Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende de aynı durumlar canım stres düzensiz beslenme derken fenalardayım bu liste hem sağlıklı hem de ödem atıcı yağ yakıcı beraber yapalım hem de birbirimize destek olmuş oluruz

İşler bittiyse az gıybet yapalım.

Kız simeranya7 bahset az bakalım aday adayımızdan. nedir necidir nerden tanışıyonuz ne zamandır tanışıyonuz vs vs

he su an anlatcak pek bi sey yok
siz daha benim eniste maceralarini bilmiyonuz dabi 90'lar alisti da
valla böyle bi rüzgar gibi geliyolar siminin testlerini gecemeyince topuklayip gönderiyo çilgin simi onlari
ama hic de böylesine denk gelmedimdi
evlilik teklifi en acilinden
oglum bak git yakisikli adamlardan uzak durmaya yeminliyim diyorum laf anlamiyor ayarsiz

Haydi hayırlısı bakalım

Bende de aynı durumlar canım stres düzensiz beslenme derken fenalardayım bu liste hem sağlıklı hem de ödem atıcı yağ yakıcı beraber yapalım hem de birbirimize destek olmuş oluruz
Aynen nasıl mutsuz oldum ne güzel düzenimiz vardı bozulunca neye uğradığını şaşırıyor insan. Yapıcam canım kesin kararlıyım yarın başlıyorum. Zaten doyurucu ve sağlıklı. Ben ekmek tüketmiyorum normalde ama bunda yazıyor onu bile yicem birebir uyucam.
Süper olur bana da yoldaş oldun yaşasın
Aynen beraber daha güzel olur
Liste eksiklerini belirleyip alış-veriş yap kuzum @MiuLego
Bugün ananas almıştım zaten bir bütün var. Bolca maydonoz ve kabak alayım ben :) chia alayım. Chia nın meyvesini ne düşünüyosun? çilek falan mı? Muz ağır olur mu sence?

Kız yakışıklıdan ben de çok korkarım hahahahaha
Ay olmazsa da olmaz hayatına heyecan geliyor işte en kötü.
Hadi simi hemen vermeliyiz kilo hadiiiii

@MiuLego bak birbirimize destek oallaim çok ihtiyacım var gerçekten
Bu liste aynı zamanda şeker orucuna da giriyor sıfır şekerli bir liste çünkü
Olalım canım benim de çok ihtiyacım var. Korkudan hayatımda ilk kez tartıya çıkamadım sabah olmaz böyle toparlamak lazım. Evet şeker de yok içinde harika olacak vücudu da yorduk dinlenir hem de her şey besleyici oh!

Çok güzel olacak ben inanıyorum!

Muzu yarim düşünüyorum canım şeftali olabilir evde kavun var yarim dilim onu düşünüyorum

Yeşil mercimek haşladım birsürü

Hurma ve çiğ badem de var canım maden suyu limon :)

Muzu yarim düşünüyorum canım şeftali olabilir evde kavun var yarim dilim onu düşünüyorum
Aynen çok mantıklı. Ben de muz koyarsam yarım koyarım.
Yeşil mercimek haşladım birsürü
Kız akşam ben de aynısını yapıcam
Hurma ve çiğ badem de var canım maden suyu limon :)
Hurmaya da bayılırım listede olması ne güzel. ımmmmmm dur akşam hazırlıklar yapıcam

Aynen çok mantıklı. Ben de muz koyarsam yarım koyarım.

Kız akşam ben de aynısını yapıcam

Hurmaya da bayılırım listede olması ne güzel. ımmmmmm dur akşam hazırlıklar yapıcam
Valla çok sevindim yaa bak bugün ciss yediğim halde bugün ve yarın farkını sana söyleyecem, ben hurma yediğim ara ogüne türk kahvesi de koydum çünkü kahvesiz yapamam hurma da şekerli olunca süper

Valla çok sevindim yaa bak bugün ciss yediğim halde bugün ve yarın farkını sana söyleyecem, ben hurma yediğim ara ogüne türk kahvesi de koydum çünkü kahvesiz yapamam hurma da şekerli olunca süper
Türk kahvesi ben de yanında içerim kesin diyordum hahahaha sade kahve falan yasak mı yoksa.

Çok merak ediyorum sonucu sabahın köründe yaz emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…