- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yağmur yağdı şükür. ..Cnm sanada gecmiş olsun Rabbim beterinden korusun ınş belin ısındı buyuk ihtimal ılk gunse normal cıkınca korse tak bıkac gun sonra daha iyi olucak :)
Cnm sanada gecmiş olsun Rabbim beterinden korusun ınş belin ısındı buyuk ihtimal ılk gunse normal cıkınca korse tak bıkac gun sonra daha iyi olucak :)
Ben seninle konuşmuyorum demek miu yazacakken yesa yazdın. Git burdan.Yesa beni andı
Afiyet olsun simi beğendim menünü. Beğenmem aslında ama işte diyetisyen diyosun bişey diyemiyorum yoksa o kadar ekmeğe kalpten giderdimıBen de diycektim pilavi mümkünse öglen ye diye
Ama güzel menü simi bunu begendi
Benim bugünüm:
Sabah: 3 yumurtadan peynirli omlet
1 cavdar ekmekcigi
Ara: 1 muz
Ögle: 1 porsiyon Patlican musakka
2 çavdar ekmegi
Aksam: 500 gram karpuz
Yatmadan süt içerim büyük ihtimalle
1 l siyah çay 3 l su
Hastasi olanlara ve hastalara gecmis olsun.
Regl öncesi ödemi engellemek icin o dönemden üc gün öncesinden magnezyuma baslayabilirsiniz simi den inciler arada tabi..
Çok stresli bir gündü..Kabus gibiydi..
Sabah bodrumu su basmis..
Ordaki esyalarim mahvoldu..Firin ve bulasik makinasi vardi su icindeler..
Iste project manager ile kapistik..
Eve geldim 1100€ fatura gelmis eski evden..
Ve belim için fizyoterapiye gittim yamularak döndüm..
Ne gündü ya hic bitmeyecek sandim..
Afiyet olsun güzel menü baya hafifSabah iki yumurta
Kk peynir
7 zeytin
Yeşillik
Öğlen bir küçük kase çorba
Ara bir şeftalı
Akşam beş kaşık yeşil fasulye
Üç kaşık bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
Aralarda hep çıtır leblebi yedim yemeseydim cısss lara kayardım
Su 2.5 litre
Spor yok
İviiiit yedim ne zamandır gözüme kestiriyodum onu benim oldu sonundaSen simit mi yedin ben yemeyince sen yemissin tatliş
Evet cnm şükür :) nasilsin nasil gidiyorYağmur yağdı şükür. ..
Arkamda hippo var herkes akıllı olsunYettim cnm.. karışan varsa söyle hesabını soralım
Cnm şükür çok kalabalık. . Teli elime alınca uyaran çok.. bırak o teli diye kızıyorlar..
Normal cnm ilk zamanlar acır kaslar yumuşar zamanla iyi olur ınşIsitan yakiya benzer tek kullanimlik korselerden takiyorum da bugün ise nasil gittim bilemedim bodrumu o halde görünce yoldan geri döndüm falan..Kadin masaj yapinca cok acidi ya..
İvit ben artılardan kurtulmaya çalışınca dengesiz menüler oluyo yoksa iyi değil hiç örnek menü hiç hiç değil. Doymuyom ki hiç zatenOrticimm süpppper menü sen bu işi biliyorsun
Az bence böyle yesem güçsüz düşerim
Yemek yok çünkü
Şade güzel menü
Acıktın mı
Gayet güzel sporda güzel
Hepiniz yarın eksilerdesiniz güzeller
Nasıl güzl nasıl nazar boncukluk nasıl tam bir kutsal perşembe menüsüBende menumu yazayım
Kahvaltı 12 de
1 yumurta domates salatalık roka Peynır
Cay
Ara bir dılım karpuz
Akşam 8 de dunden kalan bamya yemegi
Kızımın yemegınden ıkı parca et
2 lt su oldu yine içerim
Spor sadece 7000 adım var cok yorgunum
Ayy cok mutlu oldumNasıl güzl nasıl nazar boncukluk nasıl tam bir kutsal perşembe menüsü
Adresine nutella yolla :) :) :)Anka ya acayip kinlendim. Napsam da intikam alsamfikirlere açığım kızlar.
Adresine nutella yolla :) :) :)
Ayy cok mutlu oldum
ortim beni etiketlemiş de hemen kendine gelir menümü girerim gururla hemde bugün
işte geldin burdayım ben bu işte ustayım :) sıpamı parka götürmüştüm uyudu şimdi etiketlediğini görünccé hemen menümü girdim ortim ama seninkini daha göremedim sayfa sayfa geri gidiorum hemen yorumlıycam
İlahi miucan yerim seni . Koptum gülmekten. Eksik kalma sen oldu mu?
Ben öyle yaparak orti mi çağırıyorum .
Ama o da yoooookk !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?