomuş. Hııı çok biliyo zati

Zortim tevafuk da.. o bal kaymak o bitane

Ay neyse aramızda kalsın dasonuöçta hepsi uyuyo nerden duycaklar

Hippocum senden gormeye alışmadığımız bir menu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…