Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cnm sanada gecmiş olsun Rabbim beterinden korusun ınş belin ısındı buyuk ihtimal ılk gunse normal cıkınca korse tak bıkac gun sonra daha iyi olucak :)

Isitan yakiya benzer tek kullanimlik korselerden takiyorum da bugün ise nasil gittim bilemedim bodrumu o halde görünce yoldan geri döndüm falan..Kadin masaj yapinca cok acidi ya..

Afiyet olsun simi beğendim menünü. Beğenmem aslında ama işte diyetisyen diyosun bişey diyemiyorum yoksa o kadar ekmeğe kalpten giderdimı

Kolay geldin canjm temizlikle uğraşırken de kaloriler yakacaksın iyi yanından bak olaya

Afiyet olsun güzel menü baya hafif

Yettim cnm.. karışan varsa söyle hesabını soralım

Cnm şükür çok kalabalık. . Teli elime alınca uyaran çok.. bırak o teli diye kızıyorlar..
Arkamda hippo var herkes akıllı olsun

Menüler nasıl hippo yarın tartını söyle bize. Bak çok yemiyosun di mi doğru söyle

Isitan yakiya benzer tek kullanimlik korselerden takiyorum da bugün ise nasil gittim bilemedim bodrumu o halde görünce yoldan geri döndüm falan..Kadin masaj yapinca cok acidi ya..
Normal cnm ilk zamanlar acır kaslar yumuşar zamanla iyi olur ınş

İvit ben artılardan kurtulmaya çalışınca dengesiz menüler oluyo yoksa iyi değil hiç örnek menü hiç hiç değil. Doymuyom ki hiç zaten

Nasıl güzl nasıl nazar boncukluk nasıl tam bir kutsal perşembe menüsü

ortim beni etiketlemiş de hemen kendine gelir menümü girerim gururla hemde bugün
sabah
1 simit

öğlen
1 muz
3 gibi 3-4 kuru kayısı

akşam
1tabak domatesli bulgur pilawı

4lt su
2 saat yürüyüş
60sn x2 plank
20 dağcı tırmanışı

parkta oğluşum taktırawallide 5dkka indirdim kaldırdım squat gibiydi artık her harekette aklıma gelio

İlahi miucan yerim seni . Koptum gülmekten. Eksik kalma sen oldu mu?
Ben öyle yaparak orti mi çağırıyorum .

Ama o da yoooookk !!
işte geldin burdayım ben bu işte ustayım :) sıpamı parka götürmüştüm uyudu şimdi etiketlediğini görünccé hemen menümü girdim ortim ama seninkini daha göremedim sayfa sayfa geri gidiorum hemen yorumlıycam

"anka_misali, post: 52243005, member: 647402"]arkadaşlar bilindiği üzere yakın zamanda ortaklık sistemine geçtik. amaç motivasyonu artırmakbirbirimizi daha iyi tatmin etmek hatalarımızı azaltmaktı. amamaalesef bazı arkadaşlarımızbirbirine çok iyi sahip çıkarken bazı arkadaşlarımız açıkta kaldı. şimdi sadece ortaklık isteyenlerle yeniden çekiliş yapalım diyorum... herkesadının yanına istiyorum veya istemiyorum yazsın...

@anka_misali = istiyorum
eylul7158eylul =
tevafuk55 =istiyorum
hippotalamus = istiyorum
5816bursa =
umut-16 =istiyorum
florence_N =istiyorum
inciakis =istiyorum
Jalapeno =
kelekkarpuz = istiyorum
@Gulbe seker =istiyorum
marselinda =istiyorum
asya_01 =
prensesmat =istiyorum
@MiuLego = istiyorum
Korhilalp =istemiyorum
S stajer06 =

ama istiyorum yazanlar ortağını kesinlikle mağdur etmeyecek. paylaşımlarını aksatmayacak.

arkadaşlar bu liste ile ortaklık çekilişi yapacağım. akşama kadar daha bekleyeyim. isminin yanı boş olanlar çekilişe giremeyecek. kelekkarpuz sen ortini çok sevdin bırakmak istemiyorsun ama maalesef girmiyor artık. o yuzden seni de yazacağım çekilişe kim çıkarsa bahtına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…