Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hippotalamus canim donuyon mu tatil bittimi don artik ortim beni de toparla bu ara bana da diyetten sıķkınĺık geldi hedefe de ulasamiyom gıdım gıdım gidiyor
Yettim ortim yettim.. canım benim için vicdan azabı ile dolu bi hafta geçti ya.. yarın detoks yapmayı düşünüyorum inş.. Çarşamba perşembe. . Yarın sabah tartılıcam... ak koyun kara koyun ortaya çıkacak. . Sonra inş 2 gün detoks ve spor.. gel beraber yapalım detoksu ortim

Hippocum detoksun nasil sana zahmet yaz bi bakiyim yapabilirmiyim

Hippocum detoksun nasil sana zahmet yaz bi bakiyim yapabilirmiyim
Kız ayran detoksu işte...
Kahvaltı 1 haş yumurta domates salatalık 1 tt ekmek kk peynir... ben ekmek yemedim 2 yumurta yedim
Sonra nohutlu yeşil mercimek bulgur ve salatalıklı ayran çorbası ve bol su spor

Çikolata gibi simi. Rossmann vb yerlerde satılıyor. İçinde doğal olmayan hiçbirşey yok yüksek miktarda protein var. Tatlandırıcı veya şeker yok. Bildiğin çikolata ya harika. Ve inanılmaz tok tutuyor!

cikolatanin az vicdan azabi cektireni diyeyim. Yoksa bence bi farki yok cikolatadan

Shake tozlari deyisunuz siz
Ben onlari denedim de icemedim ya

Kız ayran detoksu işte...
Kahvaltı 1 haş yumurta domates salatalık 1 tt ekmek kk peynir... ben ekmek yemedim 2 yumurta yedim
Sonra nohutlu yeşil mercimek bulgur ve salatalıklı ayran çorbası ve bol su spor
Ben onu yapamadim gecen sefer eylulle yapacaktim ben beceremedim arada meyve yedim yapanlarda sonra kilo aldi bu detoksu sen almadin demi

Ben onu yapamadim gecen sefer eylulle yapacaktim ben beceremedim arada meyve yedim yapanlarda sonra kilo aldi bu detoksu sen almadin demi
Ya ben bayramdan sonra yaptım.. bayramda 1.3 kilo almıştım.. 1.8 kilo verdim iki günde.. çabuk alınan kiloydu belki ondan.. ben şükür almadım.. bide gruptan kimse düzgün yapmadı maalesef.. ufak tefekte olsa kaçamak oldu.. gel yapalım. .

@MiuLego dönüyorum canım. .. bakim yarın tartı ne gösterecek her sabah sıcak ekmekler geldi gitti.. yarın detoks ve spor inş.. kilolar oturmadan gitsin..
Oleeeey nolursa olsun moral bozmak yok gelen hider sen isteyince kilo verebildiğini biliyorsun artık kilolar senden korksun

Nohut mu kalorisiz nohut yiyeceğine pidesiz bol tereyağlı iskender ye der Karatay. Zayıflama evresinde yenmiyor nohut.
Oglen yemegini is yerinde yiyorum ne cikarsa bahtima hesabi pilavda vardi ama pilavi yemedim yemekte sahiden cok azdi

bugun rossmandan baska bi markaninkini aldim. Icinde alkol sekeri var ama. kalorisi biraz daha az. Bi de onu deniycem bakalim. bu arada internetten toplu alinca cok cok ucuza geliyo miucum
Kız evet ben sitesinden baktıydım da onu öyle topluca alsam topluca yerim diye almadım. Muz iyi muz

Maşallah canım hahahhaha öğrendiğim iyi oldu bekat olarak bu bilgileri depoladıö bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…