inşallah nasıl oldun daha iyimisin anka ?Hoşgeldin canım yeni mi katıldın aramıza. İnşallah hep beraber sağlıkla kilolarımızdın kurtuluruz
Yok cnm sıradan biriyim bı guzelligim alimim calimim yok doğrusugel lokumda anlaşalım :))
Evet cnm yeniyim ins hep birlikteHoşgeldin canım yeni mi katıldın aramıza. İnşallah hep beraber sağlıkla kilolarımızdın kurtuluruz
İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın. Sevdin kaynaştın mı takımla ben ilgilenemedim hiçç.inşallah nasıl oldun daha iyimisin anka ?
Canım öğünlerin saatini yazarsan sevinirim.. bide kahvaltıdan sonra spordan önce şekersiz türk kahvesi içmeni tavsiye edebilirim. . Emziriyorsun yeşil çay içme.. salata ve yoğurt tüket.. çok acıkırsan yoğurda yada süte tarçın dök ye.. hem doyarsın hem kan şekeri dengeleniyor. . Kendini diyet psikolojisine sokma.. canını çektiği bişey olursa öğlen ye.. yada cuma gününe sakla.. eğer iyi kilo verirsen ödül için yersin
oyyy oyy miniğim güzellik dedigin nedirki somut seylerle sınırlama kendiniYok cnm sıradan biriyim bı guzelligim alimim calimim yok doğrusu
Evet cnm yeniyim ins hep birlikte
Hiç beğenmiyorum kendimi o yizdenoyyy oyy miniğim güzellik dedigin nedirki somut seylerle sınırlama kendini
Tmmm öğretmenim :)Canım öğünlerin saatini yazarsan sevinirim.. bide kahvaltıdan sonra spordan önce şekersiz türk kahvesi içmeni tavsiye edebilirim. . Emziriyorsun yeşil çay içme.. salata ve yoğurt tüket.. çok acıkırsan yoğurda yada süte tarçın dök ye.. hem doyarsın hem kan şekeri dengeleniyor. . Kendini diyet psikolojisine sokma.. canını çektiği bişey olursa öğlen ye.. yada cuma gününe sakla.. eğer iyi kilo verirsen ödül için yersin
ortam cok güzel sevilmeyecek kimsede yok zaten sen biraz kendinle ilgilen. dedigim gibi naz yap biraz :) safrakesesi op oldun galibaİyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın. Sevdin kaynaştın mı takımla ben ilgilenemedim hiçç.
sağlığın sıhatin yerindemi önemli olan o mesela ben bu kilo verme isini kesinlikle dış görünüş icin yapmıyorum tabiki herkes fit görünmek ister ama benim kücük bir cocugum var ve onu hayata hazırlarken yanında saglıklı bir annesi olsun istiyorum kilo her türlü hastalığa davetiye cıkaran bir dezavantaj.Hiç beğenmiyorum kendimi o yizden
Yaa öle dersen nasıl tavsiye verim? ? Seni seviyorum biliyorsun nacizane deneyimlerimi paylaşıyoruz. . Sende zayıfla istiyorum. . İnan nerdeyse yoldan geçen insanları durdurup gel 12.takıma beraber zayıflayalım.. başarabilirsin demek istiyorum :))Tmmm öğretmenim :)
Oo maşallah canımyaşım 40.5 41 kere maşallah yani büyük ve kücük erkek ortanca kız
08:45
Maydonoz-soda-limon 1 bardak
Kahvaltı 09:15
1 haşlanmış yum., 1 kk peynir, Bol yeşillik
Kiraz sapı çayı, 1 dilim tb ekmek
11:15 1 dilim ananas
Öğle 13:15
1 tabak kabak yemeği
Yoğurt, salata
15:00 8 çiğ badem, 2 hurma, kiraz sapı çayı
Akşam 18:00
Salata
1 dilim tb ekmek
Ayran
20:30
Chia puding (muzlu)
Bir avuç çekirdek
Su: 4.5 lt
Spor: 60 dk yürüyüş
Süpersiniz kızlar ortamı renklendirdiniz ne güzel iyi ki geldiniz
çokomel kurban olsun sana da bi şey aklıma takıldı kavun ve hurma tatlı krizi icinse ? önce onları yemen gerekmezmiydi ? yok eger yemeyip cokomel yedinse kavun ve hurmayı neden yedin :)))
Tersten başlamış :))Kızlar Masallah ya ne kaynattınız :) arada okudum da yazamadım :) esım izne ayrıldı sonunda banyo mutfak tamir işine girişti ılk dk dan rezervuar ı kırdı :) yandım ben yandım
Kız adama bakıp yeme madem kaslı spor yap sende :)e daha dur daha dur daha dur
yogunum bu ara yoksam ben enerjiklerinizi cekicim yukari Cuma'ya gittim döncem
hic iste yesillik olsun diye
bi yandan dolabi actim aklim celindi bi yandanda bay adonis komsu ile camdan balkona bi elaktrik bi elaktrik yimisim hurmalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?