Detoks yapamadım ki yok bu başka bişey bu ölğmüne açlıkKuşum sanırım detoksu bozan şeyler var ama genel,olarak çok az zaten
Uzak dur zortim please
Daha puan toplamaya başlamadık ki. Kesin yanlış topladın gerçi. Puan toplama sistemine başlayınca ki cumartesi başlar heralde o zaman sen gör. Bak çok kas yaparsın vücut şişer artı gelirsin sen azalt sporu
BU NE BİÇİM SPOR BEEEE
Heeeee 1000 değil de 2000 atlayımsen 1000 ip atlarsin kaparsin kusum 200 puani.
Gördüm gördüm kuzumDetoks yapamadım ki yok bu başka bişey bu ölğmüne açlık
Kız yemiyom sen de yemiyon demi
Bi sade türk kahvesi yapcam şimdi oh misssss
Akşam eve geldiğimde aşırı açtım niyeti bozup makarna yicektim dedim miu bir salatalık ye ve bi uyu kızım olmazsa uyanınca yersin. Sonra uyandım açlık azvık yatışmış. Zortim iyi ki yemedim gördün mü aus kaptan geldi kilo sordu anammmmmmne derdim ne ederim ölü taklidi yapardım
Menümü vereyim
Sabah yok uyudum öğlene kadar
Öğleden sonra 14,00: 1 haşlanmış mısır
Yarım karışık pide
1 bardak ayran
Akşam 19,00: 1 kase çorba 3 kaşık yoğurt
Ara türk kahvesi 3 k kayısı
Su 2.litre
O is bendesen 1000 ip atlarsin kaparsin kusum 200 puani.
Deng3siz oldu iste canim lokanta pidesi boyu, iste sevmiyorum böyle dengesiz menülerimi yapide buyuk muydu? degilse cok takma bence, menunun kalani gayet guzel
Gerçekten yapacak misinay bu ne. gece olme yataginda. ablana soyle de baksin sana nefes aliyo musun. tobe tobe menuye bak.
ben de su detoksu yapicam yarin:
sabah:
2 lt su
oglen:
1 st su
aksam:
1 bardak su (aksam hafif tabi ki sabah-ogle gibi degil)
Allah seni ya güldürdün beni 30 cekirdegintuzuMenü vereyim
Aç karna 1 incir
Sabah 10:30
1 kase tavuk ciğer kavurma
1 kase salata
Akşam 17:00
1 yemek tabağı boyunda lahmacun
1.5 kase salata
1 armut
21:00 10 çekirdek, 30 çekirdeğin de tuzu. Küçük oğlana çekirdek ayikladim misafire çıkarınca tutturdu. 10u dağıldı agzimda yedim, diğerlerinin tuzunu yalamis bulundum
Su 3 lt
Spor off günüm olsun bugün.
Ya sorma, ağzım yanıyor hala. O tuz öyle su tutar ki.. Kabuk kaçmış ağzına kustu bir de, cikardi hepsini, boşa yaladım..Allah seni ya güldürdün beni 30 cekirdegintuzumenü harika bence
Anka sana yalamayi yasaklamamis miydi yaYa sorma, ağzım yanıyor hala. O tuz öyle su tutar ki.. Kabuk kaçmış ağzına kustu bir de, cikardi hepsini, boşa yaladım..
Herkes başlasın şimdi alışsın. Deneme suresi gibi olur. Cuma başlarız.Daha puan toplamaya başlamadık ki. Kesin yanlış topladın gerçi. Puan toplama sistemine başlayınca ki cumartesi başlar heralde o zaman sen gör. Bak çok kas yaparsın vücut şişer artı gelirsin sen azalt sporu
BU NE BİÇİM SPOR BEEEE
Neden etiketledin kiGördüm gördüm kuzumAusencia kaptan biara demişti ki "her yerde gozu olan biri olarak söylüyorum " demisti acaba diyirum gordu mu diyirum
Bak bak kahvaltı etmeyip öğlen neleri gömmüşMenümü vereyim
Sabah yok uyudum öğlene kadar
Öğleden sonra 14,00: 1 haşlanmış mısır
Yarım karışık pide
1 bardak ayran
Akşam 19,00: 1 kase çorba 3 kaşık yoğurt
Ara türk kahvesi 3 k kayısı
Su 2.litre
Sıkı takipçileri olduğunu bilsin istedimNeden etiketledin kizortim neden öyle yaptın ki
Her yerde gözü var bence de var var
Hahahha efsane yorum hahahaAnka sana yalamayi yasaklamamis miydi ya
Kuzum gece berbattı kahvaltı kaynadı sonra da açlık başıma vurduBak bak kahvaltı etmeyip öğlen neleri gömmüşyarından itibaren tertemiz 2 gün olcak zortim valla bozuşuruz haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?