- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ayy cnm ya.. asıl bal sensin sen...Oleeeey nolursa olsun moral bozmak yok gelen hider sen isteyince kilo verebildiğini biliyorsun artık kilolar senden korksun
Bu çok iyiymiş kız
İşte en güzel anlardan birisiBugun, en son gecen ay gordugum bi arkadasimi gordum, incelmissin diyet mi yapiyosun dedi bana
Yaptığım sporlardan sadece 1 tanesi
2000 ipDEvamı akşama gelecek süprüzlü olsun.
Miuyu kızdırdınız
Aynen ya. İstanbula geldim geleli herkes ne kaa zayıflamışsın diyo.. çocuğun peşinde koşmaktan diyorum ama kocaa bi yalannnn... :))İşte en güzel anlardan birisi
Yaaaa mükemmelsin... korkun miucandan...Yaptığım sporlardan sadece 1 tanesi
Miuyu kızdırdınız
Yaptığım sporlardan sadece 1 tanesi
Miuyu kızdırdınız
Canim oglen yemegini yemekhanede yiyorum ne cikarsa bahtima hesabi dun nohut bide pilav vardi bende pilavi birakip nohuttan yana tercihimi kullandimNohut mu kalorisiz nohut yiyeceğine pidesiz bol tereyağlı iskender ye der Karatay. Zayıflama evresinde yenmiyor nohut.
Yaaaaap. Yoldayım eve gidince 2000 daha atlarımlaaaan. yapma miucan bak hic spor yapcak halim yok
Hedef kilona kadar sus sonra başarı hikayeni anlatorsın onlaraAynen ya. İstanbula geldim geleli herkes ne kaa zayıflamışsın diyo.. çocuğun peşinde koşmaktan diyorum ama kocaa bi yalannnn... :))
Sen spor yapmadığın içinYaaaa mükemmelsin... korkun miucandan...
Toplanın toplanın siz yaptıkça ben de yapacaaağğğğğğmmmmm2. takim nerdesiniz
Aynen ya. İstanbula geldim geleli herkes ne kaa zayıflamışsın diyo.. çocuğun peşinde koşmaktan diyorum ama kocaa bi yalannnn... :))
Hedef kilona kadar sus sonra başarı hikayeni anlatorsın onlara
Ahaaas bu daha güzel hahahahaha hahahhaha tuttum ben de bunu dicem bi gün denicem. Sonra oturup yüz ifadelerini izlicemYok yok, hedefine ulasinca sey dersin
"ay sekerim vallahi ne yersem yiyeyim kilo alamiyorum"
Merhaba arkadaskar bende geldim
Kahvaltı
1 domates
1 salatalik
1 kibrit kutusu kadar peynir
Ögle
1 kase çorba
1 parca et
Az salata
Aksam
1 domates
Parca peynir 6-7bzeytin
2 kucuk elma
2 litre kadar su
7 bin adım
Not:spor yapmaya ne halim ne zamanim kalmiyor ise yuruyerek gidip geliyorum spor niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?