Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

20 dağ tırmanışı 5 adet 1 puan. Toplam 4 puan.
Diğerleri de öyle maalesef. Bolgesellerde hepsi 5 tane 1 puan.

çooook güzel umut yeme düzenini çok beğenmeye başladım
mükemmel bir gün anka! hergün böyle olsun

vay vay vay goca gonyalı demek
aslında karatay senin söylediklerinle aynı şeyleri söylüyor. Çok acıkan dayanamayan için ara öğün çiğ kuruyemiş veriyor. Ve diyetteysen eğer kesinlikle ekmek pirinç vs yasaklıyor. ama korumadaysan ve günde ben 30 dk yürürüm en az diyorsan ye tabi ki arada ekmek, baklava, makarna vs diyor. Ama diyet sürecindeysen asla!

Kizlar menüm @eylul7158eylul
Sabah yarim simit cay
Ogke karpuz peynir
Ara ceviz kayisi
Aksam corba salata yoğurt
1 kase çekirdek
Balım sabahki unlu gıdaları bırak da onun yerine akşam öğününe güzel bir yemek koy sebzeli proteinli misler gibi
Papatya ekmeği de ne ola ki?
bir dilim pideden kastın ne ola ki?
Simi akşamı hafif tutmuşsun genel olarak ben menüyü beğendim afiyet olsun.
ba yıl dıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm bence günün menüsü bu
sporla toparlamışsındır. Gong u çıkar güzel menü. Gong ne yahu ay bu kız çikolatadan vazgeçti gong dan vazgeçmiyor a dostlar
ben de su detoksu yapicam yarin:
sabah:
2 lt su
oglen:
1 st su
aksam:
1 bardak su (aksam hafif tabi ki sabah-ogle gibi degil)
hahahahaha bhahaha bunu unutturmayayım herkes görsün karpuzun harika detoks menüsü. Yakında sinemalarda. Akşamı ne kadar da hafif ve kahvaltısı ne kadar da sağlam
güzel canımcım afiyet olsun beğendim
Allahım sana geliyorum bi tane de bana yollasan ne var. Ne bu gülbe tarif yaz kız sağlıklı mı az kalorili mi hiç yemedim ben. Senin ev nerdeydi akşam sana mı gelsem kaldı mı
Günaydınlarrrrr efendim
Dükkanı açayım dedim
günaydın
kız puanlamada hata olmuş :) ama sen benle aynı gruptasın bu şekilde hesaplayabilirsin
menün akşama kadar çok iyiymiş çerezler çok olmuş ben de çekirdek yedim
ben de ben de yedim

Haminiza günaydin,

Canim 15 zeytin çok fazla. Günde 7-8 taneyi gecmemek lazim..

Yine bi kasik nutella yedim yaa

Burada 3. hedefe ulaşan korhi zeytini 20 25yiyordu ve maşallah süper kilo verdi suyu artırınca sorun olmaz bence
Karatay 40 a kadar izin veriyor. Sele zeytini olacak aslında. Onun tuz oranı az. Ama evde kalmadı akşama eşim bunu getirmiş. Normalde mersinli bir arkadaştan alıyorum çok güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…