20 dağ tırmanışı 5 adet 1 puan. Toplam 4 puan.kızlar spor puanım
45dk yürüyüş 45 puan
10x2 squat 20 puan
20 dağ tırmanışı 20 puan
60snx2 plank -
10x3 set dambılla kol 30 puan
Anka puan işini çok iii düşündün kapatanım walla dambıllarla çalışmıcaktım hadi gelsin 3o puan dedim
çooook güzel umut yeme düzenini çok beğenmeye başladımMenüm
Sabah 8:30
Yulaf + süt 1 kase
Çay
Öğle 13:00
Tavuk ızgara
Salata
Ayran
Çeyrek pide ekmek
Akşam 18:00
Mercimek çorbası 1 kase
1 şeftali 3 sarı erik
Şimdi 1 türk kahvesi
Su: 2,5 litre 3 olur
Biradan spor yapcam
mükemmel bir gün anka! hergün böyle olsunBenim menüm
Şekersiz 2. gün
Sabah 9:00: 2 yumurta yarım domates peynir 3 ceviz çay
Ara: Yarım domates peynir2 ceviz
Öğle 14:00 tavada tereyağlı 2,yumurta 2 dilim tt ekmek
15.00 çok acıktım nedense: 1 avuç yaban mersini
Akşam 19.00 : Yoğurtlu demiz otu salatası. İçine 1 çay kaşığı keten tohumu 1 çay bardağı nohut ekledim.
Su 3 e tamamlarım
vay vay vay goca gonyalı demekBen Karatay ya da diger formule edilmis beslenme yöntemlerini pek dogru bulmuyorum.
Herkesin beslenme aliskanligi, damak zevki, yöresel lezzetleri farkli..
Kilo vermekden öte saglikli yasam icin kalici bir beslenme degisikligi uygulanmali
Bir ömür baklava ya da etliekmek yememezlik yapmiycaz herhalde..
Goca Gonyali oldugumu da açiga vuriyim böyleliklene
Bu yüzden diyet degil kalici beslenme degisikligine gecisi bi beyne sinyal olarak yollamaliyiz.
Bunca yillik tecrübe ve diyetisyen gecmisime dayanarak söyleyebilirim ki günde üc ana ögünde
mümkünse 4-6 saat araliklarla sabah mikemmel bir kahvalti, öglen günün en saglam ögünü, aksamsa en hafif ögün olmali..
Normalde diyetisyenim ara ögün önermiyor ancak ben is yerinde dayanamiyorum bazen ve meyve, kuru meyve ya da mantar, havuc gibi cig sebze ile gecistiriyorum.
Öglen cok mühim..
Iyi doyarsan aksam oldukca az yersin ve ertesi gün tartiya pozitif yansir
Balım sabahki unlu gıdaları bırak da onun yerine akşam öğününe güzel bir yemek koy sebzeli proteinli misler gibiKizlar menüm @eylul7158eylul
Sabah yarim simit cay
Ogke karpuz peynir
Ara ceviz kayisi
Aksam corba salata yoğurt
1 kase çekirdek
Papatya ekmeği de ne ola ki?Simi'nin 25.07.17 günüsünün menusu:
Sabah: 3 az rafadan kafadan yumurta
1 dilim gorgonzola peyniri
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi tereyag
1 poncik papatya ekmegi
Ara: 1 muz 1 yemek kasigi keten tohumu
1 kahve
Ögle: 1 porsiyon acili adana, salata, 1 dilim pide, 0,2 ml ayran
Aksam: 150 gr beyaz üzüm 125 gr ahududu
0,4 ml süt
Toplamda 1 l siyah çay, 2,5 l su
30 dk mecburi yürüyüs spor dan cok çarsi isleri halletmece
ba yıl dıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm bence günün menüsü bumenümüyazayım ben de
sabah
2yumurta ile omlet
2 dilim hindi füme
ara
1türk kahvesi
1kkayısı 1 ceviz
öğlen
tavuk göğsü ızgara
1 kase yoğurt
1 közlenmiş patlıcan
10 közlenmiş kıl biber
akşam
1 yk yulaf kepeği
1kase yoğurt
ceviz ve kayısı
1200 kalori
sporla toparlamışsındır. Gong u çıkar güzel menü. Gong ne yahu ay bu kız çikolatadan vazgeçti gong dan vazgeçmiyor a dostlarSelam kizlar, Bugun berbak bi menuyle karsinizdayim:
Sabah:
ceviz-yumurta-peynir-1kasik nutella
Ogle:
1 gong
1 kk peynir
2 salam
Aksam:
5 kalamar
4 karides
1 cupra
1 dilim ekmek
1 duble raki
salata
Bir de ustune 1 top dondurma
Durum boyle olunca ben de sporu abarttim:
1 saat yuruyus / 20 dk yuzme /250 jumping jacks / 50 lunges / 2dk plank / 110 dag tirmanisi / 39 sinav / 110 squat /110 mekik / 100 heel touch / 50 leg raise
Anka Kaptan bu arada yuzmenin puani kac?
hahahahaha bhahaha bunu unutturmayayım herkes görsün karpuzun harika detoks menüsü. Yakında sinemalarda. Akşamı ne kadar da hafif ve kahvaltısı ne kadar da sağlamben de su detoksu yapicam yarin:
sabah:
2 lt su
oglen:
1 st su
aksam:
1 bardak su (aksam hafif tabi ki sabah-ogle gibi degil)
güzel canımcım afiyet olsun beğendimMenü vereyim
Aç karna 1 incir
Sabah 10:30
1 kase tavuk ciğer kavurma
1 kase salata
Akşam 17:00
1 yemek tabağı boyunda lahmacun
1.5 kase salata
1 armut
21:00 10 çekirdek, 30 çekirdeğin de tuzu. Küçük oğlana çekirdek ayikladim misafire çıkarınca tutturdu. 10u dağıldı agzimda yedim, diğerlerinin tuzunu yalamis bulundum
Su 3 lt
Spor off günüm olsun bugün.
Allahım sana geliyorum bi tane de bana yollasan ne var. Ne bu gülbe tarif yaz kız sağlıklı mı az kalorili mi hiç yemedim ben. Senin ev nerdeydi akşam sana mı gelsem kaldı mı
günaydınGünaydınlarrrrr efendim
Dükkanı açayım dedim
kız puanlamada hata olmuş :) ama sen benle aynı gruptasın bu şekilde hesaplayabilirsinkızlar spor puanım
45dk yürüyüş 45 puan
10x2 squat 20 puan
20 dağ tırmanışı 20 puan
60snx2 plank -
10x3 set dambılla kol 30 puan
Anka puan işini çok iii düşündün kapatanım walla dambıllarla çalışmıcaktım hadi gelsin 3o puan dedim
ben de ben de yedimmenün akşama kadar çok iyiymiş çerezler çok olmuş ben de çekirdek yedim
günaydın zortim bebişin nasıl oldu?Herkslere gunaaaayyyyyydıııınnnnnnn
Ay çok şükür bu gece çok,iyiydi su nu anladım k3sinlikle nazar olmuştugünaydın zortim bebişin nasıl oldu?
Günaydın kızlar ben kahvaltıdayım Eki Görüntüle 2026095
Akşam 19.00 a kadar bir ara öğün yapacağım sadece.
15 zeytin. Dereotu salatalık domates 4 ceviz 2 yumurta biber 1 kk peynir. (bimden almış eşim sevmedim aslında)
çooook güzel umut yeme düzenini çok beğenmeye başladım
mükemmel bir gün anka! hergün böyle olsun
vay vay vay goca gonyalı demek
aslında karatay senin söylediklerinle aynı şeyleri söylüyor. Çok acıkan dayanamayan için ara öğün çiğ kuruyemiş veriyor. Ve diyetteysen eğer kesinlikle ekmek pirinç vs yasaklıyor. ama korumadaysan ve günde ben 30 dk yürürüm en az diyorsan ye tabi ki arada ekmek, baklava, makarna vs diyor. Ama diyet sürecindeysen asla!
Balım sabahki unlu gıdaları bırak da onun yerine akşam öğününe güzel bir yemek koy sebzeli proteinli misler gibi
Papatya ekmeği de ne ola ki?
bir dilim pideden kastın ne ola ki?
Simi akşamı hafif tutmuşsun genel olarak ben menüyü beğendim afiyet olsun.
ba yıl dıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm bence günün menüsü bu
sporla toparlamışsındır. Gong u çıkar güzel menü. Gong ne yahu ay bu kız çikolatadan vazgeçti gong dan vazgeçmiyor a dostlar
hahahahaha bhahaha bunu unutturmayayım herkes görsün karpuzun harika detoks menüsü. Yakında sinemalarda. Akşamı ne kadar da hafif ve kahvaltısı ne kadar da sağlam
güzel canımcım afiyet olsun beğendim
Allahım sana geliyorum bi tane de bana yollasan ne var. Ne bu gülbe tarif yaz kız sağlıklı mı az kalorili mi hiç yemedim ben. Senin ev nerdeydi akşam sana mı gelsem kaldı mı
günaydın
kız puanlamada hata olmuş :) ama sen benle aynı gruptasın bu şekilde hesaplayabilirsin
ben de ben de yedim
40 a kadar yolu varHaminiza günaydin,
Canim 15 zeytin çok fazla. Günde 7-8 taneyi gecmemek lazim..
40 a kadar yolu var
Burada 3. hedefe ulaşan korhi zeytini 20 25yiyordu ve maşallah süper kilo verdi suyu artırınca sorun olmaz benceO zeytindeki tuz ile böbrekleri zorlamak isteyene neden olmasin tabi..
O zeytindeki tuz ile böbrekleri zorlamak isteyene neden olmasin tabi..
Mis gibi kahvaltıGünaydın kızlar ben kahvaltıdayım Eki Görüntüle 2026095
Akşam 19.00 a kadar bir ara öğün yapacağım sadece.
15 zeytin. Dereotu salatalık domates 4 ceviz 2 yumurta biber 1 kk peynir. (bimden almış eşim sevmedim aslında)
Karatay 40 a kadar izin veriyor. Sele zeytini olacak aslında. Onun tuz oranı az. Ama evde kalmadı akşama eşim bunu getirmiş. Normalde mersinli bir arkadaştan alıyorum çok güzel oluyor.Burada 3. hedefe ulaşan korhi zeytini 20 25yiyordu ve maşallah süper kilo verdi suyu artırınca sorun olmaz bence
Hep beraber olsun yapayım da :)çok şık bi sunum canım
Korhilalp 30 kiloya yakın verdi aslında ama sadece takımda verdiği kilolar karneye alındı maalesef. Keşke başta girseydi takımlara.Burada 3. hedefe ulaşan korhi zeytini 20 25yiyordu ve maşallah süper kilo verdi suyu artırınca sorun olmaz bence
Slm hippocan :) bizde seni özledikGünaydın canlar. .. wc den yine ben :)) bu arada ya burda yada bebeği sallarken girebiliyorum.. çok özledim sizi ♡♡♡
30 mu?Korhilalp 30 kiloya yakın verdi aslında ama sadece takımda verdiği kilolar karneye alındı maalesef. Keşke başta girseydi takımlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?