Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Korhim zümrem maşallah kahvaltıya rahmen mi süpersin canım

Ben anlamadım bu işi. Benim de genelde 850-900 kalori oluyor, benim haftada 2 kilo vermem lazım ama maalesef. 1000 kalori altı önerilmiyor metoyu yavaşlattığı için. Örnek ben.

Ben anlamadım bu işi. Benim de genelde 850-900 kalori oluyor, benim haftada 2 kilo vermem lazım ama maalesef. 1000 kalori altı önerilmiyor metoyu yavaşlattığı için. Örnek ben.
Hadi ya o zamanhiç gerek yok o işe girmeye
Senin tartı kaçtı ortak

Ev doktorum agri sInIrIna kadar yapabilirsin dedi ama çok agrim oldugu icin yanlis bir hareket yaparim diye cesaret edemedim. Bugün ortopediste gidicem. Ona da sorayim ne diyecek..

Sporum olmasa da katilabilir miyim araniza?

Ev doktorum agri sInIrIna kadar yapabilirsin dedi ama çok agrim oldugu icin yanlis bir hareket yaparim diye cesaret edemedim. Bugün ortopediste gidicem. Ona da sorayim ne diyecek..

Sporum olmasa da katilabilir miyim araniza?
Katolabilirsin tabii ki ama kendin için yapsan iyi olur. Yürüyüş yap en azından.

Ayol noolcak dune gore 600 gram artidayim. Asagi inecegime yukari cikiyom
regl olcam dedin kendin normal işte takılma bu kadar
Acaba sporda bazi hareketlerde kapissak mi kizlar? Mesela dag tirmanisi, squat , plank. Bi cok kisi yapiyo zaten. Motivasyon olur.
oluuuurrrrrrrrrrrrrrrama zaten grup yapcaz sporda gruplar kapışcak herkes maksimum spor yapmaya çalışır zaten
Yürüyüş de mi yasak?

Iyi ki erkek olmamışsın
hahahah haahahha Allah bilmiş de yaratmış işte
Iki kilo yani benim için maksimum olur canım ama 3 kilodan iyidir @MiuLego

Kahkaha attım kız
hahahahhaah 3 kilo candır
Miuuuuuuu huuu hu şekercimmm hepsini duyuyoruzz.bnde sağlıklı beslenme takıntısı oluştu miu napcam ben? Bi akıl ver
Ne demek napıcam ay maşallah de kendine darısı her birimizin başına maiiiin
Hayır cnm zortini :))
neeey neeeey neeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
Bende pazartesi günü yapıcam muz süt detoksu miucukkk
Yap yap çok merak ediyorum yarın tartıda ne çıkıcam ya
Sağlıklı beslenmek ceza değil bedenin ve geleceğine hediyedir..
Bu benimkiii bayıldımmm
tam bir korhi cümlesi
Hedefler oturarak ve mucize bekleyerek elde edilmez
spor yap kalk kalk çabık
elma sirkesiyle banyo yap

detox sana yaramıyor gülüm
normal diyetini yap işteee ne kaşınıyon sen ya
artıdayım ama
ben tartılmayı unuttum akşama bildiririm artıkın
ne demek unuttum ya
@MiuLego dün gecenin talihlisi sensin.. rüyamda dün gece seni gördüm
Kız anlat
çok heyecanlı

aaa resmen beni özlemiş rüyasında görmüş
nasıldım ay gibi parlıyordum demi yine
napıyodum

Taş gibiydin taş.. bizim evin yakınlarında karşılaşıyoruz. . Arabana biniyordum.. sonra sarılıp hasret gideriyoruz.. önce bi restoranta gidiyoruz güzel yemek yok. Gel bizim ev yakın oraya gidelim ben yemek yaparım diyorum. . Öyle gördüm :)) özlemez miyim?? Sürekli seni bacıma anlatıyorum.. bu arada senin ablan geliyo mu takıma??

Hahahaha siz buluştunuz ya @MiuLego bariz kiskanmis o da rüyalarda buluşmuş seninle bilinçaltın ouun oynamış hippom sana yoksa s3n beni görürdün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…