Cunaya kesin eksi çıkmam lazımSıkı takipçileri olduğunu bilsin istedim
Sana da bir.... artık ne dersen
Hahahahaaa
Ben de ondan korktum ve kesin artı yapar kesinKuzum gece berbattı kahvaltı kaynadı sonra da açlık başıma vurduayran asi yapacam çünkü bu menü ve uykusuzluk bana artı yapar biliyorum, zaten vardı değil mi
Dudak tiryakisi oHahahha efsane yorum hahaha
Flo ya yasak de inadına yapıyor zaten
Ya dalga geçmeyin. Cocugun olunca gorucez seni de. Bakalım nasıl ayiklayacaksn..Hahahha efsane yorum hahaha
Flo ya yasak de inadına yapıyor zaten
Evet ya biktim valla biktim 60 görmektenCunaya kesin eksi çıkmam lazımçıldır kızım miu
Ama sen eksi çıkma cuma bak napıyorum seni zortilerin birincisi
Benim var, var yaniYa dalga geçmeyin. Cocugun olunca gorucez seni de. Bakalım nasıl ayiklayacaksn..
Ne eğlenirdik yaaaa keşkeeee ankarada olsaydınDudak tiryakisi o
Miu zortim gerçekte beni tanısan çatlarsin valla gülmekten
O yüzden çocuk yapmıcam işteYa dalga geçmeyin. Cocugun olunca gorucez seni de. Bakalım nasıl ayiklayacaksn..
Ah keşkem keşkem keşkemNe eğlenirdik yaaaa keşkeeee ankarada olsaydın
5 ler geeeel geeeeeeelEvet ya biktim valla biktim 60 görmekten
Hehehe. Evlenince geçer.O yüzden çocuk yapmıcam işte
Benim de köpeğim var ana ben de ona ayıklıyom ya çekirdek vallaha bayılıyo çekirdeğeBenim var, var yani
Aynen ya bi de tuz yalamışAnka sana yalamayi yasaklamamis miydi ya
O yüzden evlenmicem işteHehehe. Evlenince geçer.
Küçükken ben de öyle derdim. Misafirin yanında tukuremedim de. Ucundan ucundan ayikladim ama ister istemez birası denk geliyor.O yüzden evlenmicem işte
Ya öpceeeeemmmmmmKüçükken ben de öyle derdim. Misafirin yanında tukuremedim de. Ucundan ucundan ayikladim ama ister istemez birası denk geliyor.
Şaka maka yarına detoks suyu yap flo su soda yeşilçay lı 1 lt. Bişeycik kalmaz su da tutmazsın kuzumKüçükken ben de öyle derdim. Misafirin yanında tukuremedim de. Ucundan ucundan ayikladim ama ister istemez birası denk geliyor.
Miu cici miu halden anlarYa öpceeeeemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?