Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Alim mi seninkinden?? Fazla tartımıyo dimi??
Al canım ama benim tartımı kızım kırmıştı. Eşime aynısından aldırmıştım 2.5 kilo fazla tartıyordu o götürdü aynı modelle değiştirdi. Öyle de olabiliyor. İmkanın varsa tartılarak al. Ben illa tefal olcak dedim eşim de uzak o aldığım yer gitmem dedi mecbur netten aldım.

oy oy oyyyyy rüyalarda buluşuruz mu yapmışız biz bana yemek mi yapıyomuşsun ay çok açım gerçekte de yap kendi etlerimi yicem şimdi açlıktan yarın da gör madem
Hahahaha siz buluştunuz ya @MiuLego bariz kiskanmis o da rüyalarda buluşmuş seninle bilinçaltın ouun oynamış hippom sana yoksa s3n beni görürdün
hahaha hahahaha hahahaha yarın da hem seni beni görsün hahaha

Kız @MiuLego 2dir ablanı soruyorum. ... naptı netti?? Boy kilo hedef kilo kaç ?? Takıma gelsin. . Neymiş gecenin köründe sana cheesscake makarna yapmak gösterelim ona
hahahahaha ay okuyorum da sonra başka şeyler yazınca unutyorum ya

valla sabah evden çıktım hippo görmedim taaa akşam görcem bakalım sözünü tutmuş mu o zaman anlıcam. dün söz vermişti diyete başlıcam vs diye eve de gram abur cubur almıcam evdekiler bitince dedi ben de sen de evde yapma pasta börek dedim tamam dedi.

Takıma gelmez ki o nerdeeeee gelse de canına okusak ne güzel olur

ne yedin sabah? dökül bakayım gene kaçamak var mı?
Yok ya yumurta peynir bide bi dilim tt ekmek. . O kadar moralim bozuk kiçç yola çıkıcaz ya.. çok stresliyim.. bi sürü iş var yapamıyorum evde Allahtan yicek abur cubur yok. . Canım acaip çikolata istiyo.. moralim bozukken yerim bi kahve yapim en iyisi..

kızlar bu cuma tartı kontroller listeye neden girilmiyor? Sabah aç karna tartılıyoruz yani herkes tartılmış demektir. Lütfen girer misiniz? bunu zevk için yapmıyoruz ki kontrol amaçlı önümüzü görelim diye yapıyoruz. birkaç kişi girip gerisi girmeyecekse hiç yapmayalım daha iyi. Hep ite kaka oluyor sanki böyle şeylere giriş yapmalar. Çok mu zor ? Zorsa söyleyin fikir paylaşın yapmayız bile belki..

Ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…