Ya kaptan öyle deme millet bu da sağlılı beslenmeyle kafayı bozmuş diyo bana..herkese aman onu yeme şunu yeme şunu alma bunu az ye diye diye milleti kendimden soğuttumNe güzel işte daha ne istiyorsun. Keşke bende de olsa. Bi oluyor bi abur cubura vuruyorum kendimi
Hayır cnm zortini :))Beni beni bihterini
Bende pazartesi günü yapıcam muz süt detoksu miucukkk
Başkasına karışma o zaman kendin yap. Ben de diyorum aslında.Ya kaptan öyle deme millet bu da sağlılı beslenmeyle kafayı bozmuş diyo bana..herkese aman onu yeme şunu yeme şunu alma bunu az ye diye diye milleti kendimden soğuttum
Aman sakın uyma şeytana zümremm sen zaten fıstıksın..biraz dikkat biraz sporla 50ler korkacak senden canımmMiusummmm bana bir çareeee ben artık 5 li rakamları gormek istiyorum
Kör şeytan 5 li rakamlara kadar su iç yeme bir şey diyorsonra tövbeeeee deyip kovuyorum
Kızlar benim kilomu takmayın kafanıza yaaa regl olucam gider onun 1.5 kilosu spor ve Karatay la da kalanı gönderirim eksi bile gelirim ben rahat olunSakın kaptan artı zaten takımı batırdı zaten biz de peşinden gidelim demeyin
Yok yok kaçamak sadece cuma günü 1 dondurma hedefi koyuyorum kendime artık :)Ak kelebek harikasın süper bir eksi. Bu eksiye güvenip kaçamak yapma lütfen hep öyle oluyor sonra cumaya moral bozuluyor aynen devam çok iyi!
Haklısın artık demiycem kimseye.hayır bide zayıflayınca özgüven tavan yapıyor bak ben yemiyorum böyle zayıfım moduna giriyoruz ya ondan millete sataşmamızBaşkasına karışma o zaman kendin yap. Ben de diyorum aslında.şu an mesela canım abur cubur istemiyor ya o yediklerim iğrenç geliyor. İçlerinde ne var belli değil.
Ama gözüm donunce hepsi gidiyor. İkişer uçer beşer sokasım geliyor ağzıma.
Ama başkasına diyorum bak bunlar çok zararlı diye.
Sağlıklı beslenmek ceza değil bedenin ve geleceğine hediyedir..Eki Görüntüle 2025260 Kızlar sizin motivasyon cümleniz??
Benimki kendini yemekle ödüllendirme sen köpek değilsin! Çünkü sürekli ödül ayağına yiyip duruyorum.
Önerilerine uydum ortim oldu thank you :)İşte benim ortim yaaa. Harikasın canım. Spor yaptın değil mi... Spor çok fark ettiriyor..
Hedefler oturarak ve mucize bekleyerek elde edilmezEki Görüntüle 2025260 Kızlar sizin motivasyon cümleniz??
Benimki kendini yemekle ödüllendirme sen köpek değilsin! Çünkü sürekli ödül ayağına yiyip duruyorum.
Benim ki hep bından hem @MiuLego nun kindenHedefler oturarak ve mucize bekleyerek elde edilmez
Birde buzdolabı şeysi vardı o, çünkü ben canım sıkılınca yiyorumBenim ki hep bından hem @MiuLego nun kinden
ben ne diyeyim şimdi ..sana bırakıyorum anka ..tabii ki de takılabilirsin. 1. sayfada ismin var zaten. menü paylaşımı falan yapsan daha aktif olsan geçen hafta girecektin listeye. ama paylaşımların az olduğu için alamadım. senin ortin de gelsin fikrini soylesin bakalım. şimdi düşünsene burda herkes ortisiyle paylaşım yaparken o tek kalıyor. o yuzden diyorum yanlış anlma lütfen beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?