akşamaaa hımmm ne yapsam acaba :)) oke anlaşdık.Tamamdır zamanla alışırız zaten. Bugün akşam menünü yazmakla başlarsın o zaman :)
Selam kizlar,
Doktor islerim vardi ancak halledebildim.
Sabah:
Ezine peybirli sandvic, kepek ekmegine
Kahve
Ogle:
Misket kadar kofteleri olan turlu (adini bilmiyorum)
4 kasik bulgur pilavi
Ayran
Ara:
Sekersiz turk kahvesi
1 shot badem likoru
Aksam:
Spor sonrasi protein bar (aksam yiyicem)
Bende burda duydumprotein bar nedir more
Hadi yaaaaSelam kızlar. Ağrı kesici etkisini bitirince çok ağrım oluyor perşembeye 2 gün var
Immmm harikaBende burda duydum
Tadını çok merak ediyorum
Çikolata gibi simi. Rossmann vb yerlerde satılıyor. İçinde doğal olmayan hiçbirşey yok yüksek miktarda protein var. Tatlandırıcı veya şeker yok. Bildiğin çikolata ya harika. Ve inanılmaz tok tutuyor!protein bar nedir more
Karnım kasıklarım ağrıyor canım. Perşembe kendi doktorum muayene edecek ameliyat veya ilaç diye o karar verecek.Hadi yaaaatam neren ağrıyor peki? Perşembe günü ne var ki
Geçmiş olsun kaptan..Karnım kasıklarım ağrıyor canım. Perşembe kendi doktorum muayene edecek ameliyat veya ilaç diye o karar verecek.
Canim gecmis olsun dikkat et kendine yorma fazla sporuda cok yapiyon zorladın gecen hafta ondan mi oldu ben kaçırmışım dikislerim ağrıyor yaziyordun inşallah ameliyatlik bir sey degildir anneler hasta olmasin butun duzen bozuluyor cunkuKarnım kasıklarım ağrıyor canım. Perşembe kendi doktorum muayene edecek ameliyat veya ilaç diye o karar verecek.
protein bar nedir more
Çikolata gibi simi. Rossmann vb yerlerde satılıyor. İçinde doğal olmayan hiçbirşey yok yüksek miktarda protein var. Tatlandırıcı veya şeker yok. Bildiğin çikolata ya harika. Ve inanılmaz tok tutuyor!
Hadi yaaaatam neren ağrıyor peki? Perşembe günü ne var ki
cok tşklrr hoşbuldumm . anka neyin var? cok gecmiş olsun*Kaptan çoook geçmiş olsun
*hercai76 arkadaş hoşgeldin
evleniyor musun canım peki gerçekten. ..ben de bugun kadin doguma gittim. Dedim ben cocuk istiyom bi bakin yumurtalar falan calisiyo mu hormonlar yerinde mi, Bekarlara hormon testi yapmiyolarmis. Evlencem bi kontrole geldim dedimDoktor iyiymis. hadi bakalim bari dedi
Bekarlara tup bebek tedavisini de karsilamiyomus devlet. Bekarlar olsun. tobe tobe kocam yok ama yumurtaligim yerinde.
yooW
evleniyor musun canım peki gerçekten. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?