- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Soda da icemem de bir deneyim yarın.Şaka maka yarına detoks suyu yap flo su soda yeşilçay lı 1 lt. Bişeycik kalmaz su da tutmazsın kuzum
Ben de ben deeeeeee jillian yapıcam şimdiAçım açç aççç aççç aç
O suyun içinde belli olmuyo yeşilçay bir maden suyu gerisi suSoda da icemem de bir deneyim yarın.
Menün güzel dışarıda cozumamışsın bravooooSabah 11:00
Yarım şeftali 4 küçük çağla
2 haşlanmış yumurta domates salatalık ile
Peynir
5 zeytin
1 avuç Antep fıstığı
1 kare bitter
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
5 fırın köfte
Salata
Su 2.5 lt den fazla
Spor Leslie 3 fast mil + 2.5 km yürüyüş
Olacak kuzum yarın garanti de perşembe anamgil piknik diyor nedecem ayran detoksu için diyorum o günde protein ağırlıklı beslenirim ızgara falan5 ler geeeel geeeeeeel
Bak cidden yarın ve perşembe iyi menü olsun zortim ya lütfen
Vallla sınırları aştı bizim kızAynen ya bi de tuz yalamış
Hemen de iyi polis tirmikci seniYaaaa bişey dicem !!!
Nedenflorence_N in üzerine gidiyosunuz alla alla
Kız dürüstçe yazmış işte yazmasamıydı. Bebesi için çekirdek ayıklamış
BunlarAnka ve tevafuk55 çok gaddar kız flo halden de anlamıyorlar. Ama miu öyle mi
O his bende de var. Sık çekirdek almayın eve, alsak da sadece bahçede yenir vs. Komşunun kızı mezun oldu üniversiteden beraber gelmişler, ikramlik da o olunca. Bir de herkes ondan yerken benim oğlan hayatta ayiklanmisini yemez.Olacak kuzum yarın garanti de perşembe anamgil piknik diyor nedecem ayran detoksu için diyorum o günde protein ağırlıklı beslenirim ızgara falan
Vallla sınırları aştı bizim kıznutellayi anlıyorum bir yere kadar, bence fırsat kolluyor bakıyor canı çekiyor gel oğlum gel ben sana ayiklayim deyiveriyor
Hemen de iyi polis tirmikci seni
florence_N onun ayiklanmislari satılıyor biliyor musun galiba 100 adam oturmuşlar tuzunu yalaya yalaya paketlemişler (hissi uyandırıyor bende )
Şu regli öncesi tatlı krizleri ne olacak çaresi var mıMenün güzel dışarıda cozumamışsın bravoooo
Duvara 3 kere kafa atmakŞu regli öncesi tatlı krizleri ne olacak çaresi var mı
Yemedim kız ama kuduruyorum tatlı diye Cuma'yı iple çekiyorum. Dondurma yiycem bugün altınpark da hapur hupur götürdü herkes bende bön bön baktım yineDuvara 3 kere kafa atmak
Yarın öğlen yesene iki top maraş bence uygundur :)Yemedim kız ama kuduruyorum tatlı diye Cuma'yı iple çekiyorum. Dondurma yiycem bugün altınpark da hapur hupur götürdü herkes bende bön bön baktım yine
Ben tatlı krizinde erteliyorum ve akşam Nescafe 3u bir arada içiyorum. Çay bardağına yarım paket yapıyorum.Yemedim kız ama kuduruyorum tatlı diye Cuma'yı iple çekiyorum. Dondurma yiycem bugün altınpark da hapur hupur götürdü herkes bende bön bön baktım yine
Canım takılıyoruz ya yanlış anlama sürekli açıklama yapıpdurunO his bende de var. Sık çekirdek almayın eve, alsak da sadece bahçede yenir vs. Komşunun kızı mezun oldu üniversiteden beraber gelmişler, ikramlik da o olunca. Bir de herkes ondan yerken benim oğlan hayatta ayiklanmisini yemez.
Olacak kuzum yarın garanti de perşembe anamgil piknik diyor nedecem ayran detoksu için diyorum o günde protein ağırlıklı beslenirim ızgara falan
Vallla sınırları aştı bizim kıznutellayi anlıyorum bir yere kadar, bence fırsat kolluyor bakıyor canı çekiyor gel oğlum gel ben sana ayiklayim deyiveriyor
Hemen de iyi polis tirmikci seni
florence_N onun ayiklanmislari satılıyor biliyor musun galiba 100 adam oturmuşlar tuzunu yalaya yalaya paketlemişler (hissi uyandırıyor bende )
Bitter yedin ya gulbeeeYemedim kız ama kuduruyorum tatlı diye Cuma'yı iple çekiyorum. Dondurma yiycem bugün altınpark da hapur hupur götürdü herkes bende bön bön baktım yine
Hiç almadım ama eminim oyl3dir anne tükürüğünü ne tutar kibenim kıza aldım ben ondan çitler gibi yapıp koydum önüne 1 tane yedi başka yemedi biliyor çocuklar
Bence değildirYarın öğlen yesene iki top maraş bence uygundur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?