Hahahahaha çok güzel çözüm hahahaDuvara 3 kere kafa atmak
Kız bizim eve yakınmışsın bugün aaaaYemedim kız ama kuduruyorum tatlı diye Cuma'yı iple çekiyorum. Dondurma yiycem bugün altınpark da hapur hupur götürdü herkes bende bön bön baktım yine
Hahahahahahshs ne kadar hijyenik keşke su şişelerinde organik anne tükürüğü satılsa. Takımın kuralı olsa günd en az 2 lt anne tükürüğü içmek zorunludur falanHiç almadım ama eminim oyl3dir anne tükürüğünü ne tutar ki
İş mi atıyon senAlıntılara doyamamış gulbem beni cok,mu seviyorsun soyl3 hadi hadi noluurr
Tabi çok seviyom
Selamlar aus kaptan hoşgeldin ne güzel ev gezmesi bu
Kaç mı kiloyum
Kaptanım cuma günü mezuniyet kilomdaydım 53.9koruyorum galiba
Seni sormuyorum bile çünkü tartının algılayamayacağı kadar az kilodasın kesin demi
Gördüm gördüm kuzumAusencia kaptan biara demişti ki "her yerde gozu olan biri olarak söylüyorum " demisti acaba diyirum gordu mu diyirum
Menünde vardıYemiyorum ki sadece istiyorum
Bana da öyle diyolar şişko kıskanç fitneleeeerBu arada dunn akşam bi arkadaşımı gördüm ne olmuş sana böyle aşırı olmuş bi 4 5 kilo almalısın dedi
Ben 4 5 kilo daha vermeye çalışıyorum demedim
Hırma yok ki Karatay da :)Hurma yesene :)
58 iyidirOtur 0 diyorsun yani
Valla benim ilk h3defim 66 ydi çünkü bi Ara eşimin ben 77 kilo iken 66 olmalısın dediğini hatırlıyordum birde 66 ilk çocuğuma hamile kaldığım kiloydu
Sonra 66 oldum ama hala alt taraf 40 beden olunca. olmaz dedim 38 olmalıyım. su an üst alt 38 , üst taraf baz3n 36... ama şimdi de 60 li kilo görmek istemiyorum
Gelse idiniz görğrdğm seni de uKız bizim eve yakınmışsın bugün aaaa
Karatay girmiş menapoza ne anlar regl de tatlı krizinden ondan yokHırma yok ki Karatay da :)
Demedin dedin mi haber ittin miGelse idiniz görğrdğm seni de u
Zor tuttum kendimi hepsini yememek içinMenünde vardı
İncir de olur mu kiKaratay girmiş menapoza ne anlar regl de tatlı krizinden ondan yoktok açın halinden anlar mı ye sen hurma
Ah bilsem haber vermez mi idimDemedin dedin mi haber ittin mi
Tartı dur diyor aus sporları coşturuyor.kilo bizim işimiz miu .... tartı diyor ki , yeter abla ... ben diyorum hele daha duuuur daha duuuuur
miu nun artılarını mı ankanınkileri mi seninkileri mi
İtiraflar geliyor sadece bir kare mi kaldı paketten hepsini yemedim dediğin o mu gülbeZor tuttum kendimi hepsini yememek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?