Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkamda hippo var herkes akıllı olsun

Menüler nasıl hippo yarın tartını söyle bize. Bak çok yemiyosun di mi doğru söyle
Yani ne desem bilemedim Miu can. . Zaten tartım yanımda değil maalesef.. dikkat hem ediyorum hem etmiyorum aslında porsiyonlarıma dikkat ediyorum ama cıss da var.. akşamları yememeye çalışıyorum. Azcık leptine dikkat ediyorum. . Dönünce detoks şart.. sporu coşturucam inş bugün bi mil de leslie yaptım hiç yoktan iyidir diye

cok karbonhidrat olmus. Protein yok, hic kalsiyum yok.

Sabah 10:30
1 şeftali
2 haşlanmış yumurta domates salatalık ile
Peynir
5 zeytin
Bir avuç çekirdek
Akşam 18:30
1 karnınyarık
3 yk taze fasulye
1 kase cacık
Su 3 lt
Spor Leslie 3 fast mil + 2 km yürüyüş

Biliyorum kuzum seni hadi bakalım söylediklerinde haklısın birde böyle dene
Şade güzel menü
Acıktın mı
Acıktım ve süt ictim:)
Ne güzel dualar canım... canı gönülden amiinn diyorum

İyi akşamlar kızlar. Kusura bakmayın orti çekilişi geç kaldı. Saat 8 den beri kızım çıldırmış gibi ağladı. Tarhana çorbası yapmıştım. İçine nane katmayı unutmuşum. Allahım çorbaya bakar bakar ağlar içmez ağlar. Mercimek çorbası yaptım onu da içmedi. Ayağımda salladım sakinleşmedi. Sitenin içinde park var oraya götürdüm biraz oynadı. Geldik mutfağa gitti yine çorba istedi kattım baktı çorbaya başladı yine ağlamaya. En sonunda naneyi akıl ettim de çok şukur içti uyudu. Tabii ara ara bebek de ağladı. Onu da emzirdim. Ne geceydi.

Evet yeni ortiler. Ortilerin görevleri.

Herkes ortisini sık sık etiketleyerek takıma katılımını çoğaltacak. Ortisinin menusunu ve sporunu kontrol edecek. Kaçamak görürse yanlış bişey olursa bize şikayet edecek. Eğer ortilerden biri artı gelirse ikisi de ceza alır. O yüzden ortinin artı gelmemesi için büyük çaba göstermek gerekiyor. İsimler tamamen kura yoluyla belirlendi. 11 kişi olduğumuz için ve sona marselinda kaldığı için onu eski ortisiyle uçlu grup yaptım.

@Gulbe seker - florence_N
inciakis - hippotalamus
@umut-16 - tevafuk55 - marselinda
@MiuLego - prensesmat
Anka - kelekkarpuz

Umut benimle mi gulbe ile mi anlamadım

Menü harika. Afiyet olsun canım.sporlar da güzel dengeli olmuş. Tebrikler

Geçmiş olsun simi.
Fizyoterapi başta ağrılarını artırıyor ama sonra çok rahatlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…