Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

protein bar nedir more

Karnım kasıklarım ağrıyor canım. Perşembe kendi doktorum muayene edecek ameliyat veya ilaç diye o karar verecek.
Canim gecmis olsun dikkat et kendine yorma fazla sporuda cok yapiyon zorladın gecen hafta ondan mi oldu ben kaçırmışım dikislerim ağrıyor yaziyordun inşallah ameliyatlik bir sey degildir anneler hasta olmasin butun duzen bozuluyor cunku

Çikolata gibi simi. Rossmann vb yerlerde satılıyor. İçinde doğal olmayan hiçbirşey yok yüksek miktarda protein var. Tatlandırıcı veya şeker yok. Bildiğin çikolata ya harika. Ve inanılmaz tok tutuyor!

bugun rossmandan baska bi markaninkini aldim. Icinde alkol sekeri var ama. kalorisi biraz daha az. Bi de onu deniycem bakalim. bu arada internetten toplu alinca cok cok ucuza geliyo miucum

ben de bugun kadin doguma gittim. Dedim ben cocuk istiyom bi bakin yumurtalar falan calisiyo mu hormonlar yerinde mi, Bekarlara hormon testi yapmiyolarmis. Evlencem bi kontrole geldim dedimDoktor iyiymis. hadi bakalim bari dedi

Bekarlara tup bebek tedavisini de karsilamiyomus devlet. Bekarlar olsun. tobe tobe kocam yok ama yumurtaligim yerinde.

W
evleniyor musun canım peki gerçekten. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…