canım aslında 6 öğün. sabah öğle ara akşam ara. sabah öğle akşam 1 muz ve süt. öğle akşam arasında 1 süt yeşilçy var. Akşamdan sonraki arada da 1 süt (zencefil zerdeçal ve tarçınlı) ve 1 muz var. Ben araları yapmayı düşünmüyorum. Başka da bişey yok. Bir de muzlar yeşil olsun mümkün olduğunca diyordu. olgunlaşmamış olmalıymış.
offf hem de nasıl hahha
hadi bakalım nasıl olcak sıonuç ben de merak ediyorum
kıskandım resmen
ne demek istedin acaba 70.8 diye gözümüze soktuğun ne ola ki
***12. Takım 24 Temmuz Pazartesi Tartı Kontrol***
anka_misali (63,4/66.2/ +2.2 )
eylul7158eylul (58.8/
tevafuk55 (61,7/62.8 /+1,1)
hippotalamus (82.4/
5816bursa (67.6/
florence_N (76.4/
inciakis (66.8/
umut-16 (66,9/
Kelekkarpuz (70.7/70.8/+0.1
Gulbe seker (83.9/83/0.9
Liste Dışı Yarışanlar
Jalapeno (60.1/
Marselinda (81.2/81.3
Prensesmat(68.6/68.3/0.3
Asya_01 (72.5/
Mezun olanlar
miulego (53.9/55.3/+1.4)
Sily (59.3/
Korhilalp (54/
hoş geldin :)
Takım kuralları ağır gibi dışarıdan bakınca ama içine girince öyle değil aslında. Gel bizimle beraber yol alırsın beraber kilo veririz. Denemekten zarar çıkmaz ki. Birbirimize destek oluruz
Hoşgeldin canım
Kilo vermek disiplin gerektiriyor. Takımda herkes güzel kilolar verdi... 1. Sayfada kurallarımız var. Bir oku bakalım. Sen sağlıklı beslenip sporunu yaptıktan sonra azar azar da olsa hedefine ulaşırsın...
ooohhh ii iii ben 6 anladımKız ne 6 günü. 2 gün yap yetter öyle tek yönlü beslenmeyle geçmez zaten 3 de çok
Teşekkürler canımmbi an kendi menume bakiyorum zannettimcok guzel menu.
Geçmiş olsun canım. Ben de kortizonla almıştım ilk kilolarımı verirken baya zorlanmıştım ama verdim çok şükür. Sen de vereceksin buna inan önce.Hosbulduk,
Aslinda oldukca istikrarliyimdir ama tiroid ve diger rahatsizliklarimdan dolayi aldigim ilaclarinda etkisi ile cok yavas veriyorum.
Spora cok özen gösteriyordum ama tasinma dönemim oldu ve sonrasinda da belim kilitlendi.
Bu ara çok agrim oldugu icin ve hareketlerim kisitli oldugu icin spor yapamiyorum.
Spor sanirim ön kosul..
Normalde haftada 2-3 cardio, haftada bir yada iki haftada bir yüzme ve hava güzelse vaktimde varsa disarda minimum 5 km yürüyüs uyguladigim spor programim..
Günde en az 8-10-12 saat oturarak çalistigim icin sirf zayiflamak degil bi yerde mecburiyet spor benim için..Bu ara üzülüyorum devam edemedigim icin..
Gecen hafta uzun bir süreden sonra diyetisyene gittim. Su anki beslenme düzenimi begendi.
Arada ekmegi kaçiriyorum, siyah cay cok iciyorum ve cig sebze az yiyorum.
Bunlar üzerinde yogunlasicam bakalim..
Canımm menün güzel ama kolalar olmamış..kolanın zetosu da lightı da her tür l üsü aynı çook zararlı.bnce diyetteyken değil tüm hayat boyu koladan uzak durmakta fayda varİYİ akşamlar güzeller
benim menüm
sabah
2yumarta ile omlet
2 dilim hindi füme
1kkayısı 1 ceviz
kahve
öğlen
yarım tavuk göğsu pişmiş
4 kaşık yoğurt
2 turşu
kola zero
akşam
ev yapımı alinazik
salata
kola zero
bugün 950 kaloriye ancak çıktım
Ben menünü beğendim umutcum.ekmek ve bal gözüme batmadı..afiyet olsunMenüm
Sabah ve öğle 12:00
Kk peynir
Közde kapra biber bir adet ve közde domates
Salatalık
1 rafadan yumurta
1 çatal sucuk
3 zeytin
2 çay kaşığı bal ve tereyağı
1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 gevrek
2 fincan çay
Ara 15:00 kahve + soda
Akşam 19:30
Patlıcan kebabı
1 bardak ayran
Su:3 litre
bak sen hemen anlamıştın halbukiruh eşim resmen
sağol canımBen menünü beğendim umutcum.ekmek ve bal gözüme batmadı..afiyet olsun
Iki kilo yani benim için maksimum olur canım ama 3 kilodan iyidir
Kahkaha attım kızKilolata bal. Sanki kilo alma topigindeyozaksamlari yatmadan yarim ekmek balli nutellali ekmek yiyelim daha iyi kilo aliriz
Beni beni bihteriniKızlar dün gece rüyamda kimi gördüm bilin bakalım
Offffff12. Takım 24 Temmuz Pazartesi Tartı Kontrol***[/B]
anka_misali (63,4/66.2/ +2.2 )
eylul7158eylul (58.8/
tevafuk55 (61,7/
hippotalamus (82.4/
5816bursa (67.6/
florence_N (76.4/
inciakis (66.8/
umut-16 (66,9/
Kelekkarpuz (70.7/
Gulbe seker (83.9/83/0.9
Liste Dışı Yarışanlar
Jalapeno (60.1/
Marselinda (81.2/81.3
Prensesmat(68.6/68.3/0.3
Asya_01 (72.5/
Mezun olanlar
miulego (53.9/55.3/+1.4)
Sily (59.3/
Korhilalp (54/
Miuuuuuuu huuu hu şekercimmm hepsini duyuyoruzz.bnde sağlıklı beslenme takıntısı oluştu miu napcam ben? Bi akıl verGıybet
Zaten hippo da izne ayrılıyormuş. Homini gırtlak yicek ya izin aldı
Karpuz da spor yapıp duruyo zaten onu geçeyim de görsün. Bi de yemiş yemiş artı çıkacak regl şişkinliği diye bahaneler. Kız biz yer miyiz 3 kilo 3 yıllık regl şişkinliği mi
Flo da koç mu olmuş ne anlamadım boğa mı olmuş ni olmuş
İnci de bizim zortiliğe gelmeye çalışıyomuş gelsin bari napalım bişey de diyemiyoz
Pirenses de flodan korkusuna çark itti zaten kih kih kih
Anka da moralim bozuk ayağına gömmüş yemekleri
Eylül de başlangıç yapcakmış yeni pazartesi günü. O benim lafımdı bi kere hadisin ordan
Umut beni istememiş miş miş miş ya sen hayırdır umudum istersem alırım gerekirse kaçırırım benim olursun ama düşüneyim istiyom mu acaba
Korhi de mezun oldu hala sağlıklı besleniyor benle sily e mesaj mı vermeye uğraşıyo alttan alttan anlamadım ki bakın siz cozuttunuz ama korhi öyle mi korhi bal korhi pamul der gibi.. yaa hiç de
Sily yesin dursun hep bana kötü örnek yoksa ben temiz besleniyodum ki
Asya da gaza gelmişmiş miş miş miş de inanmadım tabi ki. Ben geldim gaza beeen asya mı gelmiş yöööö ben geldim o bana özenmiş
Gülbe de ortisini bırakmıcam lafları falan. Ya ortin gömmüş yemekleri bi saçını başını yol demi bi kız atarlan yok. Bırakmam da istemiyom da vıd vıd vıd
Bursa da bişeyler mi ekiyomuş neymiş. Bilmiyoz sanki pazardan alıp alıp ektim yetiştirdim dediğini. Ay neyse inanmış gibi yapalım da
Stajer alışsın az daha ses etmiyim diyom da kalori sayıyomuş. Hııı çok biliyo zati
Zortim tevafuk da.. o bal kaymak o bitane
Ay neyse aramızda kalsın dasonuöçta hepsi uyuyo nerden duycaklar
Ne güzel işte daha ne istiyorsun. Keşke bende de olsa. Bi oluyor bi abur cubura vuruyorum kendimiMiuuuuuuu huuu hu şekercimmm hepsini duyuyoruzz.bnde sağlıklı beslenme takıntısı oluştu miu napcam ben? Bi akıl ver
Kaptancım çok etkili gerçekten ben aylarca yaptım.kilo vermeyi müthiş hızlandırıyor.bnde haftaya pazartesi eve dönüyorum.o zaman katılsam sana olur mu?Kızlar ben bu gün uzun zamandır deneyip ilerleyemediğim şeker orucuna başlıyorum tekrar. Ama bu sefer nolursa olsun 21 tamamlayacağım. Bana eşlik etmek isteyen var mı?
KURALLAR
-TAZE VE KURU MEYVELER SERBEST. Tam buğday ekmeği serbest.
-HER TÜRLÜ PAKETLİ GIDA:CİPS, BUSKİVİ, ÇİKOLATA YASAK
-HER TÜRLÜ GAZLI İÇECEK YASAK:MEYVE SUYU, KOLA,GAZOZ (MADEN SUYU ICILEBILIR)
-HER TÜRLÜ SERBETLİ VE SÜTLÜ TATLI YASAK
-KEK ,KURABIYE,PASTA,REÇEL,BAL YASAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?