Oyle de regl olucam sanirim hiç halım yok yaBaşlayınca gerisi geliyo kuzum. Başla gitsin bak bugğn çok puan toplıcax
Yapmayin kizlar spor. Oluyom spor yapcam diye. Surunerek kalktim valla yataktanya biz artıralım da ..nasıl olacak cancağiızım
karşı takımda karpuz mahvetti bizi..valla zorlucam bu akşam 200 puanlık bişeyler yapmaya çalışıcam ..artık
ben ama ben şey yani lakin fakat
ödemdir o zaman kız üzülmekacamak yok valla bende anlamadim
regl söker spor işte o zaman kesin yapOyle de regl olucam sanirim hiç halım yok ya
sen de yapma o zamanYapmayin kizlar spor. Oluyom spor yapcam diye. Surunerek kalktim valla yataktan
Canım bende ya karşılaşamıyoruz burada da
Sagolasin kuzumtevafuk55 kuzum sen bir harikasın ya harikaaaaa sporunla grubu dün kurtarmışsın bugün de ben baya puan getircem inşallah balım sen de böyle bi puan getirirsen harika olacak
Izin çok kötü değil mi yaKızlar ben sabahtan beri giremedim tartılmadım dahaftaya kadar tartılmak istemiyorum zaten
Selam kizlar,
Doktor islerim vardi ancak halledebildim.
Sabah:
Ezine peybirli sandvic, kepek ekmegine
Kahve
Ogle:
Misket kadar kofteleri olan turlu (adini bilmiyorum)
4 kasik bulgur pilavi
Ayran
Ara:
Sekersiz turk kahvesi
1 shot badem likoru
Aksam:
Spor sonrasi protein bar (aksam yiyicem)
Selamlar hoş geldin :)herkese selamlar sanırım doğru adresteyim kulübe yeni üye oldum o yüzem acemiliğimin kusuruna bakmayın
hoşgördüm saolun yaşım 40 üç cocuk annesiyim biraz tombul bir anne :)) her cocuk bir x biraktı oldum 3XL saglık personeliyim su an evdeyim 10 gün önce ayagımı incittim evdeyim o yüzden bide baktım hemen 2 kg almısım uzun süredir sıkı bir diyet prg yapmak istiyordum ama bir türlü başlayamamıştım bu sabah 99.5 görünce nevrim döndü birde baktım burdayım.
Canım hoş geldin tekrardan..hoşgördüm saolun yaşım 40 üç cocuk annesiyim biraz tombul bir anne :)) her cocuk bir x biraktı oldum 3XL saglık personeliyim su an evdeyim 10 gün önce ayagımı incittim evdeyim o yüzden bide baktım hemen 2 kg almısım uzun süredir sıkı bir diyet prg yapmak istiyordum ama bir türlü başlayamamıştım bu sabah 99.5 görünce nevrim döndü birde baktım burdayım.
Hosgeldin canim. Burda kesin kilo verirsin. Ama sabretmek lazim. Bir anda olmuyo[/
teşekkürler hoşbuldum inş sizlerle daha kolay olacak . herkes kendi prg kendi yapıyor galiba anladıgım kadarıyla ?Hosgeldin canim. Burda kesin kilo verirsin. Ama sabretmek lazim. Bir anda olmuyo
Canım hoş geldin tekrardan..
100 leri asla görmeden bir bakmışsın 80 leri görmüşüz. Beraber veririz kiloları. İnan takım olarak devam edince birbirimizden aldığımız güç ve motivasyonla çok çok daha iyi gidiyor kilolar.
1. sayfada kurallarımız var okudun mu? Burada her akşam menülerimizi yazıyor ve diğer arkadaşların menülerini yorumluyoruz. Spor mümkün olduğunca yapmaya çalışıyoruz. Cuma günleri tartılıyoruz en geç saat 12 ye kadar bildiriyoruz. Bir de mümkün olduğunca katılım sağlamaya çalışıyoruz. Bizde bir sağlıkçı daha varflorence_N o da çok güzel kilolar verdi maşallahı var meslektaşsınız sanırım.
Kaptanımızın da 3 çocuğu var
evet bir göz attım kurallara elimden geldigince sizlere ayak uydurmaya calışırım su anda spor biraz sıkıntı benim icin gerisi inş tamam diyelim:))Canım hoş geldin tekrardan..
100 leri asla görmeden bir bakmışsın 80 leri görmüşüz. Beraber veririz kiloları. İnan takım olarak devam edince birbirimizden aldığımız güç ve motivasyonla çok çok daha iyi gidiyor kilolar.
1. sayfada kurallarımız var okudun mu? Burada her akşam menülerimizi yazıyor ve diğer arkadaşların menülerini yorumluyoruz. Spor mümkün olduğunca yapmaya çalışıyoruz. Cuma günleri tartılıyoruz en geç saat 12 ye kadar bildiriyoruz. Bir de mümkün olduğunca katılım sağlamaya çalışıyoruz. Bizde bir sağlıkçı daha varflorence_N o da çok güzel kilolar verdi maşallahı var meslektaşsınız sanırım.
Kaptanımızın da 3 çocuğu var
Tamamdır zamanla alışırız zaten. Bugün akşam menünü yazmakla başlarsın o zaman :)evet bir göz attım kurallara elimden geldigince sizlere ayak uydurmaya calışırım su anda spor biraz sıkıntı benim icin gerisi inş tamam diyelim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?