- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yani ne desem bilemedim Miu can. . Zaten tartım yanımda değil maalesef.. dikkat hem ediyorum hem etmiyorum aslındaArkamda hippo var herkes akıllı olsun
Menüler nasıl hippo yarın tartını söyle bize. Bak çok yemiyosun di mi doğru söyle
ortim beni etiketlemiş de hemen kendine gelir menümü girerim gururla hemde bugün
sabah
1 simit
öğlen
1 muz
3 gibi 3-4 kuru kayısı
akşam
1tabak domatesli bulgur pilawı
4lt su
2 saat yürüyüş
60sn x2 plank
20 dağcı tırmanışı
parkta oğluşum taktırawallide 5dkka indirdim kaldırdım squat gibiydiartık her harekette aklıma gelio
Biliyorum kuzum seni hadi bakalım söylediklerinde haklısın birde böyle deneKuzum aynen listede olsam ölsem yemezdim bi de kilo aldırmayacak şekilde tasarladım öğünlerimi o yüzden yedim. Akşam spora da güveniyorum tabiplanlı yedim aslında. Bi de en önemlisi ben kendimi cumaya kadar kısınca cuma cumartesi pazar hunharca yiyip +2 falan çıkıyorum ya. Heh işte onu kırıcam bu hadta onun denemesindeyim. Mesela yarın cuma ama ben diyet hafif menümü yicem çünkü bugün de dün de istediğim şeyi yedim zaten. İnşallah tutar zortim bu planım
Acıktım ve süt ictim:)Şade güzel menü
Acıktın mı
Ne güzel dualar canım... canı gönülden amiinn diyorumİyi geceler kızlar bugun cuma akşamı bugunun yuzu suyu hürmetine Rabbim hasta olanlara şifa versin ömrün ve ölümün hayırlısını nasip etsin herkesin gönlündekini dileklerinin kabul olması dileğiyle hayırlı geceler tekrardan
Bana mı naptım ki benAnka ya acayip kinlendim. Napsam da intikam alsamfikirlere açığım kızlar.
Yarın tartıda artı çıkma korkusu yedirtmedi :)Bu krizi hiç tatlı yemeden nasıl atlattım hayret. Normalde böyle çaresiz kalınca hem ağlar hem çikolata yerdim
Yesa dedin yesa o yuzdenBana mı naptım ki ben
Çekiliş geç kaldı diye mi
Amannn valla gelsin bir gün anka olsun kendi adını unuturYesa dedin yesa o yuzden
Miu kimki moduna girdi yine
Benden duymuş olma
Umut benimle mi gulbe ile mi anlamadımEvet yeni ortiler. Ortilerin görevleri.
Herkes ortisini sık sık etiketleyerek takıma katılımını çoğaltacak. Ortisinin menusunu ve sporunu kontrol edecek. Kaçamak görürse yanlış bişey olursa bize şikayet edecek. Eğer ortilerden biri artı gelirse ikisi de ceza alır. O yüzden ortinin artı gelmemesi için büyük çaba göstermek gerekiyor. İsimler tamamen kura yoluyla belirlendi. 11 kişi olduğumuz için ve sona marselinda kaldığı için onu eski ortisiyle uçlu grup yaptım.
@Gulbe seker -florence_N
inciakis - hippotalamus
@umut-16 -tevafuk55 - marselinda
@MiuLego -prensesmat
Anka - kelekkarpuz
Menü harika. Afiyet olsun canım.sporlar da güzel dengeli olmuş. Tebriklerortim beni etiketlemiş de hemen kendine gelir menümü girerim gururla hemde bugün
sabah
1 simit
öğlen
1 muz
3 gibi 3-4 kuru kayısı
akşam
1tabak domatesli bulgur pilawı
4lt su
2 saat yürüyüş
60sn x2 plank
20 dağcı tırmanışı
parkta oğluşum taktırawallide 5dkka indirdim kaldırdım squat gibiydiartık her harekette aklıma gelio
Galiba sen ben ve marselinda yız canımUmut benimle mi gulbe ile mi anlamadım
Efendim captan.. bana seslenmişin . Bugün spora geç kaldım
Geçmiş olsun simi.Ben de diycektim pilavi mümkünse öglen ye diye
Ama güzel menü simi bunu begendi
Benim bugünüm:
Sabah: 3 yumurtadan peynirli omlet
1 cavdar ekmekcigi
Ara: 1 muz
Ögle: 1 porsiyon Patlican musakka
2 çavdar ekmegi
Aksam: 500 gram karpuz
Yatmadan süt içerim büyük ihtimalle
1 l siyah çay 3 l su
Hastasi olanlara ve hastalara gecmis olsun.
Regl öncesi ödemi engellemek icin o dönemden üc gün öncesinden magnezyuma baslayabilirsiniz simi den inciler arada tabi..
Çok stresli bir gündü..Kabus gibiydi..
Sabah bodrumu su basmis..
Ordaki esyalarim mahvoldu..Firin ve bulasik makinasi vardi su icindeler..
Iste project manager ile kapistik..
Eve geldim 1100€ fatura gelmis eski evden..
Ve belim için fizyoterapiye gittim yamularak döndüm..
Ne gündü ya hic bitmeyecek sandim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?