- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Sıra sende zaten :))Hahahaha siz buluştunuz ya @MiuLego bariz kiskanmiso da rüyalarda buluşmuş seninle bilinçaltın ouun oynamış hippom sana yoksa s3n beni görürdün
Reklam yapıyorum.
Al canım ama benim tartımı kızım kırmıştı. Eşime aynısından aldırmıştım 2.5 kilo fazla tartıyordu o götürdü aynı modelle değiştirdi. Öyle de olabiliyor. İmkanın varsa tartılarak al. Ben illa tefal olcak dedim eşim de uzak o aldığım yer gitmem dedi mecbur netten aldım.Alim mi seninkinden?? Fazla tartımıyo dimi??
Arife iyi yol bulan isme bak ya.Hele piskinlige hele bi bitmediniz her guruba mesaj
Arife iyi yol bulan isme bak ya.
Sen de mi diyet yapıyorsun seni de alalım takıma
Yaa 7. Takım kardeş takımımız zaten. Çaya gel o zaman aradaBenim basim bagli :)) +90 topiginden ve 7.takimdan
Uyumuş kalmışım kusura bakma bızde pc yok telden giriyorum niye kı :)Bursa sen telden mi giriyorsun şimdi
Yaa 7. Takım kardeş takımımız zaten. Çaya gel o zaman arada
Hıppo iyiyim cnm odada adım atacak yer yok çamaşırları halletcem bugun utu var yığılmış5816bursa cnm ortim nasılsın??
oy oy oyyyyy rüyalarda buluşuruz mu yapmışız biz bana yemek mi yapıyomuşsun ay çok açım gerçekte de yap kendi etlerimi yicem şimdi açlıktanTaş gibiydin taş.. bizim evin yakınlarında karşılaşıyoruz. . Arabana biniyordum.. sonra sarılıp hasret gideriyoruz.. önce bi restoranta gidiyoruz güzel yemek yok. Gel bizim ev yakın oraya gidelim ben yemek yaparım diyorum. . Öyle gördüm :)) özlemez miyim?? Sürekli seni bacıma anlatıyorum.. bu arada senin ablan geliyo mu takıma??
hahaha hahahaha hahahaha yarın da hem seni beni görsün hahahaHahahaha siz buluştunuz ya @MiuLego bariz kiskanmiso da rüyalarda buluşmuş seninle bilinçaltın ouun oynamış hippom sana yoksa s3n beni görürdün
Akşam listeyi ayarlayacaktım telden yapamadım da ondan sordum. Sabah miu yapmış.Uyumuş kalmışım kusura bakma bızde pc yok telden giriyorum niye kı :)
hahahahaha ay okuyorum da sonra başka şeyler yazınca unutyorum yaKız @MiuLego 2dir ablanı soruyorum. ... naptı netti?? Boy kilo hedef kilo kaç ?? Takıma gelsin. . Neymiş gecenin köründe sana cheesscake makarna yapmak gösterelim ona
ne yedin sabah? dökül bakayım gene kaçamak var mı?Kız @MiuLego 2dir ablanı soruyorum. ... naptı netti?? Boy kilo hedef kilo kaç ?? Takıma gelsin. . Neymiş gecenin köründe sana cheesscake makarna yapmak gösterelim ona
Hee anladım :) sagolsun mıuAkşam listeyi ayarlayacaktım telden yapamadım da ondan sordum. Sabah miu yapmış.
Yok ya yumurta peynir bide bi dilim tt ekmek. . O kadar moralim bozuk kiçç yola çıkıcaz ya.. çok stresliyim.. bi sürü iş var yapamıyorumne yedin sabah? dökül bakayım gene kaçamak var mı?
Yememiştir benım ortim dımıne yedin sabah? dökül bakayım gene kaçamak var mı?
Benim ki hep bından hem @MiuLego nun kindenHedefler oturarak ve mucize bekleyerek elde edilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?