Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayol noolcak dune gore 600 gram artidayim. Asagi inecegime yukari cikiyom

Kilolata bal. Sanki kilo alma topigindeyoz aksamlari yatmadan yarim ekmek balli nutellali ekmek yiyelim daha iyi kilo aliriz

Hosbulduk,
Aslinda oldukca istikrarliyimdir ama tiroid ve diger rahatsizliklarimdan dolayi aldigim ilaclarinda etkisi ile cok yavas veriyorum.

Spora cok özen gösteriyordum ama tasinma dönemim oldu ve sonrasinda da belim kilitlendi.
Bu ara çok agrim oldugu icin ve hareketlerim kisitli oldugu icin spor yapamiyorum.
Spor sanirim ön kosul..
Normalde haftada 2-3 cardio, haftada bir yada iki haftada bir yüzme ve hava güzelse vaktimde varsa disarda minimum 5 km yürüyüs uyguladigim spor programim..
Günde en az 8-10-12 saat oturarak çalistigim icin sirf zayiflamak degil bi yerde mecburiyet spor benim için..Bu ara üzülüyorum devam edemedigim icin..

Gecen hafta uzun bir süreden sonra diyetisyene gittim. Su anki beslenme düzenimi begendi.
Arada ekmegi kaçiriyorum, siyah cay cok iciyorum ve cig sebze az yiyorum.
Bunlar üzerinde yogunlasicam bakalim..

Geçmiş olsun canım. Ben de kortizonla almıştım ilk kilolarımı verirken baya zorlanmıştım ama verdim çok şükür. Sen de vereceksin buna inan önce.
Spor çok önemli kilo verme de. Yuruyuş bile yapsan çok faydası olur. Dr ne dedi belin konusunda. Yasak mı spor şu anda.

Canımm menün güzel ama kolalar olmamış..kolanın zetosu da lightı da her tür l üsü aynı çook zararlı.bnce diyetteyken değil tüm hayat boyu koladan uzak durmakta fayda var

Ben menünü beğendim umutcum.ekmek ve bal gözüme batmadı..afiyet olsun

Offffff

Miuuuuuuu huuu hu şekercimmm hepsini duyuyoruzz.bnde sağlıklı beslenme takıntısı oluştu miu napcam ben? Bi akıl ver

Kaptancım çok etkili gerçekten ben aylarca yaptım.kilo vermeyi müthiş hızlandırıyor.bnde haftaya pazartesi eve dönüyorum.o zaman katılsam sana olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…