Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kuşum sanırım detoksu bozan şeyler var ama genel,olarak çok az zaten

Uzak dur zortim please
Detoks yapamadım ki yok bu başka bişey bu ölğmüne açlık

Kız yemiyom sen de yemiyon demi
Bi sade türk kahvesi yapcam şimdi oh misssss

Akşam eve geldiğimde aşırı açtım niyeti bozup makarna yicektim dedim miu bir salatalık ye ve bi uyu kızım olmazsa uyanınca yersin. Sonra uyandım açlık azvık yatışmış. Zortim iyi ki yemedim gördün mü aus kaptan geldi kilo sordu anammmmmmne derdim ne ederdim ölü taklidi yapardım

Menümü vereyim
Sabah yok uyudum öğlene kadar

Öğleden sonra 14,00: 1 haşlanmış mısır
Yarım karışık pide
1 bardak ayran

Akşam 19,00: 1 kase çorba 3 kaşık yoğurt

Ara türk kahvesi 3 k kayısı

Su 2.litre

sen 1000 ip atlarsin kaparsin kusum 200 puani.

Gördüm gördüm kuzum Ausencia kaptan biara demişti ki "her yerde gozu olan biri olarak söylüyorum " demisti acaba diyirum gordu mu diyirum

pide buyuk muydu? degilse cok takma bence, menunun kalani gayet guzel

ay bu ne. gece olme yataginda. ablana soyle de baksin sana nefes aliyo musun. tobe tobe menuye bak.

ben de su detoksu yapicam yarin:
sabah:
2 lt su
oglen:
1 st su
aksam:
1 bardak su (aksam hafif tabi ki sabah-ogle gibi degil)
Gerçekten yapacak misin havuzda su mu yuttun kız beyin su toplamış zaaarrr

Menü vereyim

Aç karna 1 incir

Sabah 10:30
1 kase tavuk ciğer kavurma
1 kase salata

Akşam 17:00
1 yemek tabağı boyunda lahmacun
1.5 kase salata
1 armut

21:00 10 çekirdek, 30 çekirdeğin de tuzu. Küçük oğlana çekirdek ayikladim misafire çıkarınca tutturdu. 10u dağıldı agzimda yedim, diğerlerinin tuzunu yalamis bulundum
Su 3 lt
Spor off günüm olsun bugün.

Allah seni ya güldürdün beni 30 cekirdegintuzu menü harika bence

Herkes başlasın şimdi alışsın. Deneme suresi gibi olur. Cuma başlarız.

Bak bak kahvaltı etmeyip öğlen neleri gömmüşyarından itibaren tertemiz 2 gün olcak zortim valla bozuşuruz haaaa

Bak bak kahvaltı etmeyip öğlen neleri gömmüşyarından itibaren tertemiz 2 gün olcak zortim valla bozuşuruz haaaa
Kuzum gece berbattı kahvaltı kaynadı sonra da açlık başıma vurdu ayran asi yapacam çünkü bu menü ve uykusuzluk bana artı yapar biliyorum, zaten vardı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…