elma sirkesiyle banyo yapBANA GÜZEL DETOKS ÖNERİSİ OLAN VAR MI?
Kilolata bal. Sanki kilo alma topigindeyozaksamlari yatmadan yarim ekmek balli nutellali ekmek yiyelim daha iyi kilo aliriz
Korhim zümrem maşallah kahvaltıya rahmen mi süpersin canım**12. Takım 24 Temmuz Pazartesi Tartı Kontrol***
anka_misali (63,4/66.2/ +2.2 )
eylul7158eylul (58.8/
tevafuk55 (61,7/62.8 /+1,1)
hippotalamus (82.4/
5816bursa (67.6/
florence_N (76.4/
inciakis (66.8/
umut-16 (66,9/
Kelekkarpuz (70.7/70.8/+0.1
Gulbe seker (83.9/83/0.9
Liste Dışı Yarışanlar
Jalapeno (60.1/
Marselinda (81.2/81.3
Prensesmat(68.6/68.3/0.3
Asya_01 (72.5/
Mezun olanlar
miulego (53.9/55.3/+1.4)
Sily (59.3/
Korhilalp (54/53.9/-0.1)
Ben anlamadım bu işi. Benim de genelde 850-900 kalori oluyor, benim haftada 2 kilo vermem lazım ama maalesef. 1000 kalori altı önerilmiyor metoyu yavaşlattığı için. Örnek ben.Kilo bildirimini çok merak ediyorum
1000 ı geçmiyorsun
Acaba etkileyecek mi çok fazla
Süper menü
Spor zaten şahane
Umutcum senin ki de süper
Örnek menü ler bana
Bende yapmıştım bilmeden hemdebir ay
Güle güle git de gel canım
Çok yeme ne olurrrrr
Bizi hatırla
Hadi ya o zamanhiç gerek yok o işe girmeyeBen anlamadım bu işi. Benim de genelde 850-900 kalori oluyor, benim haftada 2 kilo vermem lazım ama maalesef. 1000 kalori altı önerilmiyor metoyu yavaşlattığı için. Örnek ben.
Geçmiş olsun canım. Ben de kortizonla almıştım ilk kilolarımı verirken baya zorlanmıştım ama verdim çok şükür. Sen de vereceksin buna inan önce.
Spor çok önemli kilo verme de. Yuruyuş bile yapsan çok faydası olur. Dr ne dedi belin konusunda. Yasak mı spor şu anda.
Evet canım geldi. Aynı diğeri gibi. Bu gün fazla tarttı bozulmuş olabilir mi acabaAnka senin tartı geldi mi?? Memnun musun??
Katolabilirsin tabii ki ama kendin için yapsan iyi olur. Yürüyüş yap en azından.Ev doktorum agri sInIrIna kadar yapabilirsin dedi ama çok agrim oldugu icin yanlis bir hareket yaparim diye cesaret edemedim. Bugün ortopediste gidicem. Ona da sorayim ne diyecek..
Sporum olmasa da katilabilir miyim araniza?
regl olcam dedin kendin normal işte takılma bu kadarAyol noolcak dune gore 600 gram artidayim. Asagi inecegime yukari cikiyom
oluuuurrrrrrrrrrrrrrrAcaba sporda bazi hareketlerde kapissak mi kizlar? Mesela dag tirmanisi, squat , plank. Bi cok kisi yapiyo zaten. Motivasyon olur.
Yürüyüş de mi yasak?Hosbulduk,
Aslinda oldukca istikrarliyimdir ama tiroid ve diger rahatsizliklarimdan dolayi aldigim ilaclarinda etkisi ile cok yavas veriyorum.
Spora cok özen gösteriyordum ama tasinma dönemim oldu ve sonrasinda da belim kilitlendi.
Bu ara çok agrim oldugu icin ve hareketlerim kisitli oldugu icin spor yapamiyorum.
Spor sanirim ön kosul..
Normalde haftada 2-3 cardio, haftada bir yada iki haftada bir yüzme ve hava güzelse vaktimde varsa disarda minimum 5 km yürüyüs uyguladigim spor programim..
Günde en az 8-10-12 saat oturarak çalistigim icin sirf zayiflamak degil bi yerde mecburiyet spor benim için..Bu ara üzülüyorum devam edemedigim icin..
Gecen hafta uzun bir süreden sonra diyetisyene gittim. Su anki beslenme düzenimi begendi.
Arada ekmegi kaçiriyorum, siyah cay cok iciyorum ve cig sebze az yiyorum.
Bunlar üzerinde yogunlasicam bakalim..
hahahah haahahha Allah bilmiş de yaratmış işte
Iyi ki erkek olmamışsın
hahahahhaah 3 kilo candır
Ne demek napıcam ay maşallah de kendine darısı her birimizin başına maiiiinMiuuuuuuu huuu hu şekercimmm hepsini duyuyoruzz.bnde sağlıklı beslenme takıntısı oluştu miu napcam ben? Bi akıl ver
neeey neeeey neeeeeeeyyyyyyyyyyyyyHayır cnm zortini :))
Yap yap çok merak ediyorum yarın tartıda ne çıkıcam yaBende pazartesi günü yapıcam muz süt detoksu miucukkk
tam bir korhi cümlesiSağlıklı beslenmek ceza değil bedenin ve geleceğine hediyedir..
Bu benimkiii bayıldımmm
spor yapHedefler oturarak ve mucize bekleyerek elde edilmez
artıdayım amaelma sirkesiyle banyo yap
detox sana yaramıyor gülüm
normal diyetini yap işteee ne kaşınıyon sen ya
ne demek unuttum yaben tartılmayı unuttum akşama bildiririm artıkın
Kız anlat@MiuLego dün gecenin talihlisi sensin.. rüyamda dün gece seni gördüm
Bende alıcam benim ki şu an idare ediyo ama ya tam cuma günü bozulursa :))Evet canım geldi. Aynı diğeri gibi. Bu gün fazla tarttı bozulmuş olabilir mi acaba
Taş gibiydin taş.. bizim evin yakınlarında karşılaşıyoruz. . Arabana biniyordum.. sonra sarılıp hasret gideriyoruz.. önce bi restoranta gidiyoruz güzel yemek yok. Gel bizim ev yakın oraya gidelim ben yemek yaparım diyorum. . Öyle gördüm :)) özlemez miyim?? Sürekli seni bacıma anlatıyorum.. bu arada senin ablan geliyo mu takıma??regl olcam dedin kendin normal işte takılma bu kadar
oluuuurrrrrrrrrrrrrrrama zaten grup yapcaz sporda gruplar kapışcak herkes maksimum spor yapmaya çalışır zaten
Yürüyüş de mi yasak?
hahahah haahahha Allah bilmiş de yaratmış işte
hahahahhaah 3 kilo candır
Ne demek napıcam ay maşallah de kendine darısı her birimizin başına maiiiin
neeey neeeey neeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
Yap yap çok merak ediyorum yarın tartıda ne çıkıcam ya
tam bir korhi cümlesi
spor yapkalk kalk çabık
artıdayım ama
ne demek unuttum ya
Kız anlat
çok heyecanlı
aaa resmen beni özlemiş rüyasında görmüş
nasıldım ay gibi parlıyordum demi yine
napıyodum
Evlerden ırak yarabbimmmBende alıcam benim ki şu an idare ediyo ama ya tam cuma günü bozulursa :))
Hahahaha siz buluştunuz ya @MiuLego bariz kiskanmisTaş gibiydin taş.. bizim evin yakınlarında karşılaşıyoruz. . Arabana biniyordum.. sonra sarılıp hasret gideriyoruz.. önce bi restoranta gidiyoruz güzel yemek yok. Gel bizim ev yakın oraya gidelim ben yemek yaparım diyorum. . Öyle gördüm :)) özlemez miyim?? Sürekli seni bacıma anlatıyorum.. bu arada senin ablan geliyo mu takıma??
Alim mi seninkinden?? Fazla tartımıyo dimi??Evlerden ırak yarabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?