- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Sorma ya bıran önce Bı yerlere gitmek lazım yoksa o Bı yandan kıracak ben Bı yandan toplamıycam ev artık nasıl olursa :) :)Tersten başlamış :))
Kız adama bakıp yeme madem kaslı spor yap sende :)
Allah seni ya ınş Rabbim hayırlı bir es nasıp etsin tum bekarlaraah su belim var ya belim
zumbayi zor yaptim bugün
O ne ki more asil dün evlilik teklifi yapan çokoprensi bi görseniz
Sporlar feda olsun civanima
Allah seni ya ınş Rabbim hayırlı bir es nasıp etsin tum bekarlara
Kız çorba yaptın kız.. hiç bişi anlamadım.. ne matrak kadınsınyaw ticaret yapcez ortak olcez etik degil bi kerem
zaten parayi bi vuralim Maldivlerde kokteyl icip foto atcekmisiz
Alicek beni gece düsücez barlara ezicez paralari hunharca icicez biralari sacicaz liralari bi daha mi gelcez dünyaya
yani aramizdaki iliski tamamen duygusal pardon ticari
Kız çorba yaptın kız.. hiç bişi anlamadım.. ne matrak kadınsın
Miu cok yogun bir gundu 8 de eve geldim biraz dinlenip spor yapayim dedim misafir geldi ve yeni gittiler spor da yapamadimHahahha hahahahhaa
Baştan mağlubiyeti kabul ettiysen söyle de akşam spor yapmayımyok kabul etmedim diyosan zorlayım kendimi daha spor yapayım
Bunlara bendeeee bakcammmBunlar çok güzel ya izlemistim daha önce ama yapmamıştım yapma vakti gelmiş
Valla kaçamak olmayan menülere bayılıyorum bendeHerkesin menüsünü okudukça iştahim kabariyor :)))
Kayseri'de oturuyorum canımprensesmat beğendim canım menünü nerde oturuyorsun normalde Yozgat'a gittin
Valla bende merak ediyordum tadı şahaneSu testi kebabini hep merak etmisimdir
Aynen et olsun yeter benim için deBende merak ediyorum et olsun da
Canım hoşgeldinMerhaba. Bende katılmak istiyorum. Boyum 1.70 kilom 67. Hedefim ise 60 kilo.Yardımcı olursanız seviniriiiim
Geçmiş olsun canımKızlar Masallah ya ne kaynattınız :) arada okudum da yazamadım :) esım izne ayrıldı sonunda banyo mutfak tamir işine girişti ılk dk dan rezervuar ı kırdı :) yandım ben yandım
Hoş geldin canım @MiuLego su an için ilgileniyor sana yardımcı olacaktırMerhaba. Bende katılmak istiyorum. Boyum 1.70 kilom 67. Hedefim ise 60 kilo.Yardımcı olursanız seviniriiiim
Zumba puanı canım 1,5 la çarpılıyor kaç dakika yaptiysanBunlara bendeeee bakcammm
Şimdi bebişimmm yanımda uyuyor açamadım
Mezdeke kaç puan
Valla kaçamak olmayan menülere bayılıyorum bende
Kayseri'de oturuyorum canım
Bebekle zor oldu günü birlik gitgel ama olsun güzel geçti
Valla bende merak ediyordum tadı şahane
Etler çok güzel bir tada ulaşmıştı
Aynen et olsun yeter benim için de
Canım hoşgeldin
Seninle herşey aynı sadece benim hedef 63
60 az değil mi 170 e
Geçmiş olsun canım
Tamir den anlamıyorsa çıkın gezin izninde boşuna evi harap etmesin
Günaydın ortim...Gunaydin kizlar
Ben ekledim çok gerilerde kaldı sankiKızlar dünki spor listesi nerdeee?? Cezalılar bu işle siz ilgilenecektiniz.. @MiuLego hem listeyi oluşturuyordu hemde bikaç sayfada bi alıntılıyordu.. ben dün spor yaptım ama listeyi bulup eklemedim..30 dk yüzme..
Günaydın ortim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?