Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

51-52 miu .... ama hedef kilom 55 geçen cuma 53.3 tü ...

bu nasıl matematik deme .... ağustostan kurbana kadar tatile çıkıyorum .... hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç yemek hesabı yapmadan tatil yapmak için iniyorum oralara nasipse tabii ...

55 le dönerim

yok be ...keşke o kadar vaktim olsa da görsem sizi ne yiyip ne içiyorsunuz .... hepinizle şefkatle ilgilensem şimdi tefavuk öyle yazınca ...sabaha gittim , biliyorum pzt tartınız olduğunu

Kızlar jillian bodyshred launch yaptım şuan mezardan yazıyorum öldüm. Ter akmayan nerem kaldı bilin bakalım????? HİÇBİRYEEEER

Allahın cezası jillian
Pis cilik. Adını artık cilik koydum onun

Bi keyfini hak ettim bence

Tatilde hunharca yemek için 45 e bile düşülür kaptanım e asıl hedef de belli zaten. Zaten bu cuma sen 51 olursun hiç şaşırmam zayıflıktan buharlaşmazsın inşallah

Senin takım nerdeyse 100 kişi olunca zaten buralara arada gelmen bile mucize aus kaptan hem konuşkan hem kalabalık takım seninki tam çılgın atmalık

seçmece buluyoruz .... deli deliyi çekiyor fazlaca normal olan barınamıyor zaten .... minnoşlarım onlar benim ...çenelerine kuvvet okurum ben

İyi geceler cumleten oğleden sonra ızmırden misafir geldi aniden esimin hala oğlu benimde teyze oğlum oluyor yanı :) yemın ediyorum Bı ara cinnet geldı kalabalık gelen giden birde eltımın oğlan mutfağa kustu daha yeni gittiler desem inanın yanı basım catlıyor resmen

Yattığın yeri seveceksin bugün bursa :)

kilo bizim işimiz miu .... tartı diyor ki , yeter abla ... ben diyorum hele daha duuuur daha duuuuur

miu nun artılarını mı ankanınkileri mi seninkileri mi
Valla gör de kaptanım gördüğün artım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…