az daha bağır duyamadımunuttum abi!! unuttum işte !!
heee 67 yazmışsın orası kaymış kuzum düzenliyorum.benim kiloma noluypo sürekli siliniyo ikinci eklediğimde de yanlış olmuş @MiuLego 67,8 im artı 1 düzeltebilirmisin sana zahmet
Vazgeçtim 2 bardak su içtim uyuyacağım a. Saat 5te mangal yapacağız. Şimdi bozarsam akşam da bozulur. Dayanamazsam uyanınca yoğurt yerim.Benim de yapıştı flo. Ve yansır dolma tarzı şeyler tartıya ama büyük artı değil gider o hemen. Çok acıktıysan ye evet leptini akşam bozmazsın bişey olmaz
uyuma imkanın varsa tabi ki direk uyu. tok uyanısın zaten oh misVazgeçtim 2 bardak su içtim uyuyacağım a. Saat 5te mangal yapacağız. Şimdi bozarsam akşam da bozulur. Dayanamazsam uyanınca yoğurt yerim.
oklavayı da hemen eklemişbenim kiloma noluypo sürekli siliniyo ikinci eklediğimde de yanlış olmuş @MiuLego 67,8 im artı 1 düzeltebilirmisin sana zahmet
oklavayı da hemen eklemiş
çenemiz düştü kızhiziniza yetisemiyorum
hhahahaha sıkılmaz sıkılmaz. bu arada senin profil fotona bayıldım çok çılgın tam benllikkkkkk nasıl kaçırmışım bunu benbugün calismiyorum da bi gözüm burda..
Allah bilir ben öglen mola verene kadar dolar burasi
Hiç canim sIkILmaz bu gidislen
sinirlimiyizaz daha bağır duyamadım
hhahahaha sıkılmaz sıkılmaz. bu arada senin profil fotona bayıldım çok çılgın tam benllikkkkkk nasıl kaçırmışım bunu ben
aaaaaa tüm deliler 12. takımda toplanıyor yaşasın
aaaaaa tüm deliler 12. takımda toplanıyor yaşasın
hadi hadi çöz de gel hadi bekliyorumdur daha sopami sakliyorum
az çöziyim sizi
sonrasinda hangi çilgin bana zincir vuracakmis sasarim
Güle güle kullan canım. Kaç kilo dambıllarBir tek minder gelmedi daha
Bakalım bu gün fırsat bulacak mıyım
Dambıllar ne biçim öyle kesin eşimde kullanır
Oooo süperdur daha sopami sakliyorum
az çöziyim sizi
sonrasinda hangi çilgin bana zincir vuracakmis sasarim
hadi hadi çöz de gel hadi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?