- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Flo bende kaçamak yaptım ama ben her hafta 1 dondurma koydum hedefe ama yazacağım kaçamaklarımıMenü vereyim de taşlayın beni
Sabah 9
2 haşlanmış yumurta
3 dilim ekmek
2 yk lor
Domates salatalık
Öğlen 13.00
1 tabak yoğurtlu makarna
Aksam 17.00
9 kuru incir
2 yaş incir
1 yk kurufasulye
Yarım dilim ekmek.
Su 2 lt şimdilik.
Sabahki ekmekler kaçamak olacaktı, öğleden sonra bir tatli krizim tuttu anlatamam, resmen saldırarak yedim. İncir bitti de kurtuldum. Günlük 100 gramı geçmiyordum karbonhidratta, 241 Gr olmuş bugün. Akşam mutlaka yürüyüş yapmalıyım, yoksa hepsi yağa dönüşecek.....m
Hayırlısı olsun inş canım herşeyinAynı canım Eğitime devam yapacak bişey yok. Diğerlerinin soylediği şeyler hep. Farklı bişey soylemedi. Bu gece uyumadığı için ilaç yazdı ama ben ilaç kullanmıyorum. Zaten alıcılar kapalı ilaçla iyice sersemliyor kuzum.
Şimdi daha çok gider regli oldun yaortalamasını 1 in üzerine çıkaran arkadaşlardan çok özür diliyorum kızlar yaa. tam dereceye girilecek haftaymış aslında... hepinizi tebrik ediyorum aynı performanı bu hafta da bekliyorum.
ben de regl oldum sonunda çok şukur. inşallah daha kolay geçiririm bu haftayı...
Valla son kilolar ya zor gider artık sanırım sporu azaltmamam lazım ama dikişlerim baya sızlıyor.Şimdi daha çok gider regli oldun ya
Kaçamak yapma gider canım birde yaptığımız sporu mu puanı mı yazıyoruzValla son kilolar ya zor gider artık sanırım sporu azaltmamam lazım ama dikişlerim baya sızlıyor.
Sporları yazıp yanlarına puan yazıp en son toplamı yaz canım.Kaçamak yapma gider canım birde yaptığımız sporu mu puanı mı yazıyoruz
Canım 1. Sayfada yazıyor puanlar. Geçen .günki puanları değiştirdik zaten miuyla. Çoğalttık bazı sporları. .Kaptan kızma ama puan listesini yanlışlıkla sildimbulamıyorum
Öyle düşünme, beynin dinlenmesi için uyuması şart. Uyku bir ihtiyaçtır. İlacı ver uyusun. Gündüz sersemlemesi zamanla geçer, 15-20 güne.Aynı canım Eğitime devam yapacak bişey yok. Diğerlerinin soylediği şeyler hep. Farklı bişey soylemedi. Bu gece uyumadığı için ilaç yazdı ama ben ilaç kullanmıyorum. Zaten alıcılar kapalı ilaçla iyice sersemliyor kuzum.
geçmiş olsun, çocuğunuz mu hasta??Aynı canım Eğitime devam yapacak bişey yok. Diğerlerinin soylediği şeyler hep. Farklı bişey soylemedi. Bu gece uyumadığı için ilaç yazdı ama ben ilaç kullanmıyorum. Zaten alıcılar kapalı ilaçla iyice sersemliyor kuzum.
Kız daha eve yeni girdim spora başlıcam direk baya spor yapmam lazım@MiuLego sporda mısın kuzu
Hahahahha daha hınharca yemek yok dersimizi fena aldıkKız pazartesi 66.2 ydim. Canım çıktı 1,haftadır eksiye düşeceğim diye. Sezaryen dikişlerim açılacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?