Olur kız olmaz mı hiç. O krizi incir geçircekse ye bebeemİncir de olur mu ki
Bidahakine o zamanAh bilsem haber vermez mi idim
Tartı dur diyor aus sporları coşturuyor.
Ay sen bizdeki artıları görüyorsun ben senin sporları utançtan ölcem50 mi olcan kaptanım hedef kaç
tevafuk55 hahah hahaha hahaha patladın mı hahahahah kendi artısına bakmayan zortimin hazin sonu hahahaha
Cumaya kesn eksideyim aus kaptanım daha şimdi jillian yaptım geldim
Tatilde hunharca yemek için 45 e bile düşülür kaptanım e asıl hedef de belli zaten. Zaten bu cuma sen 51 olursun hiç şaşırmam51-52 miu .... ama hedef kilom 55geçen cuma 53.3 tü ...
bu nasıl matematik deme .... ağustostan kurbana kadar tatile çıkıyorum .... hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç yemek hesabı yapmadan tatil yapmak için iniyorum oralara nasipse tabii ...
55 le dönerim
yok be ...keşke o kadar vaktim olsa da görsem sizi ne yiyip ne içiyorsunuz .... hepinizle şefkatle ilgilensemşimdi tefavuk öyle yazınca ...sabaha gittim , biliyorum pzt tartınız olduğunu
Sadece bir kare küçüçük Başka yemedimİtiraflar geliyor sadece bir kare mi kaldı paketten hepsini yemedim dediğin o mu gülbe
O zaman incir asi yapayım tatlı gibi yerim 2 tane yetiyor zatenOlur kız olmaz mı hiç. O krizi incir geçircekse ye bebeem
Tatilde hunharca yemek için 45 e bile düşülür kaptanım e asıl hedef de belli zaten. Zaten bu cuma sen 51 olursun hiç şaşırmamzayıflıktan buharlaşmazsın inşallah
Senin takım nerdeyse 100 kişi olunca zaten buralara arada gelmen bile mucize aus kaptan hem konuşkan hem kalabalık takım seninki tam çılgın atmalık
Afiyet olsun canım ondan nolcak sankiSadece bir kare küçüçük Başka yemedim
Canımız kardeş takımseçmece buluyoruz .... deli deliyi çekiyorfazlaca normal olan barınamıyor zaten .... minnoşlarım onlar benim ...çenelerine kuvvet okurum ben
Yattığın yeri seveceksin bugün bursa :)İyi geceler cumleten oğleden sonra ızmırden misafir geldi aniden esimin hala oğlu benimde teyze oğlum oluyor yanı :) yemın ediyorum Bı ara cinnet geldı kalabalık gelen giden birde eltımın oğlan mutfağa kustudaha yeni gittiler desem inanın yanı basım catlıyor resmen
Senmi yaptın
Cookķ@florence_N çok tatlı değil mi yaaaaa
Ay piiiisssssHahahahahahshs ne kadar hijyenik keşke su şişelerinde organik anne tükürüğü satılsa. Takımın kuralı olsa günd en az 2 lt anne tükürüğü içmek zorunludur falan
Valla gör de kaptanım gördüğün artım olsunkilo bizim işimiz miu .... tartı diyor ki , yeter abla ... ben diyorum hele daha duuuur daha duuuuur
miu nun artılarını mı ankanınkileri mi seninkileri mi
Tartı dur diyor aus sporları coşturuyor.
Ay sen bizdeki artıları görüyorsun ben senin sporları utançtan ölcem50 mi olcan kaptanım hedef kaç
tevafuk55 hahah hahaha hahaha patladın mı hahahahah kendi artısına bakmayan zortimin hazin sonu hahahaha
Cumaya kesn eksideyim aus kaptanım daha şimdi jillian yaptım geldim
Benim yerime kaçamak verince vaz geçtimKız sen o kaçamak sayılmaz deyip duruyordun sana güvenip yazdım
Sen açmışsın zaten günaydınnnn kaptennnnBenim yerime kaçamak verince vaz geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?