Kız ben listeyi arıyordum unuttum sonra elim işte gözüm burda olunca :) :)kızlar bu cuma tartı kontroller listeye neden girilmiyor? Sabah aç karna tartılıyoruz yani herkes tartılmış demektir. Lütfen girer misiniz? bunu zevk için yapmıyoruz ki kontrol amaçlı önümüzü görelim diye yapıyoruz. birkaç kişi girip gerisi girmeyecekse hiç yapmayalım daha iyi. Hep ite kaka oluyor sanki böyle şeylere giriş yapmalar. Çok mu zor ? Zorsa söyleyin fikir paylaşın yapmayız bile belki..
Ne bileyim.
sus sen şimdi.Kız ben listeyi arıyordum unuttum sonra elim işte gözüm burda olunca :) :)
ben yine de ekleyeyim de son halini. Arayana kolaylık olsun..
ay bursa bulup eklemiş bile sağol kuzum5816bursa
Ben olayı çözdüm az yemek yiyince bunyem direk depo yaptı sanırım kaç gundur hersey den az az yiyorum işe yarıyor sanırım cuma görücez bide midem bozuktu ondan da epey gitti :)sus sen şimdi.
Eksidesinbundan konuşalım maşallah bursacım
Hayır yemiyorsun bak. Moralim bozuk, yolda bişey yoktu, aman dönünce de bir haftam var toparlarım şimdi yiyim.. bak kabul etmiyorum bu bahaneleri! senin bedenin çöplük değil millet kırılmasın diye de yemen gerekmiyor. Sen yiyip kilo alacaksın diye mutlu olcaklarsa onları sevme zatenYok ya yumurta peynir bide bi dilim tt ekmek. . O kadar moralim bozuk kiçç yola çıkıcaz ya.. çok stresliyim.. bi sürü iş var yapamıyorumevde Allahtan yicek abur cubur yok. . Canım acaip çikolata istiyo.. moralim bozukken yerim bi kahve yapim en iyisi..
Mideni nasıl bozdunBen olayı çözdüm az yemek yiyince bunyem direk depo yaptı sanırım kaç gundur hersey den az az yiyorum işe yarıyor sanırım cuma görücez bide midem bozuktu ondan da epey gitti :)
Ac karnına tursu suyu içtimMideni nasıl bozdun
Ben de bozmak istiyorum ne yaptın da bozdun söylesene
aynen benimkide buu :)Eki Görüntüle 2025260 Kızlar sizin motivasyon cümleniz??
Benimki kendini yemekle ödüllendirme sen köpek değilsin! Çünkü sürekli ödül ayağına yiyip duruyorum.
Benim de yapıştı flo. Ve yansır dolma tarzı şeyler tartıya ama büyük artı değil gider o hemen. Çok acıktıysan ye evet leptini akşam bozmazsın bişey olmazTelefonu 2 kere elime aldım okuyordum, oğlan durmayinca yazamadım. Şimdi uyudu sukur. Sabah 9da tartildim, canım sıkıldı ama. Dolmalar hemen yansımış tartıya. Bugün çok hafif bir gün olacak inşallah. Sabah lorum daha yoktu azıcık bir sey yedim. Midem sırtıma yapıştı. .3.5 saat oldu, meyve yiyesim var ama leptini bozucam diye yemedim. 1 Armut, 1 Kase yoğurt yesem mi acaba?
acı biber turşusu var bizde de ben de ondan içeyimAc karnına tursu suyu içtim
güle güle kullan hergün kullan inşallahBir tek minder gelmedi daha
Bakalım bu gün fırsat bulacak mıyım
Dambıllar ne biçim öyle kesin eşimde kullanır
unuttum abi!! unuttum işte !!regl olcam dedin kendin normal işte takılma bu kadar
oluuuurrrrrrrrrrrrrrrama zaten grup yapcaz sporda gruplar kapışcak herkes maksimum spor yapmaya çalışır zaten
Yürüyüş de mi yasak?
hahahah haahahha Allah bilmiş de yaratmış işte
hahahahhaah 3 kilo candır
Ne demek napıcam ay maşallah de kendine darısı her birimizin başına maiiiin
neeey neeeey neeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
Yap yap çok merak ediyorum yarın tartıda ne çıkıcam ya
tam bir korhi cümlesi
spor yapkalk kalk çabık
artıdayım ama
ne demek unuttum ya
Kız anlat
çok heyecanlı
aaa resmen beni özlemiş rüyasında görmüş
nasıldım ay gibi parlıyordum demi yine
napıyodum
İnşallahhh canımacı biber turşusu var bizde de ben de ondan içeyim
güle güle kullan hergün kullan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?