Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun
Miucumm tatlım sen kilonu koru bende hedefime ulaşayım okullar açılmadan ,yeni ortaklığımız yarasın inşallah

Menülerinde cıs olursa miu nun şeytan ruhu ortaya çıkar prensesmat baştan göz korkutmaca
Tamam bak spor yapmıyordum
Eğer kaçamak varsa ceza olarak spor veririz
Zaten ekmek aburcubur yemiyorum
Tatlı kaçamağım olabilir onuda dengelerim ortakk

Tamam ama tatlı kaçamağı olacaksa da sabah erken saatlerde ve az olcak. Sen neden spor yapmıyosun
Kız zaten isteyerek yemicem yememde zaten
Misafirlerin oluyor ara ara onlara ikram ederken yememezlik yapamam
Ayy bilmiyorum ya niye yapamıyorum
Kendimi 100 kilo gibi hissediyorum
Bir kaç birşey almıştım onları kullanmam lazım
Pilates matımda gelmişti kalınlarından almıştım
Ama yırtık çıktı geri gönderdim
İçimde deli gibi spor yapma isteği var ama niye tembellik yapıyorum bilmiyorum

kızlar ben dün geldim ya menü paylaşımı yapmadım zaten 10 da sızmışım bebiş çok sık uyanıyor geceler kötü geçiyor ama ne yediğimi yazayım istiyorum yine de
sabah
peynir zeytin 2 haşlanmış yumurta domates salatalık
ara
yeşil elma
öğle
1 fincan süt 2 kuru incir 2 kuru kayısı 3 ceviz
ara yok
akşam
salata mercimek çorbası
7 de 1 yeşil elma
1.5 2 lt su içtim galiba, 40 dk koşu bandında yürüdüm bitki çayı içmedim filtre sade kahve içtim
akşama doğru ağrım oldu biraz regl olucam diye sanırım
bendeki sıkıntı bebekle günümüz kötü geçince stres oluyorum o uyuyunca bir şeyler yiyesim geliyor, dün rüyamda buzdolabında milka çikolata kalmış diplerde güya onu yiyordum
bir de ben dün katıldım kilomu yazmıştım bugün tartı günü galiba, bir daha tartıldım sabah yazayım mı ilki mi kalsın?

Kalkıp başlamak çok zor ortim sonrası geliyor aslında bir anda bi kalıp başlamak lazım. Sporsuz asla olmaz asla bak yeni cicilerin de var onlarla yapalım bolca spor

Canım geç de olsa menünü yaz tabi ki. Aynı gün içinde yazılınca daha iyi ama bazen insan yazamıyor işi çıkıyor. Ertesi gün de olsa yaz sen. Menün çok güzel havalar çok sıcak çok daha fazla su içmeye zorla kendini tek eksik o. Kilo bildirimini de yap tabi ki.

27 temmuz başlangıç kilo:
28 temmuz kilo:
Fark:

şeklinde yaz sen ben listeye ekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…