Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hippotalamus başka yapmam gereken varmı
Canım öğünlerin saatini yazarsan sevinirim.. bide kahvaltıdan sonra spordan önce şekersiz türk kahvesi içmeni tavsiye edebilirim. . Emziriyorsun yeşil çay içme.. salata ve yoğurt tüket.. çok acıkırsan yoğurda yada süte tarçın dök ye.. hem doyarsın hem kan şekeri dengeleniyor. . Kendini diyet psikolojisine sokma.. canını çektiği bişey olursa öğlen ye.. yada cuma gününe sakla.. eğer iyi kilo verirsen ödül için yersin

Tmmm öğretmenim :)

Hiç beğenmiyorum kendimi o yizden
sağlığın sıhatin yerindemi önemli olan o mesela ben bu kilo verme isini kesinlikle dış görünüş icin yapmıyorum tabiki herkes fit görünmek ister ama benim kücük bir cocugum var ve onu hayata hazırlarken yanında saglıklı bir annesi olsun istiyorum kilo her türlü hastalığa davetiye cıkaran bir dezavantaj.

Tmmm öğretmenim :)
Yaa öle dersen nasıl tavsiye verim? ? Seni seviyorum biliyorsun nacizane deneyimlerimi paylaşıyoruz. . Sende zayıfla istiyorum. . İnan nerdeyse yoldan geçen insanları durdurup gel 12.takıma beraber zayıflayalım.. başarabilirsin demek istiyorum :))

yaşım 40.5 41 kere maşallah yani büyük ve kücük erkek ortanca kız
Oo maşallah canım

Süpersiniz kızlar ortamı renklendirdiniz ne güzel iyi ki geldiniz

e daha dur daha dur daha dur

yogunum bu ara yoksam ben enerjiklerinizi cekicim yukari Cuma'ya gittim döncem

çokomel kurban olsun sana da bi şey aklıma takıldı kavun ve hurma tatlı krizi icinse ? önce onları yemen gerekmezmiydi ? yok eger yemeyip cokomel yedinse kavun ve hurmayı neden yedin :)))

hic iste yesillik olsun diye
bi yandan dolabi actim aklim celindi bi yandanda bay adonis komsu ile camdan balkona bi elaktrik bi elaktrik yimisim hurmalari

Bu arada Minik Duduklu Tencere ben bugünki menünü beğendim. . İlk gün için gayet güzel yarın daha da güzel olacak. . Bu arada porsiyonlarını da yaz.. beyaz ekmek?? Ne kadar beyaz ekmek?? Kaç kaşık kuru fasulye. . Istersen bi süre öğlen yemeği de ekle..

Diyet psikolojisine girme. . Özel yemekte yapma. Çabuk sıkılırsın.. 3 çocukla bide kendine diyet yemeği ni yapıcan?? Fasülye varsa ye yanına pilav yeme. Ekmek yeme.. bi kase yoğurt ye.. yada ne bilim lahmacun mu var 1 tane bol yeşillikle ye yanına çorba iç.. zamanla sende öğreneceksin.. elindekileri kullanmayı öğren. .

Semizotundan cacık yap acaip lezzetli.
Nohut haşla salatasını yap aynı şekilde yeşil mercimek ile de olur.. .

Kız adama bakıp yeme madem kaslı spor yap sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…